PJ Maa Partners

(Junior) Analyst

Julkaistu 21.01.2021

PJ Maa Partners on yrityskauppoihin, erilaisiin omistus- ja rahoitusjärjestelyihin sekä yrityskehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Yrityksen osaaminen kattaa kaikki yritysjärjestelymuodot kuten yrityskaupat, fuusiot, jakautumiset, liiketoimintasiirrot ja purkautumiset, jo yli 20 vuoden kokemuksella. PJ Maa Partnersin missiona on ymmärtää suomalaista yrittäjää ja asiantuntemuksen avulla vapauttaa asiakkaiden aika omiin ydintehtäviinsä ja heidän omaan ydinosaamiseensa. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä useiden pääomasijoittajien ja yksityissijoittajien kanssa ja tuntee hyvin eri rahoituslaitokset. PJ Maa Partnersissa työskentelee tänä päivänä 5 asiantuntijaa. PJ Maa Partnersista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.pjmaa.fi/.

PJ Maa Partners etsii nyt joukkoonsa asiakaslähtöistä (Junior) Analyytikkoa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle! Analyytikon työtehtävissä osallistut monipuolisesti erilaisiin toimeksiantoihin yhdessä muun tiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu tiedonkeruuta erilaisista lähteistä, materiaalien kokoamista ja datan analysointia. Analyytikon roolissa työskentelet suoraan asiakasrajapinnassa ja muita tärkeitä sidosryhmiä roolissasi ovat esimerkiksi tilitoimistot, rahoituslaitokset ja laki- ja verotoimistot.

Tehtävässä menestyt, jos viihdyt erilaisten laskelmien parissa, olet halukas etsimään erilaista tietoa yrityksistä, pystyt tuottamaan selkeitä yhteenvetoja ja mielelläsi esittelet löydökset suoraan asiakkaalle. Voit olla jo kokeneempi asiantuntija tai vasta urasi alkutaipaleella, tukenasi on joka tapauksessa ammattitaitoinen ja kokenut asiantuntijatiimi, joka perehdyttää sinut yritysjärjestelyjen maailmaan.

Tehtävä on vakituinen ja lähtökohtaisesti kokoaikainen, mutta meiltä löytyy joustoa työaikoihin, mikäli olet esimerkiksi viimeistelemässä opintojasi. Toivottu aloitusajankohta tehtävässä on mahdollisimman pian.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvia korkeakouluopintoja esimerkiksi laskentatoimen tai rahoituksen parista.
  • Taloudellisen raportoinnin ja tilinpäätösten tuntemusta ja ymmärrystä.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja innokkuutta työskennellä suoraan asiakasrajapinnassa.
  • Hyviä MS Office-taitoja – erityisesti Excel ja PowerPoint osaamista.

Eduksi katsotaan myös aikaisempi kokemus yritysjärjestelyjen, rahoitusalan tai laskentatoimen työtehtävistä.

PJ Maa Partners tarjoaa sinulle:

  • Yrityksen, jossa pääset laaja-alaisesti tutustumaan liike-elämään ja oppimaan jatkuvasti uutta. PJ Maa Partners toimii Pirkanmaalla alansa markkinajohtajana yritysjärjestelyiden parissa.
  • Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät – erilaiset toimeksiannot eri toimialoilta.
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja työnkuvaa, sekä hyviä etenemismahdollisuuksia.
  • Joustavan työympäristön ja etätyömahdollisuuden – työ ja vapaa-aika halutaan pitää tasapainossa ja työhyvinvoinnista huolehditaan.
  • Viihtyisät ja nykyaikaiset työskentelytilat Tampereen keskustassa.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 7.2.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (puh. +358 40 750 8821 jenni.tontti[ät]atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten ma 25.1. ja to 28.1. klo 13-15 ja ti 2.2. ja to 4.2. klo 14-16.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan PJ Maa Partners Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Tesi is now looking for new trainees for full-time, fixed-term (4-5months) positions! These traineeships will start at the beginning of 2022 depending on your situation.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Irtisanoutuminen ja suosittelun pyytäminen ovat normaaleja asioita, mutta ne ymmärrettävästi jännittävät monia. Näillä o...

aTalent-tiimiin tänä vuonna liittyneet Jessica Vilppula ja Roosa Lönnqvist kertovat tässä jutussa, millaista aTalentille...

Harva työskentelee nykypäivänä koko uransa ajan samassa tehtävässä ja työnantajalla, joten työpaikkaakin vaihdetaan vähi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen