(Junior) Analyst

Julkaistu 03.10.2018

Nordanö on Pohjoismaiden johtava kiinteistöalan neuvonantopalveluihin erikoistunut yritys, joka perustettiin vuonna 1992 alun perin nimen Leimdörfer alla. Yhdistämällä vahvan kiinteistöalan asiantuntijuuden rahoitusalan osaamiseen Nordanö on menestyksekkäästi toiminut neuvonantajana merkittävissä kiinteistötransaktioissa Pohjoismaissa jo yli 25 vuoden ajan. Vuodesta 2015 Nordanö on toteuttanut kiinteistökauppoja yhteensä noin 11 miljardin euron arvosta. Yhtiömme on täysin partnereiden omistama, ja tiimimme koostuu 40 ammattilaisesta Helsingissä, Tukholmassa ja Kööpenhaminassa.

Etsimme (Junior) Analyytikkoa liittymään osaksi Nordanön ammattitaitoista tiimiä Helsingissä. Tässä tehtävässä pääset mukaan asiakasprojektien jokaiseen vaiheeseen ja oppimaan kiinteistötransaktioista tehden tiiviisti yhteistyötä tiimimme kanssa. Työpäivääsi voi kuulua esimerkiksi esitysten ja sijoitusmuistioiden koostamista, kiinteistöjen ja yritysten arvon määrittämistä sekä due diligence-prosessien koordinointia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta analyyttistä ajattelua sekä kykyä havainnollistaa ja esittää monimutkaisia kokonaisuuksia vakuuttavasti. Pystyt työskentelemään täsmällisesti myös paineenalaisena ja toimit menestyksekkäästi yrittäjähenkisessä ympäristössä.  Olet joko jo valmistunut tai viimeistelemässä tutkintoasi ja olet ehkä jo kerännyt työkokemusta vastaavista tehtävistä. Emme odota sinun olevan vielä valmis ammattilainen, vaan tärkeämpää on kiinnostus kiinteistö- ja investointipankkialaa kohtaan sekä halu oppia uutta. Sinusta tulee olennainen osa pientä kansainvälistä tiimiämme sekä asiakasprojekteissa että strategisissa keskusteluissa kollegoiden ja asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme sinulle:

 • Erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi haastavien ja merkittävien transaktioiden parissa kansainvälisessä ympäristössä
 • Ammattitaitoisen tiimin ja tuen kehittymisesi varmistamiseksi
 • Vapautta ja vastuuta suunnitella omaa työntekoa
 • Mahdollisuuden työskennellä myös muilla toimistoillamme Tukholmassa ja Kööpenhaminassa
 • Upean toimiston keskeisellä sijainnilla Helsingin keskustassa
 • Motivoivan ja kilpailukykyisen kompensaatiomallin

Hakijalta odotamme:

 • Tutkintoa tai loppuvaiheessa olevia yliopisto-opintoja esimerkiksi kiinteistötalouden, rahoituksen tai laskentatoimen parista
 • Kiinnostusta kiinteistö- ja investointipankkialaa kohtaan ja halua työskennellä alalla pitkällä tähtäimellä
 • Sisäistä motivaatiota menestyä ja kehittää omaa osaamistaan
 • Erinomaisia sosiaalisia taitoja ja kykyä esittää olennainen informaatio myyvästi
 • MS Office -työkalujen hallintaa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti

 Lisäksi eduksi katsomme:

 • Aikaisemman työkokemuksen kiinteistöalalta, liikkeenjohdon konsultoinnista tai rahoitusalalta
 • Ruotsin kielitaidon

Mikäli kiinnostuit (Junior) Analyst – tehtävästä Nordanöllä, lähetä CV:si, opintosuoritteesi ja hakemuskirjeesi viimeistään 17.10.2018 mennessä: https://apply.atalent.fi/nordano-partners-junior-analyst-10-2018. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Toivomme, että lähetät tiedostot pdf-muodossa.

Käy tutustumassa Nordanöön osoitteessa www.nordanopartners.com tai www.linkedin.com/company/nordano-partners. Lisätietoja tehtävästä, hakuprosessista ja aikataulusta voit kysyä aTalentin Recruitment Manager Mikko Lahdelta (puh. 0400 495 946, mikko.lahti@atalent.fi).

 

* This job ad is in Finnish, because this particular job requires fluent Finnish language skills. *

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Hyvä hakijakokemus on avain työnantajamielikuvan kehittämiseen. Tässä 6 helppoa vinkkiä joilla parannat yrityksesi hakijakokemusta välittömästi.

Jouni Räisänen is a Team Lead in FPGA verification team in Oulu. His team works on the field of 5G with various verifica...

Otto Koskinen works at Nokia in the Integration team as a System-on-Chip Designer. His journey at Nokia started 2,5 year...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen