IT-asiantuntija

Julkaistu 07.09.2020

Bitmore Oy on työntekijöidensä omistama, noin kymmenen hengen moderni sekä innovatiivinen pilviaikakauden IT-kumppani PK-yrityksille, yksittäisistä palveluista kokonaisvaltaiseen IT-infran täysulkoistukseen. 

Bitmoren nimi kuvastaa toimintatapaamme ja muodostaa samalla asiakaslupauksen: Aina vähän enemmän, paremmin ja ketterämmin, kuin mitä asiakkaat osaavat odottaa. Olemme ennen kaikkea kumppani, kuin asiakkaan oma IT-osasto kiinteänä osana heidän liiketoimintaansa.

Haemme IT-asiantuntijaa osaksi kasvavaa Bitmoren porukkaa Espooseen. Tehtävässä sijoitut tukitiimiin, jossa toimit monipuolisissa tehtävissä asiakkaiden IT-ratkaisuihin, muun muassa ohjelmistoihin, tietoliikenteeseen ja työasemiin liittyen. Tyypillisiin työtehtäviin kuuluvat tukipyyntöjen ratkaisu pääasiassa etäyhteyksien kautta M365-ohjelmistoihin, palvelimiin, palomuureihin, verkkoihin, käytettävyyteen liittyen. Tarpeen vaatiessa hoidat ajoittain tehtäviä myös asiakkaalla paikan päällä. Lisäksi ylläpidät järjestelmäympäristöjä ja osallistut kehitysprojekteihimme, joissa asiakkaille rakennetaan esimerkiksi moderneja pilvi- ja tietoturvaratkaisuja. Roolissa kehittyessäsi voit laajentaa tehtäväkenttääsi ja vastuuta projekteissamme. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet kiinnostunut IT-alan tehtävistä ja haluat toimia teknisenä asiantuntijana asiakasrajapinnassa. Olet motivoitunut oppimaan uutta ja tunnet tietotekniikan perusteet esimerkiksi opintotaustasi kautta. Luemme eduksi työkokemuksen IT-alan tehtävistä, mutta tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen, joten emme odota sinun olevan kaikenosaava konkari. Toivomme, että olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, joka tulee hyvin toimeen sekä asiakkaiden että työkavereiden kanssa. Etsimme ensisijaisesti työntekijää täysipäiväiseen työsuhteeseen, mutta myös osa-aikaisuus on neuvoteltavissa mikäli se sopii paremmin tilanteeseesi. 

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työtehtävät ja tyytyväiset asiakkaat – meillä et kangistu rutiineihin
  • Hyvän yhteishengen, jossa autetaan toisia ja puhalletaan yhteen hiileen
  • Mahdollisuuden kehittyä tehtävissä ja osallistua alan koulutuksiin
  • Laadukkaat työvälineet ja mahdollisuuden työskennellä osittain etänä

Hakijalta odotetaan:

  • Tietoteknistä perusosaamista ja Microsoftin tuotteiden tuntemusta 
  • Huolellista työskentelyotetta ja halua viedä tehtävät laadukkaasti maaliin
  • Ongelmanratkaisu- ja asiakaspalvelutaitoja
  • Suomen ja englannin kielitaitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Soveltuva koulutustausta, esimerkiksi tietotekniikan insinöörin, IT-tradenomin tai datanomin tutkinto
  • IT-alan työkokemus, esimerkiksi service desk -tehtävistä

Mikäli kiinnostuit IT-asiantuntijan tehtävästä Bitmorella, lähetä hakemuksesi ja CV:si pdf-muodossa viimeistään 20.9.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/bitmore-it-asiantuntija-9-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Haethan pikimmiten, sillä saatamme käydä hakemuksia läpi jo hakuajalla.

Bitmore Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.bitmore.fi/ Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Anna Kerava (044 2049486, anna.kerava[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Bitmore Oy:lle. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen