(Junior) Software Developer

Julkaistu 22.11.2019

Tule tekemään työtä,  jolla on aidosti merkitystä! Autamme turvallisuustoimijoita ja viranomaisia turvaamaan kansalaisten arkea kaikissa olosuhteissa. Tarjoamme yhteiskunnan turvallisuutta ja toimivuutta tukeville organisaatioille palveluja kriittiseen viestintään, tilannejohtamiseen ja kriittisen infrastruktuurin suojaamiseen. Suurimpia asiakkaitamme ovat Puolustusvoimat, Poliisi, pelastustoimi, sosiaali- ja terveyssektori, Hätäkeskuslaitos, Rajavartiolaitos ja ministeriöt. Olemme valtion omistama erityistehtäväyhtiö.

Meille on tärkeää, että erveläiset viihtyvät haastavissakin tehtävissä. Monipuolinen työ ja asiantunteva työyhteisö tekevät jokaisesta työpäivästä mielekkään. Mahdollisuus kehittyä ei ole meille vain sanahelinää: varaamme vuosittain merkittävän summan henkilöstön koulutukseen, kannustamme kehittymään ja tuemme urapolun eri vaiheissa. Lue lisää meistä täällä: www.erillisverkot.fi.

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme kehityshaluista (Junior) ohjelmistokehittäjää tuotekehitystiimiimme. Kehitämme selainpohjaisia ratkaisuja turvalliseen sähköiseen viestintään ja asiointiin liittyen. Olemme suomen markkinajohtaja sähköpostin salausratkaisussa. Lisäksi tuotteisiimme kuuluu turvallinen digitaalinen allekirjoitus, lomakealusta sekä tiedonjako- ja yhteistyöskentelypalvelu. Pääset jatkokehittämään näitä kaikkia tuotteita.

Tehtäviisi kuuluu ohjelmistojen suunnittelua, ohjelmointia sekä testausta. Pääset vastaamaan niin tietokannan suunnittelusta kuin backend- ja frontend -kehittämisestä yhdessä muiden kehittäjien kanssa. Tullessasi meille tarjoamme sinulle tukea tarpeesi mukaan ja osaamisesi kehittyessä saat nopeasti lisää vastuuta. Pääset ratkomaan teknisiä ongelmia omatoimisesti ja siten hyödyntämään luovuuttasi. Lisäksi pääset valitsemaan tehtäviäsi vahvuuksiesi mukaan. Tulet työskentelemään Linux-ympäristössä. Tärkeimpiä teknologioita työssäsi ovat Perl, HTML, CSS ja JavaScript. Emme edellytä aiempaa osaamista Perlistä vaan tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia sen töissä tiimikavereiden ja kokeneen esimiehen tuella sekä kurssien kautta. 

Teet töitä rennossa tiimissä, johon kuuluu neljä uransa alkupuolella olevaa kehittäjää sekä kokenut tiiminvetäjä. Työ on hyvin joustavaa, vapaata ja harvoin stressaavaa. Teemme pääsääntöisesti tuotekehitystä, joten roadmap on omissa käsissämme ja julkaisemme sitä mukaan kun tulee valmista ilman tarkkoja deadlineja. Meillä ylityöt ovat harvinaisuus ja työaika on liukuva. Tarvittaessa voit työskennellä myös osa-aikaisesti, joten työ sopii mainiosti osaksi muuta elämääsi!  

Voit olla jo kokeneempi ohjelmistokehittäjä tai vielä opintojesi loppuvaiheessa, kunhan sinulla on jo jokin verran työkokemusta selainpohjaisesta kehittämisestä. Ennen kaikkea olet kiinnostunut monipuolisesti ohjelmoinnista, haluat kehittää osaamistasi ja oppia uutta. Arvostamme kovasti myös harrastuneisuuden kautta karttunutta osaamista.  

Hakijalta odotamme:

 • Työkokemusta ja osaamista web-kehittämisestä (esim. kesätöiden kautta)
 • Perustason HTML-, CSS-, ja JavaScript-osaamista
 • Perustason SQL- ja Linux-osaamista
 • Suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Alan harrastuneisuuden ja omat koodausprojektit
 • Relevantin opintotaustan (esim. tietotekniikka, ohjelmistokehitys)

Tarjoamme sinulle:

 • Merkityksellisen työn vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossa  – olet mukana varmistamassa, että yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittiset viestintä- ja tietopalvelut toimivat kaikissa olosuhteissa 
 • Monipuolisia ja haastavia tehtäviä tuotekehityksen parissa. Pääset valitsemaan tehtäviäsi kiinnostuksesi mukaan sekä kehittämään ratkaisuja omatoimisesti
 • Työn, joka joustaa elämäntilanteesi mukaan – meillä on liukuva työaika ja myös osa-aikaisuudesta on mahdollista sopia
 • Työilmapiirin- ja yhteisön, jossa tutkitusti viihdytään: olemme saavuttaneet korkeat työtyytyväisyystulokset. Meillä stressitaso on matala ja mikromanageerausta ei tunneta! 
 • Ison organisaation kehitysmahdollisuudet. Kiinnostuksesi mukaan meillä on mahdollista siirtyä sisäisesti erilaisiin tehtäviin esimerkiksi tietoliikenne- ja konesalipalveluiden pariin
 • Kilpailukykyisen palkan ja edut, sisältäen lounas- ja virikesetelit sekä tavallista kattavamman työterveyshuollon

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille CV ja hakemuskirje (PDF-muodossa) 8.12.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/suomen-erillisverkot-junior-software-developer-11-2019. Kerrothan hakemuskirjeessä lyhyesti itsestäsi ja osaamisestasi sekä miksi tämä tehtävä kiinnostaa sinua. Kerrothan myös milloin voit aloittaa sekä mikä on palkkatoiveesi. Jos sinulla on esimerkiksi GitHub-, Bitbucket- tai LinkedIn-profiili, linkkaathan ne hakemukseen niin tutustumme niihin mielellämme. Haethan nopeasti, sillä että etenemme sopivien hakijoiden kanssa jo hakuajalla.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Anna Kerava (+358 44 204 9486, anna.kerava[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen