hartwall-atalent

Junior Tuotepäällikkö

Julkaistu 16.10.2019

Hartwallin tehtävänä on virkistää Suomea. Kun keho ja mieli virkistyvät, seuraa hyviä asioita. Hartwall on virkistävä työpaikka ja kumppani. Hartwallilaisia on yhteensä 700 ja välillisesti he työllistävät Suomessa 11 000 ihmistä. Heidän moderni tuotantolaitoksensa sijaitsee Lahdessa, lähdevesipullottamo Karijoella ja pääkonttori Helsingissä. Hartwall on osa tanskalaista Royal Unibrew -konsernia.
Hartwallin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Hartwall Jaffa, Hartwall Original Long Drink, Hartwall Novelle ja Lapin Kulta. Hartwall on myös Heineken- ja Pepsi -brändien yhteistyökumppani Suomessa. Hartwall edistää vastuullista juomakulttuuria ja pitää huolen siitä, että sekä heidän juomansa että tekonsa ovat hyviä. Lue lisää: www.hartwall.fi.

Haemme Suomen virkistävimpään markkinointitiimiin janoista Junior Tuotepäällikköä. Tehtävässä toimit markkinointipäällikön tukena Novelle-brändin kehittämisessä ja markkinoinnissa. Saat vastuullesi omia kokonaisuuksia sosiaalisesta mediasta tapahtumiin, ja osana tiimiä tulet tuottamaan mieleenjääviä markkinointi- ja viestintäkokonaisuuksia eri kanaviin. Pääset pohtimaan, miten Novelle tuodaan osaksi kaikkien suomalaisten elämää. Kannustamme kaikessa toiminnassa oma-aloitteisuuteen, mitä ikinä tahdot kehittää. Novellen Junior Tuotepäällikön työpiste sijaitsee pääkonttorillamme Helsingin Pitäjänmäessä. Työskentelet osana markkinoinnin tiimiä ja lähimmät kollegasi löytyvät Vichyn ja Hartwall Fenix -juomien parista. Tiimi tuokin mukanaan erinomaista työhyvinvointia jäsenilleen. Lisäksi pääset tekemään tiivistä yhteistyötä myös mainos-, media-, viestintä- ja tapahtumakumppaneidemme kanssa.

Me toivomme sinulta:

  • työkokemusta kuluttajabrändien markkinoinnista
  • kaupallista tai muuten kolahtavaa ylempää korkeakoulututkintoa – ethän kuitenkaan jätä hakematta, mikäli sinulta löytyy jokin muu relevantti opintotausta
  • pullokaupalla rakkautta dataa hyödyntävään luovaan työhön
  • hyviä viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
  • raikkaita ajatuksia digimarkkinoinnista
  • rohkeutta tarttua suuriinkin kokonaisuuksiin

Hartwall tarjoaa työpaikan, jossa lasi on aina puoliksi täynnä ja etikettiin kuuluu yhdessä oppiminen ja kokeileminen. Pääset työskentelemään monipuolisten ja inspiroivien tehtävien parissa ja toimimaan keskeisessä osassa Hartwallin liiketoimintaa. Pääset kehittämään sekä brändiä että itseäsi intohimoisesti. Saat tutkitusti keskimääräistä virkistävämmän työyhteisön, jossa energiaa tuovat kollegat, uuden oppiminen, joustavuus ja tervehenkisyys. Lisäksi Hartwall tarjoaa työntekijöilleen ilahduttavat työsuhde-edut – miltä kuulostavat esimerkiksi festariliput tai korillinen omavalintaista juomaa kuukausittain?

Oletko valmis vastaamaan elämän janoon? Hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 30.10.2019 täältä: https://apply.atalent.fi/hartwall-junior-tuotepaallikko-10-2019. Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä tai hakuprosessista, lisätietoja antaa aTalentin Recruitment Manager Laura Seppä (+358 40 557 9389, laura.seppa[at]atalent.fi) maanantaina 21.10. klo 13.30-14.30, keskiviikkona 23.10. klo 10.00-11.00 ja tiistaina 29.10. klo 13.30-14.30.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

Voima Ventures hakee osa-aikaista Marketing Manageria liittymään tiimiinsä Helsinkiin.

NREP, a leading Nordic real estate investor and developer, is looking for a part-time Junior Asset Manager to join the team in Helsinki!

VaasaETT, a leading energy consultancy, specialized in complex retail and consumer-centric energy issues in over 80 markets around the world, is looking to hire an Energy Analyst.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä artikkelissa aTalentin kaupallisen alan rekrytointien liiketoimintajohtaja Salla Jortikka kertoo, miksi yritysten ...

Tässä artikkelissa aTalentin rekrygurut Laura Isosomppi ja Milla Saari kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun rekr...

Koronavirus ja siitä seurannut poikkeustila ovat sysänneet monet työnantajat ainutlaatuisen haasteen eteen. Kuinka saada...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen