(Junior) Backend Developer

Julkaistu 04.10.2021

(Junior) Backend Developer

Prosys on ketterä ohjelmistoyritys, joka on yritysten tukena uusien innovatiivisten ratkaisujen kehittämisessä. Palvelumme kattavat kaikki ohjelmistotuotannon elinkaaren osa-alueet, yksittäisen osa-alueen konsultoinnista valmiin ohjelmiston tuottamiseen ja ylläpitoon.

Meille tärkeitä arvoja ovat joustava asiakaspalvelu ja laadukas lopputulos. Suunnittelun lähtökohtana pidämme asiakastarpeen ymmärtämistä ja ennen kaikkea tavoitteenamme on tuottaa ohjelmistoja, jotka tuottavat asiakkaalle hyötyä ja joita on ilo käyttää. Asiakkaan etu on meidänkin etumme. Voit lukea lisää Prosys OPC:stä täältä.

Prosys etsii kasvun tueksi Junior Backend Developeria osaksi seitsemän asiantuntijan tiimiä. Yhdessä tiimisi kanssa tulette luomaan asiakaskohtaisia järjestelmiä, kuten teollisuuden integraatioratkaisuja ja pilvipalveluita esimerkiksi varaston hallintaan. Nykyaikaisia työvälineitä käyttäen ja eri tekniikoita hyödyntäen kehität ratkaisuja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Projektit ovat pitkäkestoisia ja pääset työssäsi sekä luomaan uutta että parantamaan jo olemassa olevaa. Taidoistasi ja kiinnostuksen kohteistasi riippuen voit osallistua myös käyttöliittymän kehittämiseen.

Tärkein työtehtäväsi on sovelluskehitys ja asiakasrajapinnassa kommunikointi. Omaathan jo ainakin hieman kokemusta C# tai Java kielistä, esimerkiksi kesätöiden kautta. Tämän lisäksi toivomme, että sinulta löytyy perusymmärrystä myös tietokannoista. Voit olla myös jo kokeneempi tekijä, sillä työtehtävät ovat muokattavissa osaamisesi mukaan. Tärkeintä on kuitenkin, että haluat kehittää itseäsi ja taitojasi. Tulet osaksi tiimiä, joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta tarttua erilaisiin haasteisiin.

Hakijalta odotetaan:

 • Relevanttia korkeakoulutaustaa
 • Kokemusta C# tai Java kielistä esimerkiksi kesätöiden tai omien projektien kautta
 • Halua toimia asiakasrajapinnassa
 • Oma-aloitteista työskentelyotetta ja vuorovaikutustaitoja
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kokemus tietokannoista
 • Kokemus esimerkiksi jostakin seuraavista: Android, Angular, React, Typescript, Node.js
 • Ymmärrys frontend kehityksestä

Tarjoamme sinulle:

 • Rennon ja kannustavan työympäristön, jossa on aina tukea saatavilla
 • Viihtyisissä toimitiloissa myös yhteistä tilaa, joista löytyy virvokkeita ja pelejä
 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja edetä uralla
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
 • Liikunta- ja kulttuuriedun Smartumin kautta
 • Laajan työterveyden, hammashoidon ja hierontaedun

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 18.10.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissäsi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyritykseemme Prosys OPC:n palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula(ät)atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Haemme Backend Developeria liittymään kehitystiimiin työskentelemään uuden tuotteen ja merkittävän kansainvälisen apteekkialan hankkeen parissa. Hankkeessa kehitämme pilvinatiivia Azure-pohjaista järjestelmää, jossa keskeisimmät käytössä olevat teknologiat ovat C#, .NET, Angular, Entity Framework, Git, mikropalveluarkkitehtuuri sekä DevOps-menetelmät. Tehtävässä pääset monipuolisesti mukaan koko tuotekehityksen elinkaareen osallistuen suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon.

(Junior)

Critical Force is looking for a self-driven (Senior) Game Server Developer to join the team on a mission to take Critical Ops to the next level. This is a new position with plenty of responsibility, as you will play a key role in ensuring a high quality real-time game experience for our millions of monthly players.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen