EP-Logistics

Junior-konsultti

Julkaistu 25.01.2021

EP-Logistics Oy on johtava logistiikan, tuotantotekniikan ja automaatiokonseptien suunnittelu- ja konsultointitoimisto. Asiakkaitamme ovat teollisuus, kauppa, julkishallinto ja satamat, esimerkiksi Matkahuolto, Saarioinen, Boliden, Kotkan satama, HUS ja Metsä Tissue. Olemme toimineet 50 vuotta ja nyt palveluksessamme on noin 20 henkilöä. Toimitilamme sijaitsevat Pohjois-Haagassa. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.ep.fi. Löydät meidät myös LinkedInistä ja Facebookista.

EP-Logistics Oy etsii Junior Konsulttia osaksi projektiryhmää erilaisiin asiakaskohtaisiin logistiikan kehitysprojekteihin. Tehtävässä pääset kasvamaan konsultoinnin, simuloinnin ja myynnin ammattilaiseksi. Työssä opit käyttämään monia ohjelmistoja ja työkaluja sekä pääset kehittämään ohjelmointi- ja projektityöskentelytaitojasi. Osallistut muiden konsulttien rinnalla myös myyntityöhön esimerkiksi buukkaamalla asiakaskäyntejä sekä avustamalla tarjousten ja projektisuunnitelmien tekemisessä.

Tehtävässä menestymisen kannalta erityisen tärkeää on kyky toimia analyyttisesti ja loogisesti sekä rohkeus toimia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Arvostamme IT- ja ohjelmointiosaamista, mutta sitäkin enemmän halua ja kykyä oppia niistä lisää.

Hakijalta odotamme:

 • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa (tehtävä sopii loistavasti esim. teknillisen alan yliopisto-opiskelijoille)
 • Perusymmärrystä ohjelmoinnista (esim. opinnoista- tai muista projekteista)
 • Aitoa kiinnostusta ja kykyä oppia ja kehittää omaa osaamista
 • Analyyttisyyttä ja loogisuutta
 • Avoimuutta, ulospäinsuuntautuneisuutta ja myyntihenkisyyttä
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Mitä tarjoamme:

 • Monipuolisen ja joustavan osa-aikaisen työn opiskeluiden oheen sekä täysipäiväiset työtunnit kesäksi
 • Pyrimme tarjoamaan mahdollisuuden opinnäytetyön tekemiselle, kun tekijä on näyttänyt osaamisensa ja aktiivisuutensa
 • Itsenäisen, vastuullisen ja opettavaisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittää omia taitoja ja kerryttää kokemusta logistiikan konsultoinnista eri teollisuuden ja kaupan aloilta
 • Työssäsi pääset alusta lähtien mukaan asiakasprojekteihin. Osaamisesi vahvistuessa saat myös entistä enemmän asiakkuudellista vastuuta.
 • Kattavan perehdytyksen sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen matalan hierarkiatason yrityksessä

Junior Konsultit kertovat:

Junior Konsultin tehtävässä olen päässyt hyödyntämään koulussa hankittuja ohjelmointitaitojani sekä päässyt mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin. Kollegat ovat tarjonneet tukea tarvittaessa ja aina on pystynyt kysymään apua. Työ on ollut helppo sovittaa yhteen koulun kanssa. Joustava työympäristö on mahdollistanut työnteon ajasta ja paikasta riippumatta.”

– Anni, Junior Konsultti, EP-Logistics

”EP-Logisticsilla olen päässyt mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, joissa annetaan tilaa ja mahdollisuuksia uuden oppimiselle ja itsensä haastamiselle. Projekteissa olen saanut heti alusta lähtien hyvin vastuuta, mutta kuitenkin niin, että tukea ja apua on aina ollut saatavilla tarvittaessa. Erityisesti EP:llä työskentelyssä olen pitänyt siitä, että kaikki projektit ja asiakkaat ovat erilaisia, mikä mahdollistaa osaamisen monipuolisen kehittämisen logistiikan eri osa-alueilla. Koen, että olen päässyt työssäni hyvin hyödyntämään koulussa saamia oppeja ja aiempia kokemuksiani, mutta myös syventämään osaamistani minua kiinnostavilla osa-alueilla. Työilmapiiri EP:llä on kannustava ja työnteko onnistuu joustavasti niin, että se on helppo sovittaa yhteen opintojen kanssa.”
– Susanna, Junior Konsultti, EP-Logistics

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi sekä CV:si PDF-tiedostoina viimeistään 12.2.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen