Jr Portfolio Manager

Julkaistu 22.02.2021

Power-Deriva on energiatoimialalla toimiva alansa johtava sähkön hankintaan, markkina-analyysiin, salkunhallintaan ja hyödykejohdannaisten kaupankäyntiin erikoistunut toimija. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Harjavallassa. Omistajamme ja asiakkaamme ovat vahvoja ja vakavaraisia yhteisöjä, mikä on muodostanut luotettavan pohjan pitkäjänteiselle toiminnallemme. Markkina-asemamme on vahva ja edelleen kasvava. Olemme olleet keskeinen toimija suomalaisilla energiamarkkinoilla koko toimialan nykymuotoisen toiminnan ajan. Power-Derivasta voit lukea lisää osoitteessa: http://power-deriva.fi/.

Power-Deriva etsii nyt kehittymishaluista Jr Portfolio Manageria osaksi salkunhallinnan kuuden hengen tiimiä. Power-Deriva on 30 hengen asiantuntijaorganisaatio. Kanssamme pääset toimimaan laajasti suomalaisessa energiakentässä. Salkunhallinnan tiimissä jokaisella jäsenellä on omat vastuualueensa ja tiimi tekee tiiviisti yhteistyötä. Tiimin jäsenenä olet kehityshaluinen, vastuuta kantava ja yhteistyötä rakentava asiantuntija. Tarvitset työssäsi analyyttisen ja tarkan työotteen. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta energia-alasta, mutta toivomme, että sinulla intoa päästä kehittymään pidemmällä tähtäimellä alan ammattilaiseksi.

Roolissasi olet kaupankäynnin tukena tekemällä toteutuneiden kauppojen tarkastuksia, niin asiakkaiden kuin pörssienkin suuntaan. Lisäksi osallistut kauppojen raportointiin regulaation mukaisesti. Alkuvaiheen jälkeen pääset myös mukaan asiakaskontaktointiin ja -raportointiin. Olet yhteydessä myös erilaisiin sidosryhmiin, kuten pörsseihin, viranomaisiin, edunvalvontajärjestöihin ja pankkeihin. Tehtäviisi kuuluu myös EU-regulaation (EMIR) seurantaa ja viestintää asiakkaille, sekä vakuusvalvontaa ja seurantaa. Tehtävässä menestyäksesi sinulta toivotaan asiakeskeisyyttä ja halukkuutta perehtyä asiakkaiden liiketoimintaan ja markkinaan. Tiimissä arvostetaan rehellistä ja ahkeraa työotetta ja toivomme, ettet karta myöskään rutiinitehtäviä osana rooliasi.

Roolissa sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään prosesseja ja raportointia. Työtehtäviä on mahdollisuus laajentaa oman osaamisesi mukaan ja esimerkiksi tulevaisuudessa voit edetä markkinoiden analysointi tai salkunhoitotehtäviin.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvia teknisiä, kaupallisia tai muuten tehtävään hyvät valmiudet antavia korkeakouluopintoja
 • Aitoa kiinnostusta sähkö- ja energiamarkkinaa kohtaan
 • Erinomaisia Excel-taitoja ja analyyttisyyttä työskentelyotetta
 • Yhteistyötaitoja ja halua työskennellä osana tiimiä, sekä vuorovaikutustaitoja myös asiakkaiden suuntaan
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Hyvät IT taidot
 • Ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

 • Paikan yrityksessä, jossa pääset näkemään ja tutustumaan Suomen energiamarkkinaan kokonaisuudessaan. Tässä roolissa ja yrityksessä pääset toimimaan sähkömarkkinoiden ytimessä, sekä osallistumaan kaupankäyntiin kokonaisuudessaan
 • Yrityksen, jossa on matala hierarkia ja ketterät toimintatavat
 • Jäsenyyden asiantuntevassa tiimissä, jossa pääset alan kovien ammattilaisten toisiaan tukevaan joukkoon
 • Osaamisesi ja henkilökohtaisen kehittymisesi mukaan muotoutuvat monipuoliset tehtävät ja kasvavan vastuun

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 7.3.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 75 08821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Power-Derivan palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Jr

ICECAPITAL etsii nyt määrätietoista ja kehittymishaluista Associatea Helsingin M&A neuvonantotiimiinsä. Tässä monipuolisessa roolissa pääset työskentelemään ICECAPITAL Investointipankin monipuolisten ja merkittävien asiakastoimeksiantojen parissa etenkin energia- ja infrastruktuurisektoreilla, koko ICECAPITALin tiimin tukemana.

Jr

Aibidia is now looking for a full-time Sales Operations Coordinator to join their growing and ambitious team in Helsinki! As a Sales Operations Coordinator your main contribution will be to formulate and visualize how Aibidia’s SaaS solution tackles customer’s needs and pain points. In this role you will be part of Sales, directly working with Aibidia’s Sales Lead and other team members.

Jr

Oletko aktiivinen sijoittaja, innostunut oppimaan pörssiyhtiöistä lisää ja tekemään tutkimusmatkaa pintaa syvemmälle? Inderes etsii nyt Osakeanalyytikkoa kasvavaan tiimiinsä - Tämä on mahdollisuutesi liittyä Suomen sijoitusmaailman kovimpaan huippuun!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen