Junior Technical Specialist

Julkaistu 28.10.2019

Spellpoint on kotimainen IT-palveluyritys, jolle ominaista on yhdessä tekeminen, avoin keskustelu, olennaiseen keskittyminen ja korkea ammattitaito. Olemme keskittyneet IAM-ratkaisujen toimittamiseen. IAM-ratkaisuiden osalta olemme alan pioneereja Suomessa. Palvelutarjontaamme kuuluvat konsultointi, ratkaisusuunnittelu, toteutus, käyttöönotto sekä ylläpito ja tuki. Liikevaihtomme on noin 3,6 miljoonaa euroa ja työntekijöitä tällä hetkellä 23. Työskentelemme vaativissa hankkeissa ja toimimme suurten sekä keskisuurten yritysten kanssa, usein kansainvälisessä toimintaympäristössä. Spellpoint on osa Viria-konsernia.

Spellpoint etsii Junior Technical Specialistia liittymään asiantuntijoidensa joukkoon Espooseen. Tehtävässä tulet työskentelemään IAM-ratkaisujen (Identity and Access Management) parissa. Osallistut palveluiden tuottamiseen asiakkaillemme ja tehtäviin kuuluvat tuotteiden asennukset, asiakaskohtaiset järjestelmäkonfiguraatiot ja -integraatiot sekä tuki- ja ylläpitopalveluun liittyvät tehtävät. Tehtävissä kehittyessäsi pääset kasvattamaan rooliasi palveluissamme.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä tutkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja. Edellytämme sinulta ymmärrystä skriptaukseksesta ja laajemmat koodaustaidot katsomme eduksi.  Olet jo kerryttänyt työkokemusta esimerkiksi kesätöissä tai työharjoitteluissa, mutta aiempaa työkokemusta tärkeämpää on oppimishalu ja kiinnostus alaamme kohtaan. Työskentelytavaltasi olet ongelmanratkaisukeskeinen ja järjestelmällinen, jonka lisäksi omaat itseohjautuvan asenteen tekemiseen. Olemme erityisen mielissämme, mikäli olet kiinnostunut tietoturva-alasta ja olet aiemmin tutustunut IAM-alueen tuoteratkaisuihin. 

Spellpointilaisena liityt Suomen johtavaan IAM-ratkaisuja tarjoavaan yritykseen, jossa pääset työtehtäviesi kautta syventymään merkittävien pörssiyritysten IT-infrastruktuuriin kokonaisvaltaisesti. Työyhteistössämme vallitsee rento ja epämuodollinen ilmapiiri, jossa arvostetaan joustavuutta ja välitöntä kommunikaatiota. Spellpointin asiantuntevat kollegat tarjoavat sinulle tukea kehittymispolkuusi IAM-asiantuntijaksi, josta etenemismahdollisuudet ovat monipuolisia esimerkiksi konsultin, senioriasiantuntijan tai arkkitehdin rooleihin. Käy tutustumassa IAM:iin tarkemmin osoitteessa https://spellpoint.fi/iam-palvelut/.

Hakijalta odotetaan:

  • Soveltuvaa teknistä tutkintoa tai loppuvaiheen opintoja
  • Jonkin verran aiempaa työkokemusta 
  • Systemaattista ja itseohjautuvaa työskentelytapaa
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Ohjelmointi- ja/tai skriptausosaaminen (esim. C# .Net, Java, Javascript, Python, Powershell…)
  • IAM-tuotealueen tuntemus

Mikäli kiinnostuit Junior Technical Specialistin tehtävästä Spellpointilla, lähetä CV:si, hakemuskirjeesi ja viimeisin opintosuoritusotteesi 10.11.2019 mennessä seuraavan linkin kautta: https://apply.atalent.fi/spellpoint-junior-technical-specialist-10-2019. Mainitsethan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Lähetäthän tiedostot pdf-muodossa.

Spellpointista voit lukea lisää osoitteessa: www.spellpoint.fi. Hakuprosessia, tehtävää ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (puh. 0400 495 946, mikko.lahti[at]atalent.fi.)

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraan Spellpointin työntekijäksi.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen