(Junior) Business Development Manager

Julkaistu 19.05.2021

(Junior) Business Development Manager

UKKO.fi olisi ollut vain yksi baarissa keksitty idea muiden joukossa, jos ei olisi yritetty. Kaikki lähti siitä yksinkertaisesta ajatuksesta, että yrittämisestä pitää tehdä helppoa. Yhdeksän vuoden aikana UKKO.fi on saattanut jo yli 100 000 kevytyrittäjää yrittämisen polulle. Lisäksi rinnalla toimii toiminimipalvelu, joka auttaa silloin, kun on tarve siirtyä seuraavaan vaiheeseen, eli y-tunnuksellisen yrityksen luomiseen. UKKO.fin oma, kaikille avoin Yrittäjyyskoulu tekee yrittämisestä helppotajuista ja avaa yrittäjyyteen liittyvää tietoa kaikille toimialasta riippumatta. Koska aina kannattaa yrittää!

Vuonna 2020 UKKO.fi:n liikevaihto oli noin 95 miljoonaa ja tällä hetkellä yritys työllistää Suomessa noin 70 työntekijää. Voit lukea lisää osoitteessa https://www.ukko.fi/.

Nyt UKKO.fi:n tuotevalikoima on jälleen laajenemassa ja kasvun tueksi etsimme UKKO.fi:lle innovatiivista (Junior) Business Development Manageria. Tässä roolissa pääset vahvasti mukaan suunnittelemaan ja käynnistämään uutta ja innovatiivista SaaS-palvelukokonaisuutta. Projektille on luotu vain aikataulu ja framet, joten pääset hyppäämään mukaan hyvin alkuvaiheessa, vaikuttamaan tulevaan projektin sisältöön ja viemään sitä käytäntöön. Projektinhallinnan lisäksi pääset muokkaamaan ja määrittelemään uutta palvelukokonaisuutta esimerkiksi asiakassegmenttien ja arvolupauksen osalta sekä luomaan taloussuunnitelman ja kehittämään mallin kokonaisuuden myynnille ja markkinoinnille. Roolissa tulet vastaamaan projektin aikataulutuksesta ja koordinoimaan aikataulussa pysymistä, mutta osallistut aktiivisesti myös monipuoliseen selvittely- ja kehitystyöhön sekä teet yhteistyötä monien eri sidosryhmien kanssa laadukkaan ja asiakaslähtöisen lopputuloksen varmistamiseksi.

(Junior) Business Development Managerin roolissa menestyt innovatiivisella asenteella ja proaktiivisella työskentelytyylillä. Odotamme sinulta vahvoja projektin johtamisen taitoja sekä ymmärrystä liiketoiminnan kehityksestä ja talouden kannalta tärkeistä tunnusluvuista. Projektin kannalta toivomme sinulta myös asiakaslähtöistä ajattelutapaa, yrittäjähenkisyyttä sekä hyviä ongelmanratkaisutaitoja. Voit olla vasta urasi alkuvaiheessa tai hieman kokeneempi asiantuntija. Tärkeintä on innokkuutesi ottaa tämä haaste vastaan ja halusi kehittää UKKO.fi:n palveluvalikoimaa tukemaan entistä monipuolisemmin suomalaisia yrittäjiä. (Junior) Business Development Managerin rooli tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä näyttämään ja syventämään osaamistasi. Menestyksekkäästi hoidetun projektin jälkeen UKKO.fi organisaationa tarjoaa sinulle monipuolisesti erilaisia etenemismahdollisuuksia ja mahdollisuuksia kehittyä urallasi.

Meille on tärkeää että olet henkilönä hyvä tyyppi, tarkka numeroiden kanssa etkä purista hampaita liikaa yhteen. Vaikka yrityksen kasvu on kovaa ja vauhti välillä hurjaa, UKKO.fi:llä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä.

Odotamme sinulta:

 • Soveltuvaa opintotaustaa tekniseltä tai kaupalliselta alalta
 • Aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi projektinhallinnasta, tuotehallinnasta tai liiketoiminnan kehittämisestä
 • Asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä liiketalouden tunnuslukujen ja liiketoiminnan kehittämisen ymmärrystä
 • “Kädet saveen” ja “laitetaan onnistumaan” -asennetta
 • Vahvoja projektijohtamisen ja ongelmanratkaisutaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tehtävässä sinua auttaa menestymään myös:

 • Aikaisempi kokemus digitaalisten palvelukokonaisuuksien rakentamisesta tai SaaS-liiketoiminnan kehityksestä
 • Aikaisempi kokemus tai koulutus taloushallinnon, kirjanpidon tai pankki- tai vakuutustoiminnan alalta
 • Sujuva ruotsin kielitaito, sekä suullisesti että kirjallisesti

Tarjoamme sinulle:

 • Keskeisen ja tärkeän roolin kasvavassa ja alan johtavassa yrityksessä ja mahdollisuuden olla vaikuttamassa kasvukäyrän oikeaan suuntaan
 • Uniikin tilaisuuden olla mukana lanseeraamassa uutta hienoa palvelukokonaisuutta, jolla on myös yhteiskunnallisesti merkittävä vaikutus
 • Startup -henkisen työyhteisön, missä hierarkia ja mikromanageeraus loistavat poissaolollaan
 • Hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet
 • Mahtavan ja osaavan työporukan
 • Viihtyisät toimitilat Ruoholahdessa
 • Mainiot työsuhde-edut, joihin kuuluvat muun muassa kuntosalin käyttö, sulkapallovuorot, lounasetu, pizzaperjantai, aamupala sekä muut snacksit ja virvoitusjuomat

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 30.5.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän.

Huomioithan, että tämän rekrytoinnin osalta hakemusten käsittely ja ensimmäiset haastattelut aloitetaan jo hakuajalla. Toimi siis nopeasti!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Ukko.fi yritykseen. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+ 358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten pe 21.5. klo 12-13 ja ma 24.5. klo 11-12.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Etsitkö monipuolista ja kansainvälistä roolia markkinoinnin parista? Kiinnostaisiko sinua toteuttaa idearikkaita kampanjoita ja konsepteja, suunnitella markkinointistrategiaa ja ohjata kansainvälisiä projekteja? Blåkläder Workwear Center etsii nyt joukkoonsa näkemystä omaavaa ja yrittäjähenkistä Marketing Manageria!

(Junior)

Etsimme tukkukauppa Meira Novan valikoimanhallinnan tiimiin uutta kehitysorientoitunutta Tarjouslaskijaa!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

 AX-Suunnittelu on insinööritoimisto, joka toimittaa asiakkailleen tilaratkaisuja julkisiin ja teollisiin rakennuskohtei...

Palvelualojen ammattiliitto PAMin trainee-paikat tarjoavat korkeakouluopiskelijoille loistavan tilaisuuden startata työu...

Lapsuudessa Jennin tulevaisuuden ammatiksi povattiin uraa joko pappina tai poliitikkona, koska hän puhui niin paljon. To...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen