Junior Software Developer (IoT)

Julkaistu 03.06.2020

Lahti Precision on punnituksen, materiaalien käsittelyn ja varastoinnin asiantuntijayritys. Strategisena tavoitteenamme on merkittävä kasvu punnitustoimialan digitaalisissa palveluissa sekä jäte- ja kiertotaloustoimialalla. Palvelukokonaisuutemme tehostaa asiakkaan liiketoimintaa ja tuo merkittäviä hyötyjä myös asiakkaiden asiakkaille ja kumppaneille. Toimintatapamme säästää energiaa ja luonnonvaroja. 

Kaikkea toimintaamme sävyttää innostus ja vahva tekemisen meininki. Liiketoimintamme on kansainvälistä ja yhtiössä työskentelee osaava joukko ammattilaisia. Olemme vahva toimija kotimaassa, mutta merkittävä osa myynnistämme tulee kansainvälisestä kaupasta. Laitteitamme ja palveluitamme on käytössä maailmanlaajuisesti. Lue lisää yrityksestä täällä: https://lahtiprecision.com/.

Etsimme Lahteen kehittymishaluista Junior Software Developeria osaksi 10 hengen mScales-kehitystiimiä. mScales on digitaalinen punnituspalvelu ja alusta, jonka kautta teollisuuden punnitukset voidaan automatisoida sekä hallita mobiilisti ja reaaliaikaisesti. mScales-pilvipalveluun voidaan liittää erilaisia vaakoja ja IoT-laitteita. mScales on käytössä laajasti asiakkaillamme ja heidän kumppaneillaan sekä kuljettajilla itsepalvelupunnituksissa. Tulevina vuosina panostamme etenkin kansainväliseen kasvuun ja palvelun skaalautumiseen – tarvitsemme sinut mukaan mahdollistamaan sen! 

Tehtäväsi räätälöidään osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti ja voi sisältää niin frontend- kuin backend-kehitystä liittyen esimerkiksi raportointiin ja ostopolun rakentamiseen tai vaikkapa IoT-laitteisiin. Pääset oppimaan ja etenemään mScales-tiimin mukana kohti vaativampia tehtäviä. mScales perustuu mikropalveluarkkitehtuuriin ja käytössä on mm. seuraavat teknologiat: Node.js, PostgreSQL, REST API, Angular ja Docker. Emme kuitenkaan oleta sinun hallitsevan näitä kaikkia meille tullessasi. Pääset osaksi nykyaikaista ohjelmistotuotantoa, jossa prosessit on pitkälle automatisoituja.  

Tämä on erinomainen mahdollisuus kehittää ymmärrystäsi ohjelmistotuotannon kokonaisuudesta. Työsi ei ole pelkkää moduulin koodausta, vaan pääset mukaan myös asiakasrajapintaan ja pohtimaan parhaita ratkaisuja yhdessä tiimin kanssa. Työskentelet DevOps-tiimissä, jossa vallitsee reipas tekemisen meininki sekä halu oppia ja kehittyä jatkuvasti. Kehitämme palvelua asiakkaiden tarpeiden mukaan ketterällä mallilla. Tiimissämme ei ole tarkkarajaisia roolijakoja, vaan pääset tekemään monipuolisia ohjelmistokehityksen tehtäviä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Jatkossa voit syventyä esimerkiksi laiteläheiseen IoT-ohjelmointiin, pilvipalveluihin, tietovarastoihin tai arkkitehtuuriin. Tulevaisuudessa tavoitteenamme on hyödyntää yhä enemmän myös koneoppimista ja analytiikkaa. 

Tehtävä sopii hyvin uransa alussa olevalle, oppimishaluiselle ohjelmistokehittäjälle. Etsimme ensisijaisesti henkilöä täysipäiväiseen työsuhteeseen, mutta osa-aikaisuudesta voidaan myös neuvotella (min 20h/vko), mikäli esimerkiksi viimeistelet opintojasi. Myös opinnäytetyön tekeminen meillä on mahdollista.

Hakijalta odotamme:

 • Halua ja kykyä oppia uutta sekä kehittää omaa osaamista
 • Hyvää osaamista JavaScriptistä esim. työkokemuksen ja/tai omien projektien kautta
 • Osaamista tietokannoista (esim. PostgreSQL tai vastaava)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Aiemman työkokemuksen ohjelmistokehityksen parista
 • Relevantin teknisen koulutuksen (AMK, yliopisto tai DI)
 • Osaamisen muista edellä mainituista teknologioista

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa ohjelmistokehityksen laaja-alaiseksi ammattilaiseksi kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä teollisuuden punnitusratkaisujen parissa
 • Nykyaikaisen ohjelmistokehitysympäristön, jossa prosessit on pitkälle automatisoituja ja teknologiat tätä päivää
 • Rennot työkaverit, jotka ottavat sinut lämpimästi vastaan  
 • Perehdytystä tehtävään ja tiimin täyden tuen
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden sovittaa työtunnit oman elämäntilanteesi mukaan
 • Liikunta- ja kulttuurisetelit sekä tuettua harrastustoimintaa

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 16.6.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/lahti-precision-junior-software-developer-iot-6-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Mikäli sinulla on omia projekteja tai esimerkiksi GitHub-profiili, voit liittää nämä osaksi hakudokumenttejasi.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Anna Kerava (+358 44 204 9486, anna.kerava[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse. Soittoaika pe 5.6. klo. 10-11 sekä ke 10.6. klo. 11-12.  

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Lahti Precisionin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Meriteollisuus saattaa antaa suurelle yleisölle mielikuvan ruostuneista telakoista ja loputtomista hitsaushommista. SeaK...

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen