(Jr.) Patent Attorney

Julkaistu 21.01.2020

Espatent on 14 hengen mutkaton ja lämminhenkinen patenttitoimisto. Toimimme kehityksen kärjessä auttaen asiakkaitamme suojaamaan uusimpia innovaatioitaan. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa ja työaikamme joustavat jokaisen tarpeiden mukaisesti etätyötä unohtamatta. Espatentilla pääset osaksi tiivistä työyhteisöämme, jossa kannustava ilmapiiri luo jokaiselle mahdollisuuden onnistua työssään. 

Meillä suosituin toimistoasuste vuoden ympäri on villasukat ja kesäisin keittiömme pakastimen ympärillä käy kova kuhina jäätelön takia. Käymme joka kuukausi yhteisellä firmalounaalla ja pari kertaa vuodessa puuhaamme jotain pientä kivaa yhdessä; viime keväänä reissasimme Müncheniin ja olemme lentäneet myös tuulitunnelissa. Pidämme työntekijöistämme huolta kattavilla työsuhde-eduilla ja meillä viihdytään pitkään.

Onko sinulla  tekninen yliopistotausta sekä kiinnostusta päästä hyödyntämään teknistä osaamistasi huipputeknologian ja keksintöjen suojaamisen parissa? Espatent etsii sinua, (Jr.) Patent Attorney, kasvamaan ja kehittymään patentoinnin ammattilaiseksi. Tarjoamme sinulle mukaansatempaavan uran patenttialalla, missä pääset hyödyntämään teknistä asiantuntijuuttasi laaja-alaisesti uusimman teknologian kehityksen parissa. Olemme sitoutuneita kehitykseesi ja tarjoamme työsi ohella koulutuksen, joka antaa sinulle erinomaiset valmiudet syventää asiantuntijuuttasi käytännön tekemisen kautta.

Patenttien kanssa työskennellessäsi myyt asiantuntijuutesi avulla teknisten ratkaisujen eroja koskevat argumenttisi patenttiviranomaisille. Ymmärrät asiakkaiden tarpeet ja autat heitä tunnistamaan ja suojaamaan keksintöjä sekä käyttämään aineettomia oikeuksia liiketoimintansa tukena. Tarvittaessa neuvot ja edustat asiakkaita patentteihin liittyvissä ongelma- ja riitatilanteissa. Analyyttisyys ja yksityiskohtiin paneutuminen auttavat vertailemaan ja analysoimaan teknologisia ratkaisuja ja löytämään parhaan mahdollisen tavan suojata asiakkaiden innovaatioita. Työssä onnistuminen vaatii kiinnostusta juridiikkaan, perehtymistä teknologioiden eri osa-alueisiin ja taitoa tuottaa täsmällistä teknistä tekstiä.

Onko sinulla?

 • Soveltuva tekniikan alan korkeakoulutausta (DI), esim. kone-, sähkö-, tai ohjelmistotekniikka tai fysiikka
 • Kyky tuottaa täsmällistä teknistä tekstiä
 • Motivaatiota uuden oppimiseen ja pitkäjänteiseen kehittymiseen
 • Hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot
 • Kiinnostusta teknologiaan ja juridiikkaan

Koulutamme sinut patenttiasiamieheksi työsi ohessa. 3-5 vuoden koulutusprosessin aikana opit patenttialasta työtehtäviesi kautta kokeneiden asiamiestemme ohjauksessa ja osallistumalla alan kursseille. Saavutat ensin auktorisoidun patenttiasiamiehen pätevyyden läpäisemällä suomalaisen asiamieskokeen, jonka jälkeen tähtäät eurooppapatenttiasiamiestutkinnon suorittamiseen. Pääset heti mukaan patentointiprosesseihin ja saat koko työyhteisömme tuen matkallasi kohti patenttiasiamiehen ammattia. Me sitoudumme ammattitaitosi kasvattamiseen tarjoamalla kattavan ja monipuolisen koulutuksen sekä vakituisen työsuhteen. Meille tärkeää on tekninen osaamisesi, kyky omaksua uutta ja ennen kaikkea halusi kasvaa ja kehittyä patenttialan huippuasiantuntijaksi! 

Kouluttautumisen lisäksi tarjoamme sinulle:

 • Uran patenttialalla sekä mahdollisuuden päästä valjastamaan tekninen asiantuntijuutesi huipputeknologian parissa
 • Kehitykseesi sitoutuneen ja panostavan työnantajan 
 • Vastuuta ja vapautta oman kehityksesi raameissa
 • Avoimen ja lämminhenkisen työkulttuurin, jossa on tilaa jokaiselle
 • Laadukkaat työvälineet, jotka edesauttavat työssä onnistumista
 • Lounas-, työmatka-, liikunta- ja kulttuuriedun

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si (pdf-muodossa) viimeistään 7.2.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/espatent-jr-patent-attorney-1-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Espatent Oy:sta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.espatent.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (puh. +358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten puhelimitse tai sähköpostitse. 

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Espatent Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme projektiluontoiseen tehtävään työntekijää laatimaan digitaalisia tuotekortteja uusille nettisivuille.

Etsimme Aalto EE:n IT-tiimiin uutta vahvistusta, Tech Traineeta, auttamaan asiakaskoulutuksiin liittyvän videoinnin, striimauksen ja webinaarien toteutuksessa!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Poikkeustilan aiheuttama epävakaus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointeihin....

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen