Jr. Marketing & Communications Manager

Julkaistu 12.02.2020

Babcock Scandinavian AirAmbulance Ab on Pohjoismaiden suurin lento- ja helikopteriambulanssiyhtiö. Babcockin Pohjoismaiden laivastoon kuuluu yhteensä 19 helikopteria ja 19 lentokonetta. Suomessa Babcock vastaa neljällä tukikohdalla pohjoisen alueen sekä Ahvenanmaan lääkäri- ja lääkintähelikopteritoiminnan suorituskyvystä nykyaikaisella Airbus H145-kalustolla. 

Babcock Scandinavian AirAmbulance Ab kuuluu Babcock-konserniin, joka on johtava lääkäri- ja pelastuslentotoimija Euroopassa vuosikymmenten kokemuksella. Laadukas koulutus ja lentoturvallisuus haastavissa olosuhteissa ovat Babcockin toiminnan ydintä. Babcockin uudenaikainen ja hyvin varusteltu kalusto sekä ammattitaitoinen henkilökunta nauttivat kansallisten, alueellisten ja kansainvälisten päättäjien luottamusta ympäri maailmaa.

Babcock etsii nyt viestinnällisesti taitavaa Jr. Marketing & Communications Manageria! Marketing & Communications Managerina ensisijainen tavoitteesi on vahvistaa BSAA:n markkina-asemaa Suomessa ja Ruotsissa eri viestinnän ja markkinoinnin keinoin. 

Sidosryhmäviestinnässä pääpaino on sisällöntuotannossa yrityksen asiakkaille, eri asemassa toimiville yhteiskunnallisille päättäjille sekä muille sidosryhmille. Tämä edellyttää laadukkaiden blogitekstien, uutiskirjeiden, markkinaraporttien sekä muiden materiaalien kirjoittamista.

Markkinoinnin osalta pääpäino on digitaalisen ja sosiaalisen median markkinoinnissa. Tehtäviisi kuuluu hakukoneoptimointia ja -markkinointia Googlen työkaluja hyödyntäen (AdWords), verkkosivupäivityksiä sisältömuutoksineen ja sosiaalisen median alustojen ylläpitoa. Markkinointi- ja viestintätekemisen lisäksi Marketing & Communications Managerin monipuoliseen toimenkuvaan liittyy myös mediasuhteiden hoitaminen. Tehtävänkuva on räätälöitävissä eikä sinun siis vielä oleteta osaavan kaikkea tätä, vaan tärkeintä on motivaatio ja kyky oppia uutta ja kehittyä alan asiantuntijaksi.

Tärkeintä on, että sinulla on heti tehtävässä aloittaessasi kyky tuottaa laadukasta kirjallista materiaalia eri sidosryhmille. Osaat pelkistää teknisetkin kysymykset lukijalle ystävälliseen muotoon ja argumentoit lukijan omasta arvomaailmasta käsin. Koska asiakkaamme ovat pääosin julkishallinnon eri organisaatioita, edellyttää tehtävän menestyksekäs hoitaminen kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin ja eri viranomaisten toimintaan.

Odotamme sinulta yrittäjähenkisyyttä ja aikaansaavaa työskentelyotetta: viet sovitut asiat loppuun asti. Olet energinen, idearikas ja et pelkää liiaksi epäonnistumista, vaan lähdet rohkeasti kokeilemaan uutta ja haluat kehittää BSAA:n markkinointia ja viestintää – unohtamatta oman toimenkuvan kehittämistä. Roolisi ollessa varsin kansainvälinen, edellytämme sinulta myös vahvoja suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi. Lisäksi odotamme sinulta koulutuksen ja/tai työn kautta hankittua osaamista, mutta ennen kaikkea vahvaa näkemystä ja tahtoa viedä tämä näkemys käytäntöön. Näemme suureksi eduksi työkokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä, mutta huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat, mikäli he ovat kerryttäneet relevanttia työkokemusta kesätöiden ja/tai järjestötoiminnan osalta.  

Hakijalta odotetaan:

  • Markkinoinnin tai kaupallisen alan tutkintoa (KTM, tradenomi tms.)
  • Vastaavanlaista työkokemusta ja/tai ymmärrystä B2B liiketoiminnasta
  • Näkemystä kansainvälisen markkinointistrategian suunnittelusta ja jalkauttamisesta 
  • Energistä asennetta ja hurttia huumoria 
  • Erinomaista suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa (varsinkin tekstintuottamisen osalta)  

Tarjoamme sinulle:

  • Vapautta ja vastuuta, sillä organisoit ja aikataulutat itse oman työsi 
  • Pienen maaorganisaation edut, mutta suuren kansainvälisen organisaation tuen
  • Kansainvälisen kasvualustan, missä pääset oppimaan sekä Suomen että Ruotsin markkinasta lisää: tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa yhtiön tarinaan Suomessa ja samalla tilaisuuden kehittyä alan konkariksi!
  • Roolin, jonka painopisteitä voidaan muokata omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan 
  • Joustavat työajat ja erinomaiset etätyömahdollisuudet – voit itse päättää missä työtäsi teet

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään keskiviikkoon 26.2.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/babcock-scandinavian-airambulance-finland-jr-marketing-communications-manager-2-2020.  Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. 

Babcock Scandinavian AirAmbulance Finlandista voit lukea lisää osoitteessa: https://babcockinternational.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Senior Recruitment Manager Cécil Fagerström (050 505 3170, cecil.fagerstrom[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Babcock Scandinavian AirAmbulance Finlandin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen