Jr. Application Engineer

Julkaistu 03.12.2019

Eaton Espoossa tunnetaan 3-vaihe UPS tuotannon osaamiskeskuksena, joka palvelee koko EMEA -aluetta. Toiminnallamme on pitkä historia, joka ulottuu 1960 -luvulle asti. Nykyisin olemme yli 250 hengen organisaatio, joka työskentelee parantaakseen elämän laatua ja ympäristön tilaa hyödyntämällä innovatiivisia ja energiatehokkaita tuotteita ja ratkaisuja. Toiminnassamme korostuvat jatkuva parantaminen sekä laatu, joiden ansiosta meillä on elektroniikkatuotantoa Suomessa. Tämä on nykyisin harvinaista ja olemme tästä hyvin ylpeitä.

Eatonilla meille on tärkeää työntekijöidemme hyvinvointi, kehitys ja kasvu. Riippumatta siitä oletko sähkötekniikan, myynnin, markkinoinnin, tuotannon tai monen muun meille tärkeän alan osaaja löydät Eatonilla kannustavan, innostavan ja tukevan organisaation, jossa voit kasvaa niin henkilökohtaisesti kuin myös ammatillisesti.

Eaton hakee nyt sähkö- tai automaatiotekniikan ammattilaista osaksi Critical Power Solutions (CPS) Sales Support –tiimiä, jonka asiakkaita ovat Suomessa ja ulkomailla toimivat suurten UPS-järjestelmien käyttäjät sekä erikoislaiteasiakkaat.

Tässä tehtävässä tuet myyntikonttoreitamme kaupallisissa ja teknisissä pre-sales-kyselyissä. Tehtäviisi kuuluu myös tarjouksien tekeminen, dokumenttien valmistelu sekä UPS järjestelmien suunnittelu asiakkaiden vaatimusten mukaisesti. Pääset toimimaan myös testausasiantuntijana asiakastesteissä ja demoissa. Koulutukseltasi voit olla esim. automaatio-, elektroniikka- tai sähköinsinööri tai diplomi-insinööri. Sinulla tulisi olla jo jotakin aikaisempaa työkokemusta esim. kesätöistä sähkö- tai elektroniikkateollisuudesta. 

Toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sillä työskentelet tiiviissä yhteistyössä eri osastojen ja sidosryhmien, kuten tuotekehityksen, tuotannon, myynnin, asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Tehtävässä tarvitaan sekä suomen ja englannin kielen taitoa. Etsimämme henkilö on aktiivinen ja haluaa kehittää itseään koko ajan eteenpäin. Sinun tulisi mukautua nopeasti muutoksiin säilyttäen silti positiivisen asenteen. 

Tässä Jr. Application Engineer positiossa pääset työskentelemään muuttuvassa ja kansainvälisessä ympäristössä. 

Mitä Eaton tarjoaa?

  • Uramahdollisuuksia – Kannustamme urakehitykseen yrityksen sisällä mahdollisuuksien mukaan
  • Kulttuuri & Arvot – Olemme enemmän kuin tuotteet, joita valmistamme – se miten toimimme on yhtä tärkeää
  • Oppiminen & kehittäminen – Tuemme työntekijöidemme osaamisen kehittämistä ja kouluttautumista myös pitkällä aikavälillä
  • Avoimen ja keskustelevan työympäristön
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut (mm. joustavat työajat, työhyvinvointiohjelma, bonusohjelma) 

Mikäli olet etsimämme Jr. Application Engineer ja haluat työskennellä Suomen parhaiden UPS-asiantuntijoiden kanssa, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaina 16.12.19 mennessä täältä: https://apply.atalent.fi/eaton-jr-application-engineer-12-2019. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi sekä aikaisimman sinulle sopivan aloituspäivämäärän.

Sinua askarruttaviin kysymyksiin vastaa aTalentin Senior Recruitment Manager Cécil Fagerström (+358 50 505 3170, cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi). 

* Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Eatonin palvelukseen.
* This job ad is in Finnish, because this particular job requires fluent Finnish language skills.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii rakennuttamisen yksikön kasvun tueksi A-luokan projekti-insinööriä Espooseen - kenties juuri sinua?

Ihmisenmittainen insinööritoimisto, A-Insinöörit, etsii rakennuttamisen yksikön kasvun tueksi A-luokan rakennusteknisten töiden valvojaa Espooseen - kenties juuri sinua?

Griffin Refineries etsii osa-aikaista tekniikan alan korkeakouluopintojaan viimeistelevää Technical Process Specialistia liittymään osaksi kasvutarinaansa orgaanisen jätteen kierrätyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijänä!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

aTalentin uudet työntekijät 2020.

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet? 

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen