Jr Portfolio Manager

Julkaistu 22.06.2020

Power-Deriva on sähkön hankintaan, markkina-analyysiin, salkunhallintaan ja hyödykejohdannaisten kaupankäyntiin erikoistunut sijoituspalveluyhtiö, toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Harjavallassa. Sekä omistajat että asiakkaat ovat vahvoja ja vakaita yhteisöjä, mikä antaa luotettavan pohjan pitkäjänteiselle toiminnalle. Power-Derivan markkina-asema on vahva ja vakaa, ja asiakassuhteet ovat pitkiä. Yritys on toiminut markkinoilla jo vuodesta 2000. Power-Derivasta voit lukea lisää osoitteessa: http://power-deriva.fi/.

Power-Deriva etsii nyt kehittymishaluista Jr Portfolio Manageria osaksi salkunhallinnan viiden hengen tiimiä. Power-Deriva on noin 30 hengen asiantuntijajoukko Helsingissä ja Harjavallassa, joka tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä näkemään Suomen energiakenttää laaja-alaisesti. Salkunhallinnan tiimissä jokaisella jäsenellä on omat vastuualueensa, mutta tiimi tekee tiiviisti yhteistyötä. Toivomme, että olet tiimipelaaja, mutta tartut omiin vastuualueisiin itsenäisesti ja haluat päästä kehittämään ja kasvattamaan omaa osaamistaan. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta salkunhallinnasta tai energia-alasta, mutta toivomme, että sinulla intoa päästä kehittymään pidemmällä tähtäimellä alan ammattilaiseksi. 

Roolisi alussa olet kaupankäynnin tukena, esimerkiksi tekemällä toteutuneiden kauppojen tarkastuksia, jotta pääset perehtymään prosesseihin. Lisäksi osallistut kauppojen raportointiin regulaation mukaisesti. Alkuvaiheen jälkeen pääset myös mukaan asiakaskontaktointiin ja -raportointiin. Olet yhteydessä myös erilaisiin sidosryhmiin, kuten pörsseihin, viranomaisiin, edunvalvontajärjestöihin ja pankkeihin. Tehtäviisi kuuluu myös EU-regulaation (EMIR) seurantaa ja viestintää asiakkaille, sekä vakuusvalvontaa ja seurantaa. Tehtävässä menestyäksesi sinulta toivotaan asiakeskeisyyttä ja halukkuutta perehtyä asiakkaiden liiketoimintaan ja markkinaan. Tiimissä arvostetaan rehellistä ja ahkeraa työotetta ja toivomme, ettet karta myöskään rutiinitehtäviä osana rooliasi.

Roolissa sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään prosesseja ja raportointia. Työtehtäviä on mahdollisuus laajentaa oman osaamisesi mukaan ja  esimerkiksi tulevaisuudessa voit edetä salkunhoitovastuuseen. Jos opintosi ovat vielä loppusuoralla, voimme sopia työajan joustoista. Myös diplomityö-/graduaihe voi löytyä yhdistettäväksi työhön.

Hakijalta odotetaan

 • Soveltuvia teknisiä tai poikkitieteellisiä korkeakouluopintoja
 • Erinomaisia Excel-taitoja ja analyyttisyyttä työskentelyotetta
 • Aitoa kiinnostusta sähkö- ja energiamarkkinaa kohtaan
 • Yhteistyötaitoja ja halua työskennellä osana tiimiä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Ohjelmointitaidot data-analyysiin liittyen (esim. VBA, R, C) ja/tai tietokantaosaaminen
 • Ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

 • Paikan yrityksessä, jossa pääset näkemään ja tutustumaan Suomen energiamarkkinan kokonaisuudessaan. Yrityksen kulttuuri on matalahierarkinen ja toimintatyyli ketterä
 • Osaamisesi ja henkilökohtaisen kehittymisesi mukaan muotoutuvat monipuoliset tehtävät
 • Kattavan perehdytyksen yritykseen ja rooliin aloittaessasi, sekä tiimin tuen ja avun asiantuntijana kehittymiseesi
 • Vakaan urakehityksen pitkällä tähtäimellä

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 5.7.2020 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/power-deriva-jr-portfolio-manager-6-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 75 08821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Power-Derivan palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen