PBI Research Institute

Junior Analyst

Julkaistu 21.12.2020

PBI is a research-based management consultancy with a proven track record in industrial investments and project business. PBI works with B2B clients, primarily in the energy, transport, and maritime sectors. They have built up both a strong market understanding and reference through over 20 years of research and long- term collaboration with PBI’s industrial clients. PBI is a certified Qualtrics technology partner for implementation and advisory services. Find out more here.

Etsimme PBI:n asiantuntijajoukkoon uutta liikkeenjohdon konsultoinnista kiinnostunutta Junior Analystia! Junior Analyytikkona olet pääasiassa mukana PBI:n Customer Experience- projekteissa (CX), mutta osallistut myös muihin strategisiin konsultointiprojekteihin. Roolissa pääset monipuolisten tehtävien pariin niin datan keräämiseen, analysointiin, visualisointiin ja presentoimiseen, kuten myös asiakastyöhön ja esimerkiksi projektien myyntivaiheisiin. Analysoit ja kiteytät esimerkiksi asiakastyytyväisyydestä ja -kokemuksesta kerättyä dataa. Pääset käyttämään projekteissa Qualtrics työkalua, jonka sertifioitunut partneri PBI on. Monipuoliset työtehtävät, erilaiset asiakkaat ja projektit mahdollistavat sen, että kaikki päivät ovat erilaisia!

Etsimme tehtävään henkilöä, joka on aidosti kiinnostunut kansainvälisestä projektiliiketoiminnasta, asiakkaidemme ongelmien ratkaisemisesta ja kestävästä kehityksestä. Pääset toimimaan isojen B2B- yritysten ja maailman johtavien teknologiatoimittajien parissa. Odotamme sinulta taitoja tuottaa analyysiä niin kvalitatiivisesta kuin kvantitatiivisesta asiakasdatasta. Persoonana toivomme sinulta oppimishalukkuutta ja joustavuutta sekä tiimityötaitoja. Projektit toteutetaan tiiviinä tiimityönä ja osaamisesi kertyessä pääset myös itse vetämään projekteja. Tässä menestyminen vaatii hyviä kommunikaatiotaitoja asiakasrajapinnassa sekä projektinhallinta taitoja.

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus vuoden 2021 loppuun saakka ja ensisijaisesti etsimme henkilöä liittymään Turun toimiston tiimiin. Myös mahdollisuus Helsingin toimistolta työskentelyyn löytyy. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä helmikuussa, jotta pääset heti perehtymään tehtävään roolista jäävän henkilön tuella.

Hakijalta odotetaan:

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (tai aivan loppuvaiheessa olevia opintoja) esimerkiksi kauppatieteistä tai tuotantotaloudesta
 • Nopeaa tiedon omaksumiskykyä ja taitoa soveltaa tietoa, sekä analyyttista työotetta
 • Hyviä MS Office taitoja ja erityisesti Excel-osaamista
 • Vahvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aiempi työkokemus asiakasrajapinnassa tai myynnin tehtävissä työskentelystä
 • Aiempi kokemus CX -luvuista, mittaamisesta ja projekteista
 • Projektijohtamisen kokemus
 • Ruotsin kielen osaaminen

PBI tarjoaa sinulle:

 • Paikan yrityksessä, joka toimii kansainvälisten ja suurten yritysten konsultoinnissa. PBI toimii suuressa murroksessa olevien alojen, kuten energia-alan, parissa. Olet osa yritystä, joka tekee aidosti hyvää kestävän kehityksen teemojen eteen!
 • Position, jossa pääset oppimaan ja kasvattamaan omaa osaamistasi niin analytiikan, tiedonkeruun, konsultoinnin kuin myös projektien ja järjestelmän implementoinnin parissa
 • Monipuoliset työtehtävät analytiikan parissa! Pääset keräämään monipuolista tietoa PBI:n asiakkaiden asiakaskunnasta sekä koostamaan raportteja ja huomioita liiketoiminnallisesta näkökulmasta. Pääset vaikuttamaan miten yritykset keräävät, käsittelevät ja analysoivat tärkeää dataa.
 • Joustavuutta tekemiseen, PBI:lla on hienot toimitilat, mutta myös mahdollisuus etätyöhön sekä joustavuutta työaikaan
 • Todella mukavan ja asiantuntevan tiimin, jonka avulla todellakin pääset kasvamaan urallasi!

Kuulostaako tämä seuraavalta ura-askeleeltasi? Lähetä ansioluettelosi, motivaatiokirjeesi sekä viimeisin opintosuoritusotteesi/tutkintotodistuksesi PDF-muodossa ja englanniksi viimeistään 10.1.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta.

Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi) ti 22.12. ja 7.-8.1.2021, parhaiten tavoitat sähköpostilla. Joulun välipäivien aikana voit ottaa yhteyttä Mia Paatsaloon (+358 50 468 0610, mia.paatsalo[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme PBI Research Instituten palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Point Capital etsii nyt osa-aikaista analyytikkoa tiimiinsä Helsinkiin!

Innovestor Ventures is looking for an Analyst with a hands-on and can-do attitude, focusing on investment opportunities in the Nordic & Baltic region! Are you their newest asset?

Junior

PJ Maa Partners etsii nyt joukkoonsa asiakaslähtöistä (Junior) Analyytikkoa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen