Jr. Project Manager (Healthtech)

Julkaistu 17.09.2018

Medixine Oy on suomalainen terveyden ja hyvinvoinnin sähköisiin ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyritys – digitaalisen terveydenhuollon edelläkävijä. Tuotamme palvelin- ja mobiilisovelluksia sekä kokonaisratkaisuja terveydenhuoltosektorille, vakuutusyhtiöille ja lääketeollisuuteen sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla. Ratkaisumme tukevat kansalaisten ja potilaiden aktiivista roolia oman terveytensä ylläpitämisessä ja edistämisessä.

Työnkuva

Etsimme Jr. Project Manageria tekemään kanssamme työtä, jolla on olennainen merkitys asiakas- ja potilaslähtöisen terveydenhuollon edistämisen kannalta. Toimit kokeneen projektipäällikön työparina monipuolisten ohjelmistoprojektien parissa osana projektiorganisaatiotamme. Lähdet liikkeelle tukitehtävistä, mutta toivomme, että ajan kanssa ja kokemuksen karttuessa Jr. Project Managerista kasvaa itsenäinen Project Manager, joka pystyy kantamaan vastuun suuristakin projekteista. Tässä muutama esimerkki tyypillisistä projekteistamme, joiden parissa tulet työskentelemään:

 • Sähköisen palvelualustan toteutus terveydenhuoltoon, integraatiot asiakkaan järjestelmiin sekä tuotteen muokkaaminen asiakkaan prosesseihin sopivaksi
 • Tutkittavan portaalin kehittäminen terveydenhuollon tutkimushankkeeseen
 • Kokonaan uuden, innovatiivisten terveydenhuollon palvelun kehittäminen.

Jr. Project Managerina työviikkosi koostuvat mm. seuraavista tehtävistä liittyen yllä kuvatun kaltaisiin projekteihin:

 • Osallistut asiakkaan tarpeiden määrittelyyn ja konfiguroit Medixinen ohjelmistotuotetta niin, että se tukee parhaiten asiakkaan prosesseja.
 • Tuotat asiakkaalle sisältöä joko sähköiseen alustaan (esim. kyselyiden määrittely) tai asiakkaan käytön tueksi (esim. käyttöoppaat)
 • Määrittelet ja toteutat raportteja asiakkaille
 •  Autat asiakasta määrittelemään sovelluksen kehitys- ja muutospyyntöjä ja ohjaat niitä kehittäjille toteutettavaksi.
 • Pidät huolta ohjelmistotoimituksen julkaisuista ja niiden aikatauluista.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Jr. Project Managerilta odotamme:

Haluamme tarjota valmistumisen kynnyksellä tai muuten uransa alkupuolella olevalle henkilölle mahdollisuuden kasvaa ohjelmistoprojektien hallinnan ja terveysteknologian ammattilaiseksi. Toivomme erityisesti seuraavaa:

 • Soveltuvaa teknistä tai tekniskaupallista korkeakoulutaustaa (esim. DI, KTM)
 • Jonkinlaista ohjelmointikokemusta: työn kannalta on hyvä, että ymmärrät, miten asioita saadaan vaatimusmäärittelyjen, kehittämisen, testaamisen ja julkaisun kautta asiakkaan käyttöön.  Käyttämilläsi ohjelmointikielillä ei ole niin väliä, vaan oleellisempaa on prosessien ymmärrys ja kyky loogiseen ajatteluun.
 • Perustason SQL-osaamista: tästä on hyötyä työskennellessäsi raporttien kanssa.
 • Vahvoja perustaitoja Excelissä ja PowerPointissa
 • Rohkeutta heittäytyä uusiin tilanteisiin, kykyä projektinhallintaan sekä nopeita hoksottimia: projekteissa toimintamallit vaihtelevat asiakkaittain eivätkä aina ole valmiina tarjolla. Kokonaisuuksia on hahmotettava nopeasti ja niitä on pystyttävä kuvaamaan selkeästi muille.
 • Sujuvaa suomenkielen osaamista ja erinomaista englanninkielen osaamista

Eduksi katsomme:

 • Työkokemuksen ohjelmistoprojektien tai projektinhallinnan parista
 • Javascriptin ja tyylien hallinnan: erityisen hyödyllistä, mikäli eteen tulee tarvetta pienelle konfailulle ja demokehitykselle osana projekteja.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi ja CV:si  3.10.2018 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/medixine-jr-project-manager-healthtech-9-2018

Medixinestä voit lukea lisää osoitteessa: www.medixine.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Minnamari Jokinen (0503799208, minnamari.jokineni[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen