(Jr.) Systems Specialist

Julkaistu 31.07.2018

Finnlines on Itämeren ja Pohjanmeren johtava rahti- ja matkustajaliikennevarustamo, jolla on käytössään yksi alueen suurimmista roro- ja ropax-laivastoista. Yhtiö tarjoaa laajan ”Motorways of the Sea” -verkoston puitteissa merikuljetuspalveluja Belgian, Tanskan, Viron, Suomen, Saksan, Espanjan, Ruotsin, Alankomaiden, Puolan, Iso-Britannian ja Venäjän välillä. Yhteistyössä Grimaldi-konsernin kanssa Finnlinesin palvelut liittyvät joustavasti Grimaldin koko verkostoon ja ulottuvat USA:n itärannikolle Atlantic Container Linen kautta. Finnlinesin matkustaja-rahtilaivat liikennöivät Suomesta Saksaan ja Ahvenanmaan kautta Ruotsiin sekä Ruotsista Saksaan. Yhtiöllä on tytäryhtiöt tai myyntikonttorit Saksassa, Belgiassa, Iso-Britanniassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Puolassa. Merikuljetusten lisäksi yhtiö tarjoaa satamapalveluja Helsingin ja Turun satamissa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 536,3 miljoonaa euroa ja tulos 82,7 miljoonaa euroa. Yhtiöllä oli vuonna 2017 henkilöstöä keskimäärin 1 651.

Etsimme kehittymishaluista IT-asiantuntijaa (Jr.) Systems Specialist -tehtävään vakituiseen työsuhteeseen Suomen suurimpaan varustamoon Helsingin Vuosaareen. Tehtävänäsi on toimia järjestelmätuen sekä logistiikkaprosessien ja -järjestelmäasiantuntijan roolissa yhteistyössä yrityksen niin sisäisten kuin myös ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa. Alussa järjestelmien tuki ja operointi ovat keskeinen osa työtehtäviäsi, mutta jatkossa pääset myös ottamaan osaa prosessien määrittelyn ja kehittämiseen käyttäjiltä saatujen palautteiden pohjalta. Tämän lisäksi osallistut järjestelmien testaukseen ja käyttöönottoon sekä tuet järjestelmien kehityshankkeita varmistaen järjestelmien toiminnan ja jatkuvuuden. Emme odota sinun olevan vielä valmis IT-asiantuntija – voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä – mutta sinun tulisi joka tapauksessa olla innokas ottamaan asioista selvää ja oppimaan uutta!

Odotamme sinulta:

  • IT-alan peruskoulutusta (datanomi, IT-tradenomi tai muu vastaava)
  • Aiempaa työkokemusta IT-tehtävistä
  • Toiminnallisen testauksen tuntemista opintojen tai käytännön työn kautta
  • Informaatio- ja sovellusarkkitehtuuriosaamista sekä kykyä UML-mallinnukseen opintojen tai käytännön työn kautta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Arvostamme lisäksi logistiikka-alan tuntemusta sekä aiempaa kokemusta ja eritoten halua toimia järjestelmätuessa. Tehtävässä menestymistä tukevat myös vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä ratkaisukeskeinen työote.

Tarjoamme sinulle seuraavaa ja paljon muuta:

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen roolin mukavassa ja asiantuntevassa 14 hengen IT-tiimissä. Avaintekijä työssäsi tulee olemaan logistiikka-alan liiketoimintaprosessien ymmärtäminen ja tarjoammekin sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden syventyä logistiikkaprosesseihin ja -järjestelmiin sekä kehittyä niiden asiantuntijaksi. Kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavalla Finnlinesilla pääset osaksi vakavaraista yritystä ja nykyaikaista IT-organisaatiota sekä käyttämään moderneja teknologioita!

Jos olet etsimämme palveluhenkinen tekijä, toimi nopeasti, sillä sopivat hakijat kutsutaan haastatteluun mahdollisimman pian. Hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi). Hakemuskirje sekä ansioluettelo palkkatoivomuksineen tulee toimittaa PDF-muodossa viimeistään 13.08.2018 täällä: https://apply.atalent.fi/finnlines-jr-systems-specialist-7-2018. Mainitsethan hakemuksessasi myös, milloin olet valmis aloittamaan!

Lisätietoja yrityksestämme löydät kotisivuiltamme. Seuraa meitä myös LinkedInissä ja Twitterissä.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Jabra etsii nyt myyntihenkistä ja oma-aloitteista Traineeta osa-aikaiseen tehtävään täydentämään tiimiään Espooseen!

To accommodate the rapid growth of Liid, we are looking for an experienced Fullstack Developer to join their team!

Are you equipped with some experience in software development? Zadaa is looking for a Junior Software Developer!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tämän blogin tarkoituksena on auttaa rekrytoijia ja esimiehiä saamaan kaikki irti Slushista. Lue vinkit ja suosituksemme parhaista puheista.

Tässä podcastissa aTalentin operatiivinen johtaja ja Icebreaker.vc:n Head of Talent keskustelevat tiimin rakentamisesta ja rekrytoinnista alkuvaiheen startupeissa.

Blogissa Miili Reponen kertoo rekrytoijan työstä sekä omasta urapolustaan aTalent Recruitingilla.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen