Riikku Group

IT-päällikkö (osa-aikainen)

Julkaistu 15.04.2021

Riikku Group Oy on vuonna 2005 perustettu alumiini- ja lasirakentamisen ammattilainen. Yritys on kasvanut kannattavasti ja noussut nopeasti johtaviksi projektitoimittajiksi alallaan. Riikun vahva kasvu ja kehitys perustuu laadukkaisiin Suomessa valmistettuihin tuotteisiin sekä laajaan osaamiseen kokonaisprojektien eri työvaiheissa. Grouppina palvelemme noin 200 työntekijän voimin vaativissa projekteissa ja kokonaistoimituksissa kattaen ratkaisujen asiantuntijamyynnin, osaavan suunnittelu- ja kehitysorganisaation, tehokkaan tuotannon sekä mittatarkan asentamisen ja työnjohdon. Yrityksen päätoimipiste ja nykyaikainen tehdas sijaitsevat Alavudella Etelä-Pohjanmaalla. Lisäksi yrityksellä on aluetoimistot Jyväskylässä, Tampereella, Oulussa, Helsingissä ja Raisiossa.

Haemme osa-aikaista IT-päällikköä monipuoliseen tehtävään vastaamaan Riikku Groupin tietohallinnon nykytilan kartoituksesta, kehityshankkeiden suunnittelusta ja toteutuksen valvonnasta. Tehtävässä laadit IT-strategian, jota noudattamalla organisaation järjestelmät, toimittajasuhteet, tiedonkulku ja tietosuoja-asiat tukevat parhaalla tavalla konsernin tulevaisuuden tavoitteita. Aloitat projektin selvittämällä nykyisten järjestelmien ja alihankkijasuhteiden tilanteen sekä haastattelemalla henkilöstöä, josta johdetun tiedon avulla laadit suunnitelman IT-alueen toimenpiteistä, jotka ovat linjassa liiketoimintastrategian kanssa. Tehtävässä olennaista on lisäksi tutustua Riikun ERP-järjestelmään ja käydä läpi sille asetetut kehityshankkeet.

Tehtävässä on hyvät etätyömahdollisuudet, mutta työ vaatii ajoittain myös lähityöskentelyä Riikun toimipisteillä Alavudella ja/tai Helsingissä. Työsuhde on määräaikainen projekti elokuun 2021 loppuun asti, mutta pyrimme tarjoamaan työsuhteelle jatkoa mahdollisuuksien mukaan. Tehtävä on osa-aikainen, noin 2-3 päivää viikossa ja saat vapauden suunnitella työaikasi joustavasti.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän alan johtavan ja kasvavan organisaation IT-kentässä. Saat vapautta toteuttaa projekteja itsenäisellä otteella, mutta tarjoamme sinulle myös tukea tarvittaessa. Osa-aikainen tehtävä tarjoaa hyvän mahdollisuuden sovittaa työt yhteen esimerkiksi muiden projektien, perhe-elämän tai harrastusten kanssa.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvaa työkokemusta yrityksen IT-hallinnosta ja -projekteista
  • Koulutustaustaa tietoteknisistä opinnoista
  • Itsenäistä työskentelyotetta ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Suomen kielen taitoa

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Riikku Groupille.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV:si ja valinnainen hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään 28.4.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Voit mainita hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Riikku Groupista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.riikku.fi/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (0400 495 946, mikko.lahti(at)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Roima Intelligence’s Process Business Area is looking for a Junior System Specialist to join the team. In this role you will start your journey with Roima by getting familiar with Aveva MES platforms through our internal training. Eventually you will join project teams in varying food, forest and technology industry customer projects with the support of experienced colleagues.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen