Junior Controller

Julkaistu 10.06.2019

Kuortti Yhtiöt rakentuu kahdesta liiketoiminnasta, liikenteestä ja tilavuokrauksesta. Liikenne on logistiikkaa tavaraliikenteessä sekä taksiliikennettä henkilöliikenteestä. Liikenteen ja logistiikan palvelut ovat Liuttu Logistiikka ja Liutun taksit, Liuttu Premium ja Expresstaxi.

Olemme Kuortti Yhtiöillä uudistushaluisia ja luomme jatkuvasti uusia asiakkaillemme lisäarvoa tuottavia palveluratkaisuja. Kasvumme on mahdollistanut sen, että työllistämme tällä hetkellä lähes kaksisataa työntekijää, palveluidemme eri ketjuissa. Meillä on tavoitteena myös siirtää toimistomme lähitulevaisuudessa Tampereen keskustan tuntumaan.

Kuortti Yhtiöt etsii kehittymishaluista ja toimeentarttuvaa taloushallinnon osaajaa Junior Controlleriksi! Tässä roolissa työsi painottuu taloushallinnon tehtäviin, kuten myynti- ja ostoreskontran hoitoon, myyntilaskutukseen sekä palkanlaskennan alustukseen. Palkanlaskenta ja kirjanpito ovat ulkopuolisen kumppanin vastuulla, joten olet myös säännöllisesti kontaktissa heihin. Käynnissä olevan organisaatiomuutoksen myötä pääset myös kehittämään raportointia, ja tulevaisuudessa työsi tulee painottumaan yhä enemmän johdon raportoinnin tehtäviin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa Controllerin rooliin, minkä myötä taloushallinnon tehtävien ympärille on tavoitteena rakentaa tiimiä.

Sijoitut osaksi hallinnon tiimiä, jossa on toimitusjohtajan ja sinun lisäksi kuljetuspäällikkö sekä ajojärjestelijä. Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, sillä perehdytämme sinut tehtävään. Tehtävässä menestyy siis ennen kaikkea itsenäinen ja oma-aloitteinen tekijä, joka uskaltaa laittaa kädet saveen ja ottaa vastuuta taloushallinnon ja raportoinnin kentästä. Nautit muutoksen keskellä työskentelystä ja kykenet ennakkoluulottomasti ja joustavasti kehittämään roolia sekä raportointia nykyisestä myös pidemmällä tähtäimellä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja toivomme, että asioitkin sujuvasti eri kumppanuuksien, kuten taloushallintotoimistojen sekä taksikeskuksen kanssa.

Hakijalta odotetaan:

 • Relevantteja opintoja, esim. tradenomi tai laskentatoimen KTM
 • Jonkin verran kokemusta laskentatoimen tehtävistä sekä kiinnostusta liiketoiminnan kehittämiseen
 • Halukkuutta ottaa vastuuta ja kehittyä roolin mukana
 • Kiinnostusta ja valmiutta ottaa haltuun uusia teknologisia ratkaisuja sekä näppärää Googlen ohjelmien käyttöä.
 • Vahvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi työkokemus palveluliiketoiminnan parista
 • Liikennealan tuntemus
 • Kokemusta taloushallinnon ohjelmista (esim. Oscar Software, Basware, Lemon)

Tarjoamme sinulle:

 • Uudistushaluisen ja kasvavan yrityksen tuen: innostumme muutoksesta ja jatkuvasta kehittymisestä
 • Roolin, jossa olet osana alati muuttuvaa liikenne- ja kuljetusalaa
 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ottaa vastuullesi isompia kokonaisuuksia
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden

Mikäli tämä rooli kuulostaa seuraavalta askeleelta urallasi, lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 23.6.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/kuortti-yhtiot-junior-controller-6-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Kuortti yhtiöistä voit lukea lisää osoitteessa: http://kuortti.fi/. Hakuprosessia ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Kuortti-yhtiöille.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Playtomic on Euroopan suurin urheilukeskusten varaussovellus ja markkinapaikka.  Sovelluksella tenniksen, padelin, sulka...

Liikkeenjohdon koulutus- ja kehittämispalveluja tarjoava Aalto EE etsii myyntihenkistä ja projektinhallintataidoillaan loistavaa Program Manager Traineeta Helsinkiin!

Liiketoimintamme ja tuotteidemme kysynnän kasvaessa etsimme Asiakkuus- ja myyntijohtajaa liittymään pieneen tiimiimme!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo kertovat miten onnistut kesätyörekrytoinnissa. Rekrytoinnin parhaat käytännöt. Kesätyörekrytointi.

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa aTalentin markkinointijohtaja Outi Mäkinen ja toimitusjohtaja Niklas Huotari keskustelevat siitä mitä yritykset odottavat uransa alkuvaiheessa olevilta työntekijöiltä.

Sini Savonmäki flyttade från Keuru till Åland 2004. Det som skulle bli ett mellanår efter studenten blev något helt anna...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen