Jr Portfolio Manager

Julkaistu 22.02.2021

Power-Deriva on energiatoimialalla toimiva alansa johtava sähkön hankintaan, markkina-analyysiin, salkunhallintaan ja hyödykejohdannaisten kaupankäyntiin erikoistunut toimija. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Harjavallassa. Omistajamme ja asiakkaamme ovat vahvoja ja vakavaraisia yhteisöjä, mikä on muodostanut luotettavan pohjan pitkäjänteiselle toiminnallemme. Markkina-asemamme on vahva ja edelleen kasvava. Olemme olleet keskeinen toimija suomalaisilla energiamarkkinoilla koko toimialan nykymuotoisen toiminnan ajan. Power-Derivasta voit lukea lisää osoitteessa: http://power-deriva.fi/.

Power-Deriva etsii nyt kehittymishaluista Jr Portfolio Manageria osaksi salkunhallinnan kuuden hengen tiimiä. Power-Deriva on 30 hengen asiantuntijaorganisaatio. Kanssamme pääset toimimaan laajasti suomalaisessa energiakentässä. Salkunhallinnan tiimissä jokaisella jäsenellä on omat vastuualueensa ja tiimi tekee tiiviisti yhteistyötä. Tiimin jäsenenä olet kehityshaluinen, vastuuta kantava ja yhteistyötä rakentava asiantuntija. Tarvitset työssäsi analyyttisen ja tarkan työotteen. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta energia-alasta, mutta toivomme, että sinulla intoa päästä kehittymään pidemmällä tähtäimellä alan ammattilaiseksi.

Roolissasi olet kaupankäynnin tukena tekemällä toteutuneiden kauppojen tarkastuksia, niin asiakkaiden kuin pörssienkin suuntaan. Lisäksi osallistut kauppojen raportointiin regulaation mukaisesti. Alkuvaiheen jälkeen pääset myös mukaan asiakaskontaktointiin ja -raportointiin. Olet yhteydessä myös erilaisiin sidosryhmiin, kuten pörsseihin, viranomaisiin, edunvalvontajärjestöihin ja pankkeihin. Tehtäviisi kuuluu myös EU-regulaation (EMIR) seurantaa ja viestintää asiakkaille, sekä vakuusvalvontaa ja seurantaa. Tehtävässä menestyäksesi sinulta toivotaan asiakeskeisyyttä ja halukkuutta perehtyä asiakkaiden liiketoimintaan ja markkinaan. Tiimissä arvostetaan rehellistä ja ahkeraa työotetta ja toivomme, ettet karta myöskään rutiinitehtäviä osana rooliasi.

Roolissa sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään prosesseja ja raportointia. Työtehtäviä on mahdollisuus laajentaa oman osaamisesi mukaan ja esimerkiksi tulevaisuudessa voit edetä markkinoiden analysointi tai salkunhoitotehtäviin.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvia teknisiä, kaupallisia tai muuten tehtävään hyvät valmiudet antavia korkeakouluopintoja
 • Aitoa kiinnostusta sähkö- ja energiamarkkinaa kohtaan
 • Erinomaisia Excel-taitoja ja analyyttisyyttä työskentelyotetta
 • Yhteistyötaitoja ja halua työskennellä osana tiimiä, sekä vuorovaikutustaitoja myös asiakkaiden suuntaan
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Hyvät IT taidot
 • Ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

 • Paikan yrityksessä, jossa pääset näkemään ja tutustumaan Suomen energiamarkkinaan kokonaisuudessaan. Tässä roolissa ja yrityksessä pääset toimimaan sähkömarkkinoiden ytimessä, sekä osallistumaan kaupankäyntiin kokonaisuudessaan
 • Yrityksen, jossa on matala hierarkia ja ketterät toimintatavat
 • Jäsenyyden asiantuntevassa tiimissä, jossa pääset alan kovien ammattilaisten toisiaan tukevaan joukkoon
 • Osaamisesi ja henkilökohtaisen kehittymisesi mukaan muotoutuvat monipuoliset tehtävät ja kasvavan vastuun

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, lähetä hakemuksesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 7.3.2021 aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 75 08821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Power-Derivan palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Jr

Berling Capital hakee analyytikkoa tiimiinsä Helsinkiin. Työtehtävässä tulet keskittymään sijoituskohteiden tutkimukseen, seulontaan ja analysointiin eri tietolähteitä ja työkaluja hyödyntäen.

Haluatko päästä osaksi kunnianhimoista ruokataloa, jonka tuotteita myydään yli 60 maassa? Miltä kuulostaisi mahdollisuus osallistua monipuolisiin investointihankkeisiin alansa suurimman innovaattorin, Valion, jengissä? Etsimme nyt Investment Projects Traineeta Valiolle!

Would you like to influence what Finnish people find on their plates in the future? Would you like to develop your career in a big food company such as Valio? We are now looking for a Commercial trainee to join our team!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Valio on perinteinen suomalainen yritys, joka on vuosien varrella piirtänyt monen ammattilaisen urapolut harjoittelujaks...

Suomessa perustat puurakentamisen kulttuurille valettiin jo vuosikymmeniä sitten, kun hirsimökit ja rintamamiestalot yle...

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen