(Junior) Account Manager

Julkaistu 12.11.2019

LINK Mobility on Euroopan johtava digitaalisen mobiiliviestinnän tarjoaja. Tarjoamme laajan valikoiman innovatiivisia ja skaalautuvia mobiilipalveluita toimialasta riippumatta, luoden arvokasta digitaalista lähentymistä yritysten ja asiakkaiden, sekä alustojen ja käyttäjien välillä. Asiakkaitamme ovat hyvin monipuolisesti eri toimialojen yritykset – suurista johtavista brändeistä aina pienempiin yrityksiin.

Vuonna 2016 toimimme yhdeksässä maassa. Siitä lähtien liikevaihtomme on lähes kolminkertaistunut, ja nykyään toimimme yli 500 LINKkiläisen voimin 18 maassa. Etsimme nyt uusia tiimin jäseniä kasvavaan joukkoomme. LINKkiläiset ovat asiantuntevia, ennakkoluulottomia, uteliaita ja ketteriä joukkuepelaajia, joiden tavoitteena on aina toimittaa parhaita mobiilipalveluja asiakkaillemme.

Haemme (Junior) Account Manageria osaksi LINK Mobilityn Suomen organisaatiota. Tässä tehtävässä pääset vastaamaan koko myyntisyklistä alkaen ensikontaktoinnista aina kauppojen syntymiseen ja pitkäaikaisen asiakassuhteen ylläpitoon asti.

Työtehtäväsi sisältävät muun muassa potentiaalisten yritysasiakkaiden kontaktointia, myyntitapaamisia, tarjousten laatimista ja sopimusneuvotteluja. Ajan myötä asiakasportfoliosi kasvaa ja tulet huolehtimaan omien asiakkuuksiesi ylläpidosta ja lisämyynnin tehtävistä. Tulet saamaan Suomen tiimiltä ja konsernitasolta kattavan perehdytyksen ja edistyneet työkalut tehtäviisi, sillä haluamme tukea kehittymistäsi osaavaksi LINKkiläiseksi osana tuloksellista myyntitiimiämme.

Odotamme, että olet jo päässyt tekemään tavoitteellista myyntityötä kuluttaja- tai yritysasiakkaiden parissa. Vaikka näemme aikaisemman B2B-myyntitaustan eduksesi, tämä tehtävä voi myös olla askeleesi kuluttajamyynnistä yritysmyynnin asiakaspäällikön tehtäviin. Emme edellytä tehtävään tiettyä opintotaustaa, mutta näemme kaupallisen koulutuksen eduksesi. Niin ikään ymmärrys toimialastamme ja digitaalisen mobiiliviestinnän ratkaisuista katsotaan eduksesi. Aiempaa kokemusta tärkeämpää on aktiivinen ja motivoitunut asenne myyntityöhön, halu saavuttaa tuloksia ja halu tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme palveluidemme avulla.

LINK Mobilityn (Junior) Account Managerina voit seistä ylpeästi edustamiesi tuotteiden takana, sillä ratkaisumme tunnetaan laadukkaina ja ne tuottavat asiakasyrityksillemme selkeää lisäarvoa. Pääset osaksi matalahierarkista ja rentoa, mutta työhön tavoitteellisesti suhtautuvaa tiimiä. Olemme kansainvälisesti kasvava organisaatio, joten meillä aukeaa etenemismahdollisuuksia sitoutuneille tekijöille niin Suomessa kuin maailmallakin. Tämä onkin erinomainen vaihe liittyä porukkaamme, sillä vuodesta 2016 lähtien olemme laajentaneet yhdeksään uuteen maahan ja tuoteportfoliomme kasvaa ja kehittyy alati vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeita.

Hakijalta odotetaan:

  • Aiempaa kokemusta B2B- tai B2C-myynnistä
  • Itseohjautuvaa asennetta ja motivoitunutta otetta myyntityöhön
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Soveltuva koulutustausta esimerkiksi kaupallisten opintojen parista
  • Mobiiliviestinnän ja digitaalisten ratkaisujen tekninen ymmärrys
  • Aiempi kokemus CRM-järjestelmistä

Mikäli kiinnostuit ja koet soveltuvasi (Junior) Account Managerin tehtävään LINK Mobilitylle, lähetä hakemuskirjeesi, CV:si ja viimeisin opintosuoritteesi viimeistään 25.11.2019 mennessä seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/link-mobility-junior-account-manager-11-2019. Mainitsethan hakemuskirjeessäsi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Lähetäthän hakemusdokumenttisi PDF-muodossa.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme LINK Mobilityn palvelukseen. LINK Mobilityyn voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://linkmobility.fi/. Tehtävästä, aikataulusta ja hakuprosessista voit kysyä tarkemmin aTalent Recruitingin rekrytointipäällikkö Mikko Lahdelta (+358 400 495 946, mikko.lahti@atalent.fi.)

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Kiinnostaako sinua kiinteistöjen myyntiprosessit ja alan modernit toimintamallit? Etsimme nyt Reaglen kasvavaan porukkaan Analystia, joka on valmis hyppäämään suoraan projekteihin!

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy rekrytoinnista ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

aTalent Recruiting logo

Oletko proaktiivinen ja innostunut persoona, joka syttyy myynnistä ja haluaa auttaa nuoria talentteja uransa alkutaipaleella?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalent Recruiting ja Caruna Oy:n aloittaneet yhteistyön
aTalent Recruiting Oy ja Caruna Oy ovat aloittaneet 12.05.2020...

Miksi henkilostovuokrausta kannattaa kayttaa -blogi - aTalent Recruiting

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen