(Jr.) Data Scientist

Julkaistu 25.09.2018

Houston Analytics on tiedolla johtamisen ammattilaisten perustama analytiikkatalo, joka tarjoaa yrityksille tehokkaan, ketterän tavan hyödyntää dataa ja analytiikkaa päätöksenteossa ja yritystoiminnan kehittämisessä. Olemme IBM:n Business Partner, mikä yhdessä korkean asiakastyytyväisyyden kanssa on osoitus siitä, että sekä osaamisemme että työkalumme ovat alan huippua. Olemme joustava, nykyaikainen, nopeasti kasvava, matalan organisaation yritys, jossa jokainen on eturintamassa ratkomassa haasteita yhdessä asiakkaan kanssa. Meillä voit osaamisesi ja kykyjesi kautta itse vaikuttaa siihen, mitä ja miten teet töitä.

Houston Analytics etsii nyt motivoitunutta ja hieman jo työelämän ovea raottanutta (Jr.) Data Scientistia. Tehtävänkuvasi muodostuu ensisijaisesti erilaisista asiakasprojekteista, joissa etsit, käsittelet ja esittelet yrityksille dataa ja analytiikkaa, jota he voivat hyödyntää päätöksenteossaan ja yritystoimintansa kehittämisessä. Pääset tässä tehtävässä käsittelemään hyvin monipuolista ja ”raakaa” dataa. Työskentelet paljon asiakasrajapinnassa, ja sinun on mahdollista päästä mukaan myös kansainvälisiin projekteihin, joita Houstonilla on kasvavissa määrin.

Suhtaudut työhösi ja asiakkaidemme ongelmien ratkaisuun intohimolla. Osaat organisoida omaa ajankäyttöäsi tehokkaasti ja pystyt esittämään omat ajatuksesi ja mielipiteesi selkeästi. Emme odota sinun olevan täysin valmis paketti, vaan tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä yrityksessämme ja muokata rooliasi juuri sinulle sopivaksi. Meiltä löytyy niin ohjausta nuoremmille kuin haasteita kokeneillekin analyytikoille. Tärkeintä on, että asenteesi työtä kohtaan on ennakkoluuloton ja oma-aloitteinen sekä olet valmis työskentelemään monipuolisesti taaten parhaan mahdollisen lopputuotteen asiakkaillemme.

Hakijalta odotetaan:

 • Kokemusta tiedonlouhintateknologioista (esim. R)
 • Analytiikkakokemusta etenkin SQL-tietokantojen parissa
 • Relevanttia korkeakoulutaustaa (esim. kauppatieteellinen tai matemaattinen)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
 • Matkustusvalmiutta

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Python-, Java- tai Scala-osaaminen
 • SPSS Modeler -kokemus
 • Kokemusta muiden tietokantojen parissa työskentelystä (Hadoop/NoSQL)
 • Ruotsin ja/tai tanskan kielitaito
 • Kaikki mahdollinen harrastuneisuus analytiikan parissa

 Tarjoamme sinulle:

 • Vastuuta heti alusta alkaen
 • Mahdollisuuden talon sisäiseen urakehitykseen kasvavassa yrityksessä
 • Mahdollisuuden olla mukana kansainvälisissä projekteissa
 • Kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 9.10.2018 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/houston-analytics-jr-data-scientist-9-2018 Mainitse hakudokumenteissasi palkkatoiveesi sekä ajankohta, jolloin voisit aloittaa tehtävässä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Voit tutustua Houston Analyticsiin yrityksenä ja työnantajana tarkemmin osoitteessa: http://houston-analytics.com/

Tarkempia tietoja tehtävästä sekä rekrytointiprosessista tarjoaa aTalentin Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (+358 504019387, erkko.vanhakartano[at]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen