(Jr.) Software Developer (useampi positio)

Julkaistu 21.01.2019

Kepit Systems on broadcasting- ja streaming-tekniikan kehitykseen ja palveluiden tarjotaan erikoistunut yritys. Asiakkainamme on Suomen suurimpia mediayhtiöitä sekä eri kokoisia tuotantoyhtiöitä Suomessa ja ulkomailla. Olemme kasvaneet keskimäärin yli 50 % vuodessa 4 viime vuoden ajan. Nykyään olemme osa Elisa-konsernia joten työnantajana meissä yhdistyy loistavalla tavalla pienen ja ketterän työympäristön ja ison talon edut.

Haemme yhtä tai useampaa (Jr.) Software Developeria liittymään ohjelmontitiimiimme. Tehtäväsi koostuvat ensisijaisesti tarjoamiemme broadcasting- ja streamauspalveluja pyörittävien ohjelmistojen kehityksestä. Koska tehtävänkuvasi liittyy enimmäkseen omien palvelujemme kehittämiseen, tehtävässä ei ole paljon asiakaskontaktia, vaan saat keskittyä ohjelmointityöhön. Sinulla on mahdollisuus työskennellä monipuolisesti eri ohjelmointikielten parissa, sillä meillä on käytössä laaja stack eri kieliä Pythonista Elixiriin ja C:stä Javascriptiin. Ohjelmointitehtäviä löytyy hyvin läheltä rautaa videotuotantolaitteistomme puitteissa, skaalautuvien pilvipalveluiden backendistä sekä erilaisista hallinta- ja asiakaskäyttöliittymistä. Työtehtäväsi voidaan muokata hyvin vapaasti osaamisesi mukaan.

Meillä koulutustaustaasi tärkeämpää on oppimisvalmiutesi ja oma-aloitteisuutesi, koska sekä toimintakenttä että yrityksemme kasvavat ja kehittyvät jatkuvasti. Jokaiseen työvaiheeseen ei ole valmiiksi kirjoitettuja sääntöjä, mikä mahdollistaa itsesi näköisen työskentelytavan. Meillä työskentely ei rytmity projektien mukaan, vaan saat hyödyntää tuotekehityksessä pitkäjänteisemmin luovuuttasi. Työskentely meillä ei myöskään ole paikkasidonnaista – toimistomme löytyvät Vaasasta ja Jyväskylästä, minkä lisäksi myös Helsinkiin järjestyvät työtilat, mutta voit halutessasi myös työskennellä täysin etänä. Emme edellytä sinulta aikaisempaa työkokemusta alalta, vaan voit todistaa osaamisesi myös omien harrasteprojektien avulla.

Hakijalta odotetaan:

  • Osaamista useammasta kuin yhdestä ohjelmointikielestä
  • Kiinnostusta funktionaaliseen ohjelmointiin
  • Oma-aloitteista ja uteliasta asennetta työntekoon
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Osaaminen Elixirista tai Gstreamerista
  • Harrastuneisuus ja omat aikaisemmat projektit (voit esim. linkata meille GitHubisi)
  • Kokemus videon ja/tai audion käsittelystä ohjelmoimalla

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi koodaajana mielenkiintoisten tekniikoiden ja teknisten haasteiden parissa. Vahvasti kasvavassa yrityksessä rooliasi voidaan jatkuvasti muokata osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan. Tämä on myös ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana tekemässä merkittävää murrosta broadcasting-tekniikan alalla tekniikan muuttuessa vanhasta laitepohjaisesta mallista täysin pilvipohjaiseksi.

Kuulostaako sinulle sopivalta tehtävältä? Lähetä CV:si ja hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 6.2.2019 tänne: https://apply.atalent.fi/kepit-systems-kepit-systems-jr-software-developer-useampi-positio-1-2019. Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Mikäli sinulta löytyy GitHub-profiili tai linkkejä omiin projekteihisi, tutustumme mielellämme myös niihin!

Miten rekrytointiprosessi etenee tästä eteenpäin?
1. aTalentin puhelinhaastattelu
2. Haastattelu Kepit Systemsin kanssa
3. Päätös tehtävään valittavasta henkilöstä

Pääset tutustumaan Kepit Systemsiin tarkemmin täällä: http://www.kepit.live/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (erkko.vanhakartano[at]atalent.fi, +358504019387).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Pidätkö ongelmanratkaisusta ja haluaisit päästä kehittämään osaamistasi IT-alalla? Optomed Oy etsii innokasta ja palveluhenkistä tekijää IT-palvelu- ja tukitehtäviin.

We are currently looking for a passionate Game Developer to join the ever growing ranks of Small Giant Games!

Benemen, a Finnish new generation cloud-based software company, is now looking for a Test Engineer to maintain and further develop their test environments!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Outi Mäkinen ja Tommi Talja keskustelevat rekrytointikriteereistä ja siitä mikä tekee hyvän työpaikkailmoituksen.

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Tässä blogissa vastaamme kysymykseen miten valmistautua työhaastatteluun ja annamme 7 vinkkiä, joilla helpotat haastatteluun valmistautumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen