(Junior) Software Consultant

Julkaistu 08.05.2019

TMO Consulting on vuonna 2001 perustettu SAP-konsultointiin erikoistunut yritys. Toteutamme asiakkaillemme liiketoimintaa tukevia toiminnanohjausratkaisuja SAPin avulla. Tiimillämme on vankka kokemus erilaisista SAP-projekteista. Olemme edelläkävijä erityisesti vaativissa teknisissä toteutuksissa ja olemme panostaneet ratkaisukehityksen tehokkuuteen omien tuotteiden ja työkalujen avulla. Asiakkaitamme ovat suuret ja keskisuuret yritykset ja ratkaisujamme näkyy päivittäin satojen tai jopa tuhansien ihmisten työpöydillä/mobiililaitteilla.

Meillä on käsillä konsultointifirmalle positiivinen ongelma: ratkaisuillemme on kysyntää enemmän kuin ehdimme toteuttaa. Siksi etsimme oppimishaluista vahvistusta tiiviiseen kolmen hengen konsulttitiimiin Otaniemeen. Valmiit ohjelmointitaitoiset SAP-osaajat ovat harvinaisia, joten emme edellytä uudelta tiimin jäseneltä entuudestaan kokemusta toiminnanohjaus- eli ERP-järjestelmistä – etsimme puhtaasti ohjelmointitaitoa sekä kiinnostusta oppia kasvavan alan lainalaisuuksista!

Mikäli sinulla ei ole kokemusta SAP kehityksestä, työsi alkaa noin kuukauden mittaisella kurssituksella. Haluamme opastaa sinut sekä perinteisen SAP ABAP-kehityksen että web-kehityksen (SAP Fiori) pariin verkkokurssien avulla ja tiimimme tuella. Kun perehtyminen on paketissa, pääset syventämään osaamistasi asiakasprojektien ja käytännön ongelmien parissa. SAPin toimintojen oppiminen kattavasti vie noin pari vuotta, mutta siitä selviää pala kerrallaan ja nöyrästi opiskellen.

Työtehtäväsi vaihtelevat asiakasprojektien, uusien sovellusten ja yksittäisten muutosten välillä. SAPissa on valtavasti valmista toiminnallisuutta ja meidän tehtävämme on auttaa niiden käytössä ja tehostaa toimintoja. Alussa käytännössä kaikki muutokset suunnitellaan/tehdään yhdessä kokeneemman konsultin sekä asiakkaan kanssa. Toteuttamasi ratkaisu voi olla esimerkiksi varaston mobiilikäyttöliittymä, asiakaskohtaisten tietojen lisäys tuotetietoihin, raportti tai taustalla toimiva prosessia automatisoiva tapahtuma. Ratkaisut ovat tyypillisesti pitkäikäisiä –  suurin osa kymmenen vuotta sitten toteutetuista ratkaisuista on edelleen käytössä.

Rooli edellyttää ainakin perustason ohjelmointiosaamista. Sillä ei ole juuri väliä, millä kielellä osaaminen on hankittu. Me työskentelemme SAP:in omalla ABAP-ohjelmointikielellä (tätä ei siis tarvitse osata ennalta!)  Projekteihin voi liittyä myös erilaisten web-komponenttien tai mobiililiittymien ohjelmointia. Tällä alueella voit mielellään tuoda meille uutta osaamista. Työkokemus ohjelmoinnista ei ole välttämätöntä, mutta se nähdään suurena etuna.

Toivomme, että sinulla on:

 • Relevantti opintotausta
 • Aikaisempaa työkokemusta ja/tai harrastuneisuutta ohjelmoinnista
 • Osaamista jostain ohjelmointikielestä, varsinkin oliopohjaiset ohjelmointikielet antavat hyvän lähtökohdan ABAPin oppimiselle
 • Kykyä ottaa vastuuta omasta tekemisestä
 • Sujuvat kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi

Eduksi lasketaan, jos olet:

 • Kuullut aikaisemmin ERP-järjestelmistä tai SAP:ista!
 • Kehittänyt web- tai mobiilisoftaa aiemmin

TMO Consulting ja tämä rooli tarjoavat sinulle:

 • Oikeasti mahdollisuuden kasvaa ja halutessasi ottaa lisävastuuta
 • Kokeneiden kollegoiden tuen ja väylän kasvaa SAP-osaajaksi (työmarkkinoilla erittäin arvostettua osaamista)
 • Matalahierarkisen työympäristön (kolmen hengen tiimissä voidaan aika luontevasti toimia ketterästi)
 • Työskentelytilat hyvien kulkuyhteyksien päässä Otaniemessä
 • Kilpailukykyisen palkan

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan TMO Consultingin työntekijäksi.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi sekä CV:si PDF-muodossa viimeistään 21.5.2019 osoitteessa: https://apply.atalent.fi/tmo-consulting-junior-software-consultant-5-2019 .

TMO Consultingista voit lukea lisää täältä: http://www.tmo.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Jasmin Shams (+358 50 4340807, jasmin.shams[at]atalent.fi)

 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Are you interested in gaming - both the visual and the technical side of games? You could be the aspiring GameUI-Designer we're looking for!

Are you a programmer by day and a gamer by night? You could be the aspiring game developer we're looking for!

Wihurin Tekninen Kauppa etsii nyt testauksen ammattilaista Test Manageriksi!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Hyvä hakijakokemus on avain työnantajamielikuvan kehittämiseen. Tässä 6 helppoa vinkkiä joilla parannat yrityksesi hakijakokemusta välittömästi.

Jouni Räisänen is a Team Lead in FPGA verification team in Oulu. His team works on the field of 5G with various verifica...

Otto Koskinen works at Nokia in the Integration team as a System-on-Chip Designer. His journey at Nokia started 2,5 year...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen