Junior Cloud Developers (O365/Azure)

Julkaistu 10.03.2020

Digital Illustrated on moderni ja ketterä organisaatio, joka työllistää 75 Microsoft-ammattilaista. Tuemme yritysten digitaalisia transformaatioita kehittämällä liiketoimintaa kiihdyttäviä ratkaisuja Microsoft-pilven avulla. Toimimme asiakaslähtöisesti itseohjautuvissa tiimeissä, joissa työntekijöillä on valta ja vapaus päättää työstään. Asiakkaitamme ovat alallaan johtavat organisaatiot, kuten OP, Verohallinto, S-ryhmä ja Outotec. Toimenkuvat vaativat aidon kiinnostuksen alaan sekä kovan työmoraalin, mutta tarjoavat vastapainoksi ainutlaatuisen yhteishengen ja vapauden. Työn ohella arvostamme yhdessäoloa, huonoa huumoria, hyviä lounaita ja yhteisiä retkiä sekä muita tapahtumia. Katso kuvia meistä ja tekemisistämme Instasta, lue lisää organisaatiostamme ja työkulttuuristamme henkilöstökäsikirjastamme ja tutustu meihin verkkosivujen kautta https://digitalillustrated.com/.

Digital Illustrated etsii joukkoonsa kehittymishaluisia ja hyvän asenteen omaavia pilvikehittäjiä mukaan monipuolisiin asiakasprojekteihin. Digital Illustrated hyödyntää monipuolisesti kaikkia Microsoftin pilvialustoja: Azurea, Dynamics 365:tä, Office 365:tä ja Power Platformia. Erikoisosaamistamme on suunnitella ja toteuttaa asiakaskohtaisia ratkaisuja, jotka yhdistävät laaja-alaisesti Microsoftin valmisalustoja ja koodipohjaisia ratkaisuja. Asiakasratkaisumme nojaavat Microsoftin no-code-tekniikoihin, joita tarpeen mukaan laajennamme ja täydennämme koodipohjaisilla Azure-toteutuksilla – tässä sinä astut kuvaan.

Tehtävässä pääset edistämään asiakkaiden digitaalista transformaatiota Microsoftin pilviratkaisujen avulla. Aloittaessasi tuet kokeneempia devaajia asiakasprojektien ylläpidossa ja kehityksessä. Tavoitteenaasi on päästä projekteihin itsenäisesti mukaan mahdollisimman pian. Kokeneempien kehittäjien tuki on kuitenkin lähellä myös jatkossakin. Projekteissa pääset jatkokehittämään jo olemassa olevia ratkaisuja sekä luomaan täysin uutta puhtaalta pöydältä. Työt koostuvat Azuren konfiguroinnista ja ohjelmoinnista, työkaluina esimerkiksi VS Code, Visual Studio ja Azure DevOps. Tyypillisesti tiimit työskentelevät yhden isomman projektin parissa kerrallaan. Voit lukea lisää Digital Illustratedin arjesta Ilen ja Majidin kertomana.

Tiukkojen vaatimusten sijaan tärkeämpää on kiinnostus pilvitoteutuksia kohtaan sekä halu oppia ja kasvaa kehittäjäksi. Azure tai muut pilvikehitysalustat voivat olla sinulle toimintaympäristöinä tuttuja tai olet opiskellut ohjelmistokehitystä. Sinulla voi olla kokemusta Office 365:sta esim. MS Graph -rajapinnasta tai aihe kiinnostaa. Ymmärrät toteutusten taustalla olevan serverless-arkkitehtuurin ja osaat käyttää erilaisia tietovarastoja, NoSQL- tai relaatiotietokantoja.

Tässä listaus tyypillisimpiä teknologioita, työkaluja joista tulet oppimaan kaiken:

 • Azure PaaS (Azure Functions, Event Grid, Logic Apps, AppService, API management, Cognitive Search)
 • Azure Storage (Table, Blob, File, Queue)
 • Databases: CosmosDB, Azure SQL
 • Azure AD, Azure AD B2B Collaboration, Azure AD App Registrations
 • Azure DevOps, Visual Studio, VS Code, ARM Templates, Node.js, Yeoman, WebKit, Gulp, Git, CLI:t
 • REST, JSON, Microsoft Graph API
 • C#, .Net Core, JavaScript, TypeScript, PowerShell
 • Scrum, TDD, DevOps, CI/CD

Toivomme sinulta:

 • Soveltuvia korkeakouluopintoja, esim. computer science,  information and service management, information technology
 • Itsenäistä ohjelmointiosaamista jollakin meidän käytössä olevalla ohjelmointikielellä (katso listaus yllä) sekä riittävää näyttöä omasta osaamisesta, esim. työkokemus tai omat harrastusprojektit
 • Avoimuutta uusien asioiden oppimiseen sekä halua työskennellä itseohjautuvassa tiimissä  
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 Lisäksi eduksi katsotaan

 • Ohjelmointiosaaminen C#:lla .NET-ympäristössä
 • Aikaisempi kokemus pilviteknologioista sekä ymmärrys serverless-ideologiasta
 • Aikaisempaa kokemusta Microsoft Office 365:n parista

 Tarjoamme sinulle:

 • Modernin organisaatiokulttuurin, joissa tiimit työskentelevät itseohjautuvasti ja henkilöstön hyvinvointiin panostetaan
 • Monipuolisen roolin, jossa voit kasvattaa ammattitaitoasi nopeasti työskentelemällä monipuolisissa asiakasprojekteissa sekä kehittymis ja -uramahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaisesti.
 • Mielenkiintoisia projekteja: toimimme isojen organisaatioiden kumppanina. Asiakkaitamme ovat mm. OP, Verohallinto, S-ryhmä, Outotec, Verohallinto ja Espoon kaupunki. Lue lisää esim. KEHA-keskuksen työelämän uudistamisen TE-digi-hankkeesta ja Outotecin transformaatiosta.
 • Erinomaisen mahdollisuuden oppia uusimmista teknologioista pilviratkaisujen parissa – kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja voit käyttää kouluttautumiseen jopa 30% työajastasi. Olemme esimerkiksi järjestäytyneet aktiivisen Developer Virtual Team -yhteisön ympärille, jossa jaamme ja opettelemme viimeisimpiä pilviteknologian kehitysaskeleita.
 • Kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat etätyömahdollisuudella, vapaasti valittavat työvälineet, laajat työterveyspalvelut kattaen myös vapaa-ajan vahingot sekä monia muita etuja, kuten virikesetelit, aamu- ja välipalat sekä monipuoliset virkistystapahtumat

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä meille CV sekä hakemuskirje PDF-muodossa viimeistään ti 24.3.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/digital-illustrated-junior-cloud-developers-o365-azure-3-2020. Jos sinulla on LinkedIn, GitHub- , Stack Overflow tai muu vastaava profiili, linkitä ne myös ansioluetteloosi. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisen aloitusajankohdan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten hae tehtävään mahdollisimman pian!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Digital Illustratedin palvelukseen. Haemme henkilöitä tehtävään ensisijaisesti Helsinkiin, mutta myös Tampere ja Turku ovat sijainteina neuvoteltavissa.

Lue lisää yrityksestä täältä: https://digitalillustrated.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen