Järjestelmäneuvoja (HR Solutions)

Julkaistu 02.07.2021

Järjestelmäneuvoja (HR Solutions)

SOK (Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta) on keskusliike, jossa tuotetaan S-ryhmään kuuluville osuuskaupoille asiantuntija- ja tukipalveluita. Lisäksi SOK vastaa S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä. SOK:lla työskentelee yli 2 000 asiantuntijaa, joista suurin osa, noin 1 500, on vaativissa liiketoiminnan, tuki- ja palvelutoimintojen asiantuntijatehtävissä. S-ryhmässä pääset todella vaikuttamaan suomalaisten arkeen: muun muassa siihen, miten ja mitä suomalaiset syövät, millaisia hotelli- ja ravintolaelämyksiä tarjoamme ja millaisen tankkauskokemuksen voimme tarjota ABC-asemilla.

SOK ITD vastaa suuresta osasta kaupparyhmän teknologian tuotannosta ja ylläpidosta sekä IT- ja digikehityksestä. Datalla johtaminen ja sen kehittäminen on yksi keskeisistä SOK:n painopistealueista niin nykyisten kuin tulevienkin palveluiden ja konseptien suunnittelussa sekä toteutuksessa.

Etsimme nyt SOK:lle ITD:n HR Solutions- tiimiin uutta Järjestelmäneuvojaa! Järjestelmäneuvojana työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti Workday-tietojärjestelmiin liittyvien tukipyyntöjen vastaanottaminen, priorisointi ja ratkaiseminen. Tukipyyntöjä tulee suoraan tietojärjestelmien pääkäyttäjiltä eli sisäisiltä asiakkailta ja tietojärjestelmien tukipyynnöt liittyvät esimerkiksi sisäisen henkilöstöhallinnon asioihin ja ongelmiin sekä käytössä oleviin tietojärjestelmiin. Osan tukipyynnöistä ratkaiset itse ja osan puolestaan koordinoit sekä tiketöit oikealle taholle. Lisäksi seuraat ja varmistat, että tukipyynnöt tulevat ratkaistuiksi. Työtehtäviisi kuuluu myös tiedottamista ja häiriöviestintää sisäisesti SOK:lla. Tehtävänkuvaasi on mahdollista laajentaa osaamisesi ja kehittymisesi mukaan esimerkiksi järjestelmäasiantuntijan tehtäviin.

Järjestelmäneuvojan tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 31.12.2021 saakka. Toivottu aloitusajankohta tehtävässä on alkusyksyllä esimerkiksi elokuun alussa. Haettava henkilö työskentelee läheisesti sisäisten sidosryhmien, kuten liiketoiminnan, IT:n ja HR:n kanssa ja siksi roolissa tarvitaankin hyviä vuorovaikutustaitoja. Myös koordinointi- ja paineensietokyky on tärkeää, jotta pystyt pyörittämään montaa samaan aikaan ilmoilla olevaa tehtävää. Tärkeintä on kuitenkin se, että viihdyt erilaisten tietojärjestelmien parissa ja omaat esimerkiksi opintojen tai työkokemuksen puolesta jo pohjaa IT-kentästä tai HR-tehtävistä.

Hakijalta odotetaan:

  • Relevantteja opintoja esimerkiksi kaupalliselta tai teknilliseltä alalta
  • Kiinnostusta ja esimerkiksi opintojen tai aiemman työkokemuksen kautta kerrytettyä pohjaa työskennellä erilaisten tietojärjestelmien ja henkilöstöhallinnon asioiden parissa
  • Suunnitelmallista ja systemaattista toimintatapaa, tarkkuutta sekä kykyä itsenäiseen ongelmanratkaisuun
  • Proaktiivista työotetta ja hyviä vuorovaikutus- sekä yhteistyötaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aiempi kokemus HR:n tietojärjestelmistä, HR-asiantuntijan työtehtävistä tai vastaavanlaisista IT/ tietojärjestelmäpainotteisista työtehtävistä

Tarjoamme sinulle:

SOK:lla pääset työskentelemään Suomen suurimmalla kaupan alan toimijalla, sekä laadukkaiden tietojärjestelmien parissa. Tehtävässä pääset toimimaan monipuolisten asiantuntijoiden parissa ja kehittämään myös omaa järjestelmäosaamistasi. Suuri ja monipuolinen yritys mahdollistaa sen, että määräaikaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus saada jatkoa tai esimerkiksi kehittyä talon sisällä muihin tehtäviin.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 18.7.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358503042987, anni.nurmi[ät]atalent.fi.)

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi SOK:lle.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Small Giant Games are currently looking for an independent and organized go-getter – also known as the Office Manager – to join the ever-growing ranks of Small Giant Games in Helsinki.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Mitkä ovat LinkedIn-profiilin 5 eri tasoa miten saat rekrytoijan huomion LinkedInissä? Lue lisää blogista ja ota askel kohti parempaa profiilia.

Tässä blogissa kerromme käytännön esimerkkien avulla kuinka paljon virherekrytointi maksaa ja miten virherekrytoinnin kustannus tulisi lasketaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen