SOK AID

IT-kehitysassistentti (osa-aikainen)

Julkaistu 06.09.2021

IT-kehitysassistentti (osa-aikainen)

SOK (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta) on keskusliike, jossa tuotetaan S-ryhmään kuuluville osuuskaupoille asiantuntija- ja tukipalveluita. Lisäksi SOK vastaa S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä. SOK:lla työskentelee yli 1800 asiantuntijaa, joista suurin osa toimii vaativissa liiketoiminnan, tuki- ja palvelutoimintojen asiantuntijatehtävissä. S-ryhmässä pääset todella vaikuttamaan suomalaisten arkeen: siihen, miten ja mitä suomalaiset syövät, millaisia hotelli- ja ravintolaelämyksiä tarjotaan ja millaisen tankkauskokemuksen S-ryhmä tarjoaa ABC-asemilla.

Etsimme aktiivista ja tarkkaa assistenttia SOK AID:lle määräaikaiseen (6kk) ja osa-aikaiseen työsuhteeseen pikaisella aikataululla. SOK AID vastaa suuresta osasta kaupparyhmän teknologiatuotantoa ja sen ylläpidosta sekä IT- ja digikehityksestä. Toimit assistenttina SOK:n hankinnan palvelutiimeissä ja vastaat Jira -järjestelmään liittyvistä projektinhallintatehtävistä: hallinnoit Jira-oikeuksia, huolehdit raportoinnista sekä vastaat Jiraan liittyvästä ongelmanratkaisusta sekä erilaisista selvitystöistä. Vastuullasi on myös kustannusten ja laskutuksen seurantaan liittyvät tehtävät, kuten kustannus-exceleiden pivotointi, taloustietojen analysointi sekä laskutuksen tuntien tarkistaminen. Työsi sisältää myös muita toimeksiantoja, sekä selvitys- ja analyysitehtäviä kykyjesi mukaisesti.

Etsimme assistenttia aloittamaan pikaisella aikataululla! Työtehtävä on osa-aikainen ja kuuden kuukauden määräaikainen tehtävä. Tekeminen on joustavaa, joten voit työskennellä paikasta riippumatta, joustavia työtunteja hyödyntäen. Toki toivomme, että sinuun saa ensisijaisesti yhteyden toimistoaikojen puitteissa. Määräaikaisuuden päättyessä sinulla on mahdollisuus saada jatkoa tehtävässä.

SOK:ssa pääset työskentelemään Suomen suurimmalla kaupan alan toimijalla. Tehtävässä pääset kerryttämään relevanttia työkokemusta tulevaisuuden urallesi, kokeneen tiimin tuella. Työskentelet tiiviisti järjestelmien, tikettien sekä tukitehtävien parissa, joten opit järjestelmistä kattavasti ja näet oman työsi tuloksen nopeasti. Toivommekin sinun olevan järjestelmistä kiinnostunut tiimipelaaja, joka uskaltaa tarttua toimeen ja kysyy rohkeasti, jos ei jotain ymmärrä. Ennen kaikkea etsimme motivoitunutta ja innostunutta tekijää, joka haluaa oppia lisää Jira-järjestelmästä!

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvia opintoja talouden tai tietotekniikan parista. (Opintosi voivat olla käynnissä.)
  • Hyviä MS Office-taitoja, erityisesti vahvaa Excel –osaamista
  • Tarkkuutta ja kiinnostusta työskennellä järjestelmien parissa
  • Omatoimista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä kommunikointitaitoja
  • Kykyä ja kiinnostusta uuden oppimiseen

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aiempi kokemus samankaltaisten tehtävien parista
  • Syvempi osaaminen JIRA -järjestelmän käytöstä
  • PowerBI-raportointiosaaminen

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään keskiviikkona 15.9.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Haethan tehtävää heti, sillä etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi, +358 50 304 2987, anni.nurmi(at)atalent.fi), jonka tavoitat helpoiten sähköpostilla.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi SOK:lle.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme kehittymishaluista Technical Support Specialistia teknisen tuen tiimiimme Turkuun. Tässä tehtävässä ratkot asiakkailtamme tulevia teknisiä tukipyyntöjä ja ongelmatilanteita kehittämiimme logistiikka-alan tilaus- ja varastonhallintajärjestelmiin liittyen. Pääset paneutumaan erityyppisiin ongelmatilanteisiin, jotka saattavat juontaa juurensa esimerkiksi johonkin vikaan ohjelmassa tai sen rakenteissa.

IT-kehitysassistentti

Bitmore etsii IT-asiantuntijaa osaksi kasvavaa porukkaansa Espooseen. Tehtävässä sijoitut tukitiimiin, jossa toimit monipuolisissa tehtävissä asiakkaiden IT-ratkaisuihin, muun muassa ohjelmistoihin, tietoliikenteeseen, tietoturvaan ja työasemiin liittyen.

Oletko tietoteknisesti näppärä ongelmanratkaisija, jolta löytyy myös asiakaspalvelukokemusta ja palvelualtista asennetta? Ketterä ja kasvava Benemen (Part of Enreach) etsii nyt Helsinkiin Technical Support Specialistia ratkomaan teknisiä ongelmatilanteita ja syventymään operaattori- ja telekommunikaatiopalveluiden maailmaan.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen