(Jr.) Data Scientist

Julkaistu 25.09.2018

Houston Analytics on tiedolla johtamisen ammattilaisten perustama analytiikkatalo, joka tarjoaa yrityksille tehokkaan, ketterän tavan hyödyntää dataa ja analytiikkaa päätöksenteossa ja yritystoiminnan kehittämisessä. Olemme IBM:n Business Partner, mikä yhdessä korkean asiakastyytyväisyyden kanssa on osoitus siitä, että sekä osaamisemme että työkalumme ovat alan huippua. Olemme joustava, nykyaikainen, nopeasti kasvava, matalan organisaation yritys, jossa jokainen on eturintamassa ratkomassa haasteita yhdessä asiakkaan kanssa. Meillä voit osaamisesi ja kykyjesi kautta itse vaikuttaa siihen, mitä ja miten teet töitä.

Houston Analytics etsii nyt motivoitunutta ja hieman jo työelämän ovea raottanutta (Jr.) Data Scientistia. Tehtävänkuvasi muodostuu ensisijaisesti erilaisista asiakasprojekteista, joissa etsit, käsittelet ja esittelet yrityksille dataa ja analytiikkaa, jota he voivat hyödyntää päätöksenteossaan ja yritystoimintansa kehittämisessä. Pääset tässä tehtävässä käsittelemään hyvin monipuolista ja ”raakaa” dataa. Työskentelet paljon asiakasrajapinnassa, ja sinun on mahdollista päästä mukaan myös kansainvälisiin projekteihin, joita Houstonilla on kasvavissa määrin.

Suhtaudut työhösi ja asiakkaidemme ongelmien ratkaisuun intohimolla. Osaat organisoida omaa ajankäyttöäsi tehokkaasti ja pystyt esittämään omat ajatuksesi ja mielipiteesi selkeästi. Emme odota sinun olevan täysin valmis paketti, vaan tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä yrityksessämme ja muokata rooliasi juuri sinulle sopivaksi. Meiltä löytyy niin ohjausta nuoremmille kuin haasteita kokeneillekin analyytikoille. Tärkeintä on, että asenteesi työtä kohtaan on ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen sekä olet valmis työskentelemään monipuolisesti taaten parhaan mahdollisen lopputuotteen asiakkaillemme.

Hakijalta odotetaan:

 • Kokemusta tiedonlouhintateknologioista (esim. R)
 • Analytiikkakokemusta etenkin SQL-tietokantojen parissa
 • Relevanttia korkeakoulutaustaa (esim. kauppatieteellinen tai matemaattinen)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
 • Matkustusvalmiutta

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Python-, Java- tai Scala-osaaminen
 • SPSS Modeler -kokemus
 • Kokemusta muiden tietokantojen parissa työskentelystä (Hadoop/NoSQL)
 • Ruotsin ja/tai tanskan kielitaito
 • Kaikki mahdollinen harrastuneisuus analytiikan parissa

 Tarjoamme sinulle:

 • Vastuuta heti alusta alkaen
 • Mahdollisuuden talon sisäiseen urakehitykseen kasvavassa yrityksessä
 • Mahdollisuuden olla mukana kansainvälisissä projekteissa
 • Kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 9.10.2018 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/houston-analytics-jr-data-scientist-9-2018 Mainitse hakudokumenteissasi palkkatoiveesi sekä ajankohta, jolloin voisit aloittaa tehtävässä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Voit tutustua Houston Analyticsiin yrityksenä ja työnantajana tarkemmin osoitteessa: http://houston-analytics.com/

Tarkempia tietoja tehtävästä sekä rekrytointiprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (+358 504019387, erkko.vanhakartano[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

David Health Solutions is looking for a Junior Full-stack Developer to join their growing team!

Kiinnostaako sinua kiinteistöjen myyntiprosessit ja alan modernit toimintamallit? Etsimme nyt Reaglen kasvavaan porukkaan Analystia, joka on valmis hyppäämään suoraan projekteihin!

Energia-alan salkunhallintaan ja kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö Power-Deriva etsii nyt kehittymishaluista Jr Portfolio Manageria salkunhallinnan tiiminsä monipuoliseen rooliin!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen