Junior Java-kehittäjä

Julkaistu 09.10.2019

Technosmart – markkinoiden monipuolisin kalustonhallinnan ratkaisu. Yhdistämme ajoneuvoseurannan, ajotapaseurannan sekä ajoneuvotunnistuksen luotettavaksi kokonaisuudeksi, joka sulautuu saumattomasti käytössäsi oleviin palveluihin. Tuotamme kustannustehokasta kaluston kokonaishallintaa, jossa kuljettajakohtaiset ajotapaindeksit kannustavat taloudelliseen ajoon. Tankkausjärjestelmämme soveltuu mainiosti vaikkapa dieselvetureille ja satama-ajoneuvoille. Kun huollot sekä tankkauspisteet keskittyvät omille varikoille, ja käytetään lisäksi ajoneuvo- ja ajotapaseurantaa, saadaan järjestelmällä maksimaaliset kustannussäästöt. Ajoneuvoon asennettava laitteisto tuottaa kokonaisvaltaista tilannetietoa ajamisesta ja ajoneuvoista. Kolmannen sukupolven laitteistomme on tulosta yli 15 vuoden kehitystyöstä. Linja-autoalan asiakkaitamme ovat mm. Pohjolan Liikenne ja Helsingin Bussiliikenne. Ratkaisuun luotetaan myös mm. VR:llä sekä viranomaistoiminnassa Suomessa. Rakennetaan yhdessä älykkäämpää liikennettä!

Etsimme nyt Junior Java-kehittäjää vahvistamaan Technosmartin ohjemointitiimiä – kenties juuri sinua? Monipuolisten työtehtäviesi pääpaino on projektiluontoisessa ohjelmistokehityksessä, erityisesti asiakkaan polttoaineketjun raportointijärjestelmän kehityksessä. Sulautettu automaattinen polttoainejärjestelmä on luotu asiakkaan IBM Maximo -ympäristöön, josta kaikki polttoaineketjun toiminnot rekisteröityvät järjestelmään. Polttoaineketjun raportit tuottavat dataa esimerkiksi siitä missä, milloin ja kuka on käynyt tankkaamassa ajoneuvoaan. Toivomme, että sinulla on käytännön näppituntumaa ohjelmointiin (esim. Javalla, C:llä tai C++:lla), mutta älä huoli – pääset perehtymään tehtävääsi kokeneemman ohjelmoijan rinnalla, joten nykyistä taitotasoa tärkeämpää on positiivinen asenteesi ja innokkuutesi oppia uutta.

Technosmartin Junior Java-kehittäjänä kartutat arvokasta käytännön työkokemusta ohjelmistokehityksestä, osallistuen julkisen sektorin mielenkiintoisiin ja samalla yhteiskunnallisesti merkittäviin IT-hankkeisiin työhönsä intohimoisesti suhtautuvan työyhteisön kannustamana. 

Kyseessä on alkuun kuuden kuukauden määräaikainen pesti, mutta toivomme, että työsuhde jatkuisi määräaikaisuuden jälkeenkin. Voit valita työskentelypaikaksesi joko Technosmartin Jyväskylän tai Helsingin toimiston.

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja, esim. tietojenkäsittely
  • työkalupakistasi löytyy välineitä itsenäiseen ohjelmistokehitykseen, esim. Java, C & C++
  • pidät tiimityöskentelystä, mutta janoat vastuuta 
  • kommunikoit sujuvasti englanniksi, suomen kielen osaaminen on plussaa
  • nuhteetonta taustaa sekä Suomen kansalaisuutta, sillä valitulle henkilölle tullaan teettämään laaja turvallisuusselvitys

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä

Tarjoamme sinulle haastavan ja kehittymiseesi panostavan yrityskulttuurin, joka huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista, niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Technosmartilla viihdytään ja se näkyy myös matalana vaihtuvuusasteena. Heille on tärkeää, että töihin on mukava tulla. Lisäksi tehtävässä on kilpailukykyinen palkkaus sekä kattava perehdytys. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten teknologioiden parissa ja tutustumaan Suomen suurimpien julkisten yritysten IT-hankkeisiin ja projekteihin.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi, sekä CV:si (pdf-muodossa) viimeistään 24.10. mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/technosmart-junior-java-kehittaja-10-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi sekä mahdollisen aloituspäivän.

Technosmartista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.technosmart.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse. 

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Technosmartille.

Käy katsomassa alla olevasta videosta, miten Technosmartilla pidetään huolta työhyvinvoinnista!

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Remomedi is looking for (Junior) Software Developer who is ready to jump into the world of cloud-based product development and who has an interest for health-tech!

Western Systems etsii joukkoonsa oppimishaluista Junior Ohjelmistokehittäjää!

Lekab etsii Systems Engineeriä toteuttamaan tietotyön automatisoinnin asiakasprojekteja osana pohjoismaista Digital Transformation -tiimiä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Flexens was founded in 2018 to become a world leading project development company for renewable energy systems. Success ...

Tässä #rekrycast podcastissa käydään läpi mitä työnantajamielikuva tarkoittaa, mistä työnantajamielikuva syntyy ja miten siihen voi vaikuttaa.

Niklas Huotari, aTalent Recruiting

Kävin hetki sitten puhumassa Boardmanin Liikkeenjohdon tutkimusverkoston 70-vuotisjuhlassa tulevaisuuden johtamisesta. H...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen