Junior Developer

Julkaistu 9 huhti 2018

Accenture ratkaisee asiakkaidensa haasteita tarjoamalla palveluita strategian, konsultoinnin, digitaalisen liiketoiminnan, teknologiapalveluiden ja liiketoimintaprosessien ulkoistamisen aloilla. Yli 40 toimialan asiantuntemuksella, Accenture tuottaa asiakkailleen tuloksia kaikilla liiketoimintafunktioilla.

Accenture etsii nyt tiimiinsä kehittymishaluisia Junior Developereja.

Accenturelle etsitään ohjelmistokehittäjiä mukaan asiakasprojekteihin ja tukemaan kasvua. Tähän tehtävään soveltuva tausta on esimerkiksi erilaiset tietotekniset korkeakoulutukset, mutta koulutustaustaa tärkeämpää on osaamisesi, joka rakentuu modernin ohjelmistokehityksen ympärille. Yhtä tärkeää on myös se, että olet jatkossakin halukas oppimaan uutta. Tehtävänkuvaa voidaan muokata kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen, sillä meillä on tarjota aivan yhtä lailla ohjausta junioreille kuin haasteita senioreille.

Meille tärkeintä on yleinen kiinnostuksesi ohjelmistokehitystä kohtaan. Vahvin osaamisesi voi olla esimerkiksi seuraavissa teknologioissa: Javascript (Node.js), Angular, Java tai React.

Myös jonkin muun ohjelmointikielen vahva osaaminen joko harrastuneisuuden tai työkokemusten ansiosta lasketaan isoksi eduksi. Isona organisaationa pystymme ja haluamme tarjota mahdollisimman paljon työ- sekä koulutusmahdollisuuksia, jotta ammattilaistemme osaaminen pysyy ajan tasalla ja työnteko mielekkäänä. Pidempään talossa olleet työntekijät antavat henkilökohtaista mentorointia nuoremmille urakehitykseen ja -valintoihin liittyen. Iso globaali talo, jossa lukuisia uramahdollisuuksia. Kansainvälistä toimintaa ja globaaleja tiimejä. Tulevaisuudessa on mahdollista päästä työskentelemään kansainvälisesti.

Arjen työskentely Accenturella on ohjelmistosuunnittelua ja/tai testiautomaatiota erilaisissa asiakasprojekteissa. Projekteista lyhyimmät kestoltaan pari kuukautta, pidemmät jopa useamman vuoden mittaisia. Lähimmät kollegasi ovat projektien mukaan erityyppisiä tiimejä. Meillä suurin osa aloittaa joko 4-5 ohjelmistokehittäjän tiimeissä tai jopa pienemmissä muutaman henkilön tiimeissä. Mukaan mahtuu myös isoja hankkeita, mutta enimmäkseen Junior Developerin työnkuva painottuu pienempiin tiimeihin ja niissä tehtäviin projekteihin. Tämä tietty vaihtelee tarpeen sekä työntekijöiden toiveiden mukaan. Myös asiakasrajapintatyöskentelyn määrä riippuu tehtävään valittavasta henkilöstä ja projektista.

Tilanteen mukaan on mahdollisuus liikkua projektien ja tiimien välillä sisäisesti. Me haluamme myös mahdollistaa kasvun nopeasti esim. Ohjelmisto- ja Teknisten arkkitehtien vastuullisiin tehtäviin.

Hakijalta toivomme

 • soveltuvaa koulutustaustaa tehtävään
 • ohjelmointiosaamista joistakin näistä (vähintään yhdestä) ohjelmointikielistä: Javascript (Node.js), Angular, Java tai React
 • sujuvat suomen ja englannin kielitaidot
 • yhteistyötaitoja ja proaktiivisuutta
 • analyyttista ajattelutapaa, kykyä käsitellä abstraktejakin asioita ja luomaan niistä selkeitä rakenteita

Plussiksi laskemme

 • harrastuneisuuden ohjelmistokehityksen parissa
 • kaiken muun ohjelmistokehitysosaamisen (esim. Scala)
 • kokemuksen testiautomaatiosta
 • kokemuksen pankkialalta

Tarjoamme:

 • kansainvälisen kasvuympäristön, jossa erittäin hyvät firman sisäiset etenemismahdollisuudet
 • modernit työvälineet, keskeisillä paikoilla sijaitsevat toimitilat ja ammattitaitoiset kollegat
 • kilpailukykyisen palkkauksen

Vaikuttiko juuri sinun seuraavalta ura-askeleelta? Lähetä hakemuksesi 30.4.2018 mennessä: https://apply.atalent.fi/accenture-junior-developer-4-2018. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Huom! Tällä hetkellä järjestelmässämme on tekninen vika. Mikäli hakemuksen jättö ei onnistu linkin kautta, jätä hakemuksesi sähköpostin kautta.

Lisätietoja Accenturesta löydät www.accenture.fi Lisätietoja tehtävänkuvasta ja Accenturesta työnantajana voit tiedustella Carla Boscolta sähköpostitse etunimi.sukunimi@accenture.fi. Hakuprosessista voit kysellä lisätietoja Recruitment Consultant Tommi Taljalta (+358 50 3070913, tommi.talja[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Vastaavia avoimia hakuja

Finnmap Infra etsii nyt täydennystä kahdeksan hengen geotekniikkatiimiinsä Helsingin Pasilaan!

virta-atalent

Are you interested in electric cars and the latest technology solutions? Virta is searching for a Technical Support Specialist to strengthen our customer support team! (End of studies – some working experience)

Etsimme Master Data Specialistia SAP-toiminnanohjausjärjestelmän uudistushankkeen suunnittelu- ja käyttöönottotiimiin kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kimmo Turula Neagen Oy

When Kimmo Turula was finishing up his computer science studies at the University of Oulu, he applied to Neagen Oy. He h...

Anders Innovations työpaikkana, aTalent Recruiting

Frank has worked at Anders for 1,5 years. He studied computer science at Åbo Akademi and after his studies worked as a w...

nainen tähyilemässä laivan kannelta merelle

Slutrakan för studierna i Jyväskyläs universitet kom emot lite väl snabbt för Maiju förra hösten. Som en snart utexamine...