Junior Software Developer

Julkaistu 15.05.2018

Visma Solutions Oy auttaa yli 65 000 suomalaista pk-yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 180 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma Solutions on osa Vismaa, joka on pohjoismainen ohjelmistotalo. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttävät Visman tuotteita ja palveluita. Vismalla työskentelee 6 600 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2016 liikevaihto oli n. 850 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi.

Visma Solutions etsii kasvavaan joukkoonsa Junior Software Developeria.

Etsimme kehittäjää, koodaajaa, ohjelmoijaa – rautaista ammattilaista, joka etsii uralleen uusia haasteita.  Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden liiketoimintatarpeiden ymmärtäminen ja mallintaminen teknisesti, sekä suunnitelmien tekninen toteuttaminen käyttöliittymästä taustalogiikkaan ja tietokantoihin. Tässä tehtävässä tulet vastaamaan projekteista joko itsenäisesti tai osana projektiryhmää. Vahva tietokantaosaaminen katsotaan eduksi. Teknisten ominaisuuksien lisäksi tehtävä tuotekehityksessämme vaatii hyvää ongelmanratkaisutaitoa, erinomaista oppimiskykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista.  Olet motivoitunut oppimaan uutta ja ylpeä omasta työstäsi.

Ideaalilla hakijalla on kokemusta SaaS-palveluiden rakentamisesta ja webkehityksestä sekä ymmärrystä tietoturvasta.  Työskentelemme Microsoftin ohjelmistotyökalujen kanssa (MS SQL Server, .Net, Xamarin), mutta juuri näistä työkaluista emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta. Asenne ja kehittymishalu ratkaisevat. Emme pidä työkokemusvuosia ehdottomina vaatimuksina, sillä osaamista voi hankkia muualtakin. Olet voinut hankkia osaamista ja kokemusta esimerkiksi omien projektien kautta. Voit liittää esimerkiksi Github-linkkisi hakemukseesi, jolloin voit osoittaa osaamisesi ilman kattavaa työkokemusta.

Odotamme sinulta hyvää ongelmanratkaisutaitoa, erinomaista oppimiskykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista. Olet ahkera ja motivoitunut oppimaan uutta, sekä ylpeä omasta työstäsi. Haluat ylläpitää korkeita laatustandardeja itsellesi sekä työkavereillesi.

Vaikka meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kuutena peräkkäisenä vuotena, emme sovi kaikille työnantajaksi. Asetamme korkeita tavoitteita, annamme paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä työntekijöille sekä edellytämme sisäistä motivaatiota ja tekemisen meininkiä jokaiselta. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Lappeenrannassa. Tehtävänkuvaa ja omaa arkeasi voidaan muotoilla omien osaamistesi ja kiinnostustesi mukaan.

Tulevalta Software Developerilta toivomme, että

 • häneltä löytyy valtavasti halua ja intoa kehittyä ohjelmisto-osaajana
 • häneltä löytyy jonkin verran kokemusta ohjelmistokehityksestä – joko harrastuneisuuden tai työkokemuksen kautta
 • hänelle tuttuja teknologioita ovat esimerkiksi .NET
 • hän pitää tiimityöskentelystä ja jakaa asiantuntemusta muiden kanssa

Plussiksi laskemme

 • kaikenlaisen harrastuneisuuden ohjelmistokehityksen parissa
 • tietokantaosaamisen (esim. MS SQL Server)
 • aiemman alan työkokemuksen

Tarjoamme

 • vakavaraisen työnantajan, joka kasvaa kovaa vauhtia
 • asiantuntevat ja mukavat työkaverit
 • vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa
 • haastavia työtehtäviä ja mahdollisuuden kasvaa ohjelmistokehityksen ammattilaisena

Kuulostiko juuri sinun mahdollisuudeltasi? Tule mukaan kehittämään kasvavaa Vismaa ja lähetä CV:si sekä hakemuksesi viimeistään 3.6.2018 täällä: https://apply.atalent.fi/visma-solutions-junior-software-developer-5-2018. Kerro hakemuksessasi, miksi juuri sinä olisit oiva lisä Visma Solutionsin tiimiin! Tiedoksesi kerrottakoon, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä ja tiimistä saat​ Team Manager Arto Muikulta. Hänelle voit laittaa viestiä osoitteeseen arto.muikku@visma.com tai soittaa numeroon 040 7500 404.

Visma Solutionsin meininkiä voit tsekata myös Instagramista: https://www.instagram.com/vismasolutions/

Hakuprosessista voit kysellä lisätietoja Recruitment Consultant Tommi Taljalta (+358 50 3070913, tommi.talja[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Vastaavia avoimia hakuja

Would you like to become an expert in industrial IoT technologies? Prosys OPC is looking for a Software Engineer (.NET, C#)!

Neomore Consulting is looking for a Frontend Developer to join their experienced and laid-back team in Espoo!

ERA

Your role at ERA can be adjusted according to your interests and skill level, which makes this a great learning opportunity. If you are familiar with HTML, CSS, JavaScript and some of its frameworks, read more and apply already today!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi rekrytoinnin 10 suurinta virhettä ja miten niitä voi välttää.

Tässä blogissa kerromme millä tavoin aTalent auttaa sinua ottamaan ensimmäiset askeleesi urallasi.

Tässä podcastissa kerromme miten ja miksi työnhakijan kannattaa kertoa omista vahvuuksista ja heikkouksista työnhaun aikana.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen