Järjestelmäneuvoja (HR Solutions)

Julkaistu 02.07.2021

Järjestelmäneuvoja (HR Solutions)

SOK (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta) on keskusliike, jossa tuotetaan S-ryhmään kuuluville osuuskaupoille asiantuntija- ja tukipalveluita. Lisäksi SOK vastaa S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä. SOK:lla työskentelee yli 2 000 asiantuntijaa, joista suurin osa, noin 1 500, on vaativissa liiketoiminnan, tuki- ja palvelutoimintojen asiantuntijatehtävissä. S-ryhmässä pääset todella vaikuttamaan suomalaisten arkeen: muun muassa siihen, miten ja mitä suomalaiset syövät, millaisia hotelli- ja ravintolaelämyksiä tarjoamme ja millaisen tankkauskokemuksen voimme tarjota ABC-asemilla.

SOK ITD vastaa suuresta osasta kaupparyhmän teknologian tuotannosta ja ylläpidosta sekä IT- ja digikehityksestä. Datalla johtaminen ja sen kehittäminen on yksi keskeisistä SOK:n painopistealueista niin nykyisten kuin tulevienkin palveluiden ja konseptien suunnittelussa sekä toteutuksessa.

Etsimme nyt SOK:lle ITD:n HR Solutions- tiimiin uutta Järjestelmäneuvojaa! Järjestelmäneuvojana työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti Workday-tietojärjestelmiin liittyvien tukipyyntöjen vastaanottaminen, priorisointi ja ratkaiseminen. Tukipyyntöjä tulee suoraan tietojärjestelmien pääkäyttäjiltä eli sisäisiltä asiakkailta ja tietojärjestelmien tukipyynnöt liittyvät esimerkiksi sisäisen henkilöstöhallinnon asioihin ja ongelmiin sekä käytössä oleviin tietojärjestelmiin. Osan tukipyynnöistä ratkaiset itse ja osan puolestaan koordinoit sekä tiketöit oikealle taholle. Lisäksi seuraat ja varmistat, että tukipyynnöt tulevat ratkaistuiksi. Työtehtäviisi kuuluu myös tiedottamista ja häiriöviestintää sisäisesti SOK:lla. Tehtävänkuvaasi on mahdollista laajentaa osaamisesi ja kehittymisesi mukaan esimerkiksi järjestelmäasiantuntijan tehtäviin.

Järjestelmäneuvojan tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 31.12.2021 saakka. Toivottu aloitusajankohta tehtävässä on alkusyksyllä esimerkiksi elokuun alussa. Haettava henkilö työskentelee läheisesti sisäisten sidosryhmien, kuten liiketoiminnan, IT:n ja HR:n kanssa ja siksi roolissa tarvitaankin hyviä vuorovaikutustaitoja. Myös koordinointi- ja paineensietokyky on tärkeää, jotta pystyt pyörittämään montaa samaan aikaan ilmoilla olevaa tehtävää. Tärkeintä on kuitenkin se, että viihdyt erilaisten tietojärjestelmien parissa ja omaat esimerkiksi opintojen tai työkokemuksen puolesta jo pohjaa IT-kentästä tai HR-tehtävistä.

Hakijalta odotetaan:

  • Relevantteja opintoja esimerkiksi kaupalliselta tai teknilliseltä alalta
  • Kiinnostusta ja esimerkiksi opintojen tai aiemman työkokemuksen kautta kerrytettyä pohjaa työskennellä erilaisten tietojärjestelmien ja henkilöstöhallinnon asioiden parissa
  • Suunnitelmallista ja systemaattista toimintatapaa, tarkkuutta sekä kykyä itsenäiseen ongelmanratkaisuun
  • Proaktiivista työotetta ja hyviä vuorovaikutus- sekä yhteistyötaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aiempi kokemus HR:n tietojärjestelmistä, HR-asiantuntijan työtehtävistä tai vastaavanlaisista IT/ tietojärjestelmäpainotteisista työtehtävistä

Tarjoamme sinulle:

SOK:lla pääset työskentelemään Suomen suurimmalla kaupan alan toimijalla, sekä laadukkaiden tietojärjestelmien parissa. Tehtävässä pääset toimimaan monipuolisten asiantuntijoiden parissa ja kehittämään myös omaa järjestelmäosaamistasi. Suuri ja monipuolinen yritys mahdollistaa sen, että määräaikaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus saada jatkoa tai esimerkiksi kehittyä talon sisällä muihin tehtäviin.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 18.7.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358503042987, anni.nurmi[ät]atalent.fi.)

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi SOK:lle.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Järjestelmäneuvoja

Waldec etsii nyt Sales & Administration Coordinatoria määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen osaksi Suomen toimipisteen viisihenkistä tiimiä! Sales & Administration Coordinatorina tehtävänäsi on huolehtia Waldecin myyntiputken prosessien läpiviennistä.

Etsitkö helposti opintojen oheen sovitettavaa työtä? Oletko halukas starttaamaan urasi nimekkäässä & mukavahenkisessä yrityksessä outdoor-henkisessä joukossa? Rapala VMC etsii nyt kasvunsa tueksitoimeliasta ja myönteistä Office Supportia auttamaan Helsingin toimiston juoksevissa asioissa! Tehtävässä pääset monipuolisiin avustaviin tehtäviin osa-aikaisessa roolissa kansainvälisessä konsernissa, jossa on tulevaisuudessakin kehittymismahdollisuuksia!

Järjestelmäneuvoja

Business Tampere etsii nyt osa-aikaista taloushallinnosta ja kirjanpidosta kiinnostunutta taloushallinnon assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Taloushallinnon assistenttina pääset kerryttämään käytännön osaamista erilaisten taloushallinnon työtehtävien parissa.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen