Junior Fullstack Developer (Geographic Information System)

Julkaistu 22.07.2019

Geometrix Oy on helsinkiläinen paikkatietojärjestelmiä tekevä ohjelmistoyritys. Teemme karttapohjaisia tiedonhallintaratkaisuja ammattikäyttöön. Asiakkaitamme ovat liikkuvaa työtä tekevät toimijat, jotka haluavat tehostaa liiketoimintaansa. Tuotamme asiakkaillemme huippuluokan mobiili- ja web-sovelluksia monimutkaisen tiedon käsittelyyn yksinkertaisella tavalla.

Geometrixin paikkatietojärjestelmiä ja karttapohjaisia ratkaisuja hyödynnetään erilaisilla toimialoilla tiedonhallinnan, tiedolla johtamisen ja kunnossapidon tehtävissä. Geometrixin ratkaisujen avulla voidaan seurata reaaliaikaisesti työn etenemistä kentällä, tehostaa toimintaa parantamalla tiedonkulkua sekä raportoida liikkuvaa työtä tehokkaammin. Geometrix on yhteensä 13 henkilön matalahierarkkinen asiantuntijaorganisaatio, jonka kokeneeseen joukkoon haetaan nyt Junior Fullstack Developeria. Lue lisää Geometrixistä ja sen ratkaisuista: https://www.geometrix.fi/

Tehtäväsi liittyvät Geometrixin ratkaisun jatkokehittämiseen sekä asiakkaiden karttapalveluiden ylläpitoon. Asiakkaat ja projektit ovat monipuolisia ja erilaisia, ja ne sijoittuvat esimerkiksi julkiselle sektorille, rakennusalalle, logistiikkaan, valvontaan ja kunnossapitoon. Aloittaessasi tehtävässä pidät huolta erilaisista bugikorjauksista, vastaat asiakkaan kehityspyyntöihin ja rakennat uusia ominaisuuksia valmiin koodin päälle asiakkaan tarpeiden mukaan. Vastuullasi on kehittää koko fullstackiä palvelinpuolelta ohjelmointirajapintoihin ja frontendiin. Taustasi ja osaamisesi pohjalta voit painottaa työtehtävissäsi ensin joko backendiä tai frontendiä, ja lähteä pikkuhiljaa laajentamaan osaamistasi fullstackin suuntaan. Myöhemmin tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa myös esimerkiksi mobiilikehitykseen, asiakasrajapintaan tai täysin uusien kokonaisuuksien kehittämiseen kiinnostuksesi mukaan.

Tehtävä sopii hyvin uraansa aloittelevalle kehittäjälle, jolla on jo jonkin verran ohjelmointikokemusta sekä intoa lähteä kehittämään osaamistaan fullstackin pariin. Otamme mielellämme vastaan myös kokeneempien kehittäjien hakemukset, mikäli kiinnostusta löytyy juuri paikkatietojärjestelmien kehittämiseen. Geometrix etsii ensisijaisesti kokoaikaista kehittäjää, mutta joustovaraa löytyy, mikäli opintosi ovat esimerkiksi loppuvaiheessa. Geometrix toivoo, että voisit työskennellä vähintään 3-4 päivää viikossa. Tehtävästä on erinomaiset mahdollisuudet lähteä kehittämään omaa osaamista sekä urapolkua esimerkiksi asiakasvastuullisempiin tehtäviin, projektinvetovastuuseen tai lead-rooliin, mikäli sinulta löytyy kiinnostusta ja intoa.

Geometrix tarjoaa:

 • Mielenkiintoiset työtehtävät paikkatiedosta kiinnostuneelle ja monipuoliset asiakasprojektit erilaisilla toimialoilla
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistaan laajasti sekä urapolkuja mielenkiintosi mukaan – voit laajentaa osaamistasi esimerkiksi mobiilikehitykseen ja/tai laajentaa tehtävänkuvaasi esimerkiksi lead-rooliin
 • Opinnäytetyömahdollisuuden
 • Mukavat toimistotilat ja hyvän sijainnin Pitäjänmäellä hyvien liikenneyhteyksien varrelta – myös autopaikka tarjotaan
 • Monipuoliset työsuhde-edut, kuten lounasetu, virikesetelit ja kuntosali
 • Kattavan perehdytyksen ja ja kokeneen tiimin tuen matalassa organisaatiossa
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Mahdollisuuden osallistua alan koulutuksiin

Odotamme sinulta:  

 • Ohjelmointiosaamista JavaScriptistä ja Java EE:stä (plussaa, jos osaamista näiden frameworkeistä ja kirjastoista jQuerystä, Angularista, Reactista, Vue:stä ja/tai Hibernatesta)
 • Jonkin verran aikaisempaa ohjelmointityökokemusta, esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelujen parista, tai riittävää näyttöä osaamisestasi omien projektien parista 
 • Hyvää osaamista SQL-tietokannasta – osaat lukea struktuureja, hakea tietoa isoista tietokannoista sekä suunnitella tietokantoja teoreettisella tasolla
 • Omien yksikkötestien kirjoittamista omaan koodiin
 • Oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työskentelyyn
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Kiinnostus paikkatietojärjestelmiin ja karttapalveluihin
 • Ymmärrys jatkuvan integraation (CI) käytännöistä

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä meille CV sekä hakemuskirje PDF-muodossa viimeistään su 4.8.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/geometrix-junior-fullstack-developer-geographic-information-system-7-2019. Jos sinulla on LinkedIn, GitHub- , Stack Overflow tai muu vastaava profiili, linkitä ne myös ansioluetteloosi. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloitusajankohdan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten hae tehtävään mahdollisimman pian!

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Geometrixin palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Nanoform is now seeking for a new IT Support Specialist to join the ranks of 35 high-class professionals!

Haemme Chief Digital Officeria uuteen vastuulliseen tehtävään johtamaan Yleiselektroniikka Oyj:n digitaalista liiketoimintaa ja siihen liittyvää murrosta kokonaisvaltaisesti!

Would you like to be part of a software company revolutionizing the global retail sector? Check out this opportunity to use your skills in asset management and internal IT with RELEX!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Outi Mäkinen ja Tommi Talja keskustelevat rekrytointikriteereistä ja siitä mikä tekee hyvän työpaikkailmoituksen.

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Tässä blogissa vastaamme kysymykseen miten valmistautua työhaastatteluun ja annamme 7 vinkkiä, joilla helpotat haastatteluun valmistautumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen