PJ Maa Partners

(Junior) Analyst

Julkaistu 21.01.2021

PJ Maa Partners on yrityskauppoihin, erilaisiin omistus- ja rahoitusjärjestelyihin sekä yrityskehittämiseen erikoistunut asiantuntijayritys. Yrityksen osaaminen kattaa kaikki yritysjärjestelymuodot kuten yrityskaupat, fuusiot, jakautumiset, liiketoimintasiirrot ja purkautumiset, jo yli 20 vuoden kokemuksella. PJ Maa Partnersin missiona on ymmärtää suomalaista yrittäjää ja asiantuntemuksen avulla vapauttaa asiakkaiden aika omiin ydintehtäviinsä ja heidän omaan ydinosaamiseensa. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä useiden pääomasijoittajien ja yksityissijoittajien kanssa ja tuntee hyvin eri rahoituslaitokset. PJ Maa Partnersissa työskentelee tänä päivänä 5 asiantuntijaa. PJ Maa Partnersista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.pjmaa.fi/.

PJ Maa Partners etsii nyt joukkoonsa asiakaslähtöistä (Junior) Analyytikkoa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle! Analyytikon työtehtävissä osallistut monipuolisesti erilaisiin toimeksiantoihin yhdessä muun tiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu tiedonkeruuta erilaisista lähteistä, materiaalien kokoamista ja datan analysointia. Analyytikon roolissa työskentelet suoraan asiakasrajapinnassa ja muita tärkeitä sidosryhmiä roolissasi ovat esimerkiksi tilitoimistot, rahoituslaitokset ja laki- ja verotoimistot.

Tehtävässä menestyt, jos viihdyt erilaisten laskelmien parissa, olet halukas etsimään erilaista tietoa yrityksistä, pystyt tuottamaan selkeitä yhteenvetoja ja mielelläsi esittelet löydökset suoraan asiakkaalle. Voit olla jo kokeneempi asiantuntija tai vasta urasi alkutaipaleella, tukenasi on joka tapauksessa ammattitaitoinen ja kokenut asiantuntijatiimi, joka perehdyttää sinut yritysjärjestelyjen maailmaan.

Tehtävä on vakituinen ja lähtökohtaisesti kokoaikainen, mutta meiltä löytyy joustoa työaikoihin, mikäli olet esimerkiksi viimeistelemässä opintojasi. Toivottu aloitusajankohta tehtävässä on mahdollisimman pian.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvia korkeakouluopintoja esimerkiksi laskentatoimen tai rahoituksen parista.
  • Taloudellisen raportoinnin ja tilinpäätösten tuntemusta ja ymmärrystä.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja innokkuutta työskennellä suoraan asiakasrajapinnassa.
  • Hyviä MS Office-taitoja – erityisesti Excel ja PowerPoint osaamista.

Eduksi katsotaan myös aikaisempi kokemus yritysjärjestelyjen, rahoitusalan tai laskentatoimen työtehtävistä.

PJ Maa Partners tarjoaa sinulle:

  • Yrityksen, jossa pääset laaja-alaisesti tutustumaan liike-elämään ja oppimaan jatkuvasti uutta. PJ Maa Partners toimii Pirkanmaalla alansa markkinajohtajana yritysjärjestelyiden parissa.
  • Monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät – erilaiset toimeksiannot eri toimialoilta.
  • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja työnkuvaa, sekä hyviä etenemismahdollisuuksia.
  • Joustavan työympäristön ja etätyömahdollisuuden – työ ja vapaa-aika halutaan pitää tasapainossa ja työhyvinvoinnista huolehditaan.
  • Viihtyisät ja nykyaikaiset työskentelytilat Tampereen keskustassa.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 7.2.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (puh. +358 40 750 8821 jenni.tontti[ät]atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten ma 25.1. ja to 28.1. klo 13-15 ja ti 2.2. ja to 4.2. klo 14-16.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan PJ Maa Partners Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

(Junior)

Berling Capital hakee analyytikkoa tiimiinsä Helsinkiin. Työtehtävässä tulet keskittymään sijoituskohteiden tutkimukseen, seulontaan ja analysointiin eri tietolähteitä ja työkaluja hyödyntäen.

Haluatko päästä osaksi kunnianhimoista ruokataloa, jonka tuotteita myydään yli 60 maassa? Miltä kuulostaisi mahdollisuus osallistua monipuolisiin investointihankkeisiin alansa suurimman innovaattorin, Valion, jengissä? Etsimme nyt Investment Projects Traineeta Valiolle!

Would you like to influence what Finnish people find on their plates in the future? Would you like to develop your career in a big food company such as Valio? We are now looking for a Commercial trainee to join our team!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Valio on perinteinen suomalainen yritys, joka on vuosien varrella piirtänyt monen ammattilaisen urapolut harjoittelujaks...

Suomessa perustat puurakentamisen kulttuurille valettiin jo vuosikymmeniä sitten, kun hirsimökit ja rintamamiestalot yle...

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen