Junior viestintäkonsultti

Julkaistu 27.09.2018

Republic of Communications on johtava, kaupalliseen viestintään ja markkinointiin erikoistunut viestintätoimisto. Yritys rakentaa yhdessä asiakkaidensa kanssa onnistuneita, uutta kasvua mahdollistavia toteutuksia palvellen kasvu-urallaan eri vaiheessa olevia koti- ja ulkomaisia asiakasyrityksiä.

 

Vuoden viestintätoimistoksi asiakkaidensa kaksi kertaa valitsema Republic of Communications etsii nyt avoimeen ja matalahierarkkiseen tiimiinsä junior viestintäkonsulttia. Päätehtävänäsi luot kirjallista sisältöä niin suomeksi kuin englanniksikin muun muassa suurille kuluttajateknologian asiakkaille. Tehtävänkuvassasi pääset tuottamaan monipuolista tekstiä mm. tiedotteiden, presentaatioiden ja käännösten muodossa toimien yhteistyössä yrityksen 27 muun ammattilaisen kanssa, raportointia unohtamatta. Osana tehtävänkuvaasi hoidat myös lehdistöyhteyksiä muun muassa osallistuen lehdistö- ja sidosryhmätilaisuuksien järjestämiseen.

Etsitty henkilö voi olla opintojensa loppusuoralla tai jo hieman enemmänkin kokemusta alalta kerryttänyt tekijä. Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta ennen kaikkea oivaltavaa kirjallista ilmaisua, avointa ja muutokseen sopeutuvaa luonnetta, sekä ymmärrystä viestinnän ja markkinoinnin maailman peruslainalaisuuksista. Aiempi työkokemus alalta antaa sinulle eväitä tehtävässä menestymiseen, mutta viestintä ja markkinointi voivat olla sinulle tuttuja myös esim. harjoitustöiden kautta osana opintojasi. Asiakkaiden suuntaan teet pääasiassa yhteistyötä kaupallisten osastojen kanssa, joten ymmärrys liiketoiminnasta erityisesti viestintätoimiston näkökulmasta on avainasemassa tehtävässä. Republic of Communications toivoo, että viihtyisit joukossa pidempäänkin, joten motivaatiosi ja intohimosi työn jälkeäsi kohtaan korostuvat tässä roolissa.

Edellytämme:

 • Kykyä tuottaa laadukasta tekstiä suomeksi ja englanniksi
 • Kosketuspintaa viestintään ja markkinointiin työelämän tai opintojen kautta
 • Ulospäinsuuntautuneisuutta, sekä kykyä ja halua toimia nopeatempoisessa työympäristössä
 • Microsoftin Office-paketin hallintaa hyvällä perustasolla 

Erottaudut eduksesi, jos sinulla on:

 • Aiempaa työkokemusta viestintätoimistosta, markkinoinnista tai mainonnan puolelta
 • Tuntemusta mediakentästä
 • Kiinnostusta kuluttajateknologiaa kohtaan
 • Ymmärrystä urheiluliiketoiminnasta, vaikuttajaviestinnästä tai yhteiskuntaviestinnästä

Republic Of Communications tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään alan huippujen kanssa palkitussa viestintätoimistossa
 • Mainion ponnahdusalustan viestintäalalle isojen, niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin, asiakkuuksien parissa
 • Laajan ja kehittävän tehtävänkuvan matalahierarkkisessa organisaatiossa

Oletko etsimämme junior viestintäkonsultti?  Mikäli vastasit kyllä, haethan heti! Käymme nimittäin hakemuksia läpi jo hakuajalla! Lähetä siis hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.10 täältä: https://apply.atalent.fi/republic-of-communications-junior-viestintakonsultti-9-2018. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi, sekä milloin pystyisit aloittamaan tehtävässä. Republic of Communicationsiin voit tutustua osoitteessa: http://republic.fi/. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Consultant Otto Seppälältä (044 0550 317, otto.seppala[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae heti!

Vastaavia avoimia hakuja

Kasvunsa myötä LeadCloud etsii nyt tiimiinsä suuresta vastuusta motivoituvaa näytönhaluista Growth Hackeria.

Reagle starttaa uutta liiketoiminta-aluetta toimitilojen vuokrauksen parissa ja etsii nyt joukkoonsa (Junior) Leasing Manageria avustamaan uuden toiminnan käynnistämisessä!

Reagle etsii kuusihenkiseen tiiminsä kiinteistötoimialasta innostunutta ja oppimishaluista Junior Analyytikkoa!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Lue minkälaista työ Korjauspartnereilla on ja miten se eroaa muista korjausrakentamisen alan työnantajista.

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen