Järjestelmäkoordinaattori (4 paikkaa)

Julkaistu 04.11.2020

SOK (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta) on keskusliike, jossa tuotetaan S-ryhmään kuuluville osuuskaupoille asiantuntija- ja tukipalveluita. Lisäksi SOK vastaa S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä. SOK:lla työskentelee yli 1800 asiantuntijaa, joista suurin osa toimii vaativissa liiketoiminnan, tuki- ja palvelutoimintojen asiantuntijatehtävissä. S-ryhmässä pääset todella vaikuttamaan suomalaisten arkeen: muun muassa siihen, miten ja mitä suomalaiset syövät, millaisia hotelli- ja ravintolaelämyksiä tarjoamme ja millaisen tankkauskokemuksen voimme tarjota ABC-asemilla.

Etsimme SOK:n laajaan toiminnanohjausjärjestelmähankkeeseen uusia Järjestelmäkoordinaattoreita aloittamaan nopealla aikataululla! Hankkeessa, eli SATO:ssa, uudistetaan SOK:n toimintatapoja ja tietojärjestelmiä. Olet osana tietosisällön tiimiä ja avustat hankkeen suunnittelijoita. Tehtävänäsi on tikettien seuranta, näihin liittyvät erilaiset selvitystyöt sekä tikettien koordinointi ja kirjaaminen. Tikettejä tulee päivässä useilta eri liiketoiminnan käyttäjiltä ja pääset osallistumaan näiden purkamiseen sekä koordinoimaan selvityksiä eteenpäin. Tämä prosessi vaatii paljon erilaisen numeerisen datan koostamista ja käsittelyä Excelissä. Oman tiimisi lisäksi olet tiiviisti yhteydessä mm. tuotetietotiimiin ja hankintapäälliköihin. Lisäksi sidosryhmiin kuuluvat IT- ja tukitoimintotiimit, jotka auttavat sinua tikettien lisäselvityksiin liittyen. Osaamisesi ja kehittymisesi mukaan tehtävää on mahdollisuus laajentaa myös järjestelmän tietojen kunnostamiseen ja korjaustoimenpiteisiin sekä toimittajakäyttöönoton yhteydessä toimittajatukeen. 

Etsimme tähän tehtävään nopeasti oppivia ja eteneviä sekä itsenäisesti työskenteleviä tekijöitä. Tärkeää on, että olet kiinnostunut erilaisista järjestelmistä ja toimit näppärästi niiden parissa. Tehtävässä menestymistä auttaa myös aikaisempi kokemus järjestelmien parissa työskentelystä. 

SOK:ssa pääset työskentelemään Suomen suurimmalla kaupan alan toimijalla. Heidän käynnissä oleva järjestelmähanke on kokoluokassaan ainutlaatuinen vähittäiskaupan alalla, joten tehtävässä pääset kerryttämään relevanttia työkokemusta myös tulevaisuuden urallesi. Alun perehdytyksen jälkeen työskentely on mahdollista täysin etänä ja myös liukuvilla työtunneilla.  

Hakijalta odotetaan:

  • Kaupallista tai teknistä korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheen opintoja 
  • Hyvää MS Office osaamista, erityisesti Excelistä
  • Hyvää tietoteknistä osaamista – sisäistät nopeasti uudet järjestelmät ja sinulla on aikaisempaa kokemusta erilaisista järjestelmistä 
  • Oma-aloitteista, ratkaisukeskeistä sekä hyvin itsenäistä työskentelyotetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Työkokemus ja osaaminen järjestelmämuutoksista ja -hankkeista
  • SAP ja/tai PIM- ohjelmistojen osaaminen

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si, hakemuksesi ja opintosuoritusotteesi tai -todistuksesi pdf-muodossa viimeistään 17.11.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sok-jarjestelmakoordinaattori-4-paikkaa-11-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi) perjantaina 6.11. klo 9-11, tiistaina 10.11. klo 14-16 ja perjantaina 13.11. klo 13-15. 

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme potentiaalisten kandidaattien kanssa jo hakuajalla.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi SOK:lle. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen