Junior Web Developer

Julkaistu 12.03.2020

PunaMusta Media Oyj on kotimainen media- ja painotoimialan ammattilainen, jonka strategian ydin pureutuu visioon vastuullisesta, menestyvästä ja yhteisöllisestä PunaMusta Mediasta. Toimimme valtakunnallisesti, palveluksessamme on noin 650 osaajaa ja konsernin liikevaihto on 107,4 miljoonaa euroa (2019). Osakkeemme on listattuna NASDAQ Helsinki Oy:ssä. PunaMusta Media Oyj on osa Laakkonen Yhtiöitä.

Tässä tehtävässä työllistyt Smart Files Oy:lle, joka  on osa PunaMusta Mediaa ja tarjoaa asiakkailleen palveluita digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseksi. Tarjoamamme palvelut koostuvat tuotekehityksestä, digitaalisista palveluista sekä järjestelmäkehityksestä ja ne johdattavat asiakkaitamme kohti tiedolla johdettua markkinointia.

Tutustu Smart Filesiin tarkemmin täällä: https://smartfiles.fi/.

Oletko sinä etsimämme JUNIOR WEB DEVELOPER?

Etsimme nyt innokkaita junior web-kehittäjiä digitaalisten palveluiden kehitystiimiin Smart Filesin Tampereen toimipisteeseen. Tarjoamme sinulle paikan osana dynaamista kehitystiimiä, jossa pääset kokeneempien kehittäjiemme ja suunnittelijoidemme kanssa rakentamaan ja kehittämään uusia kiinnostavia tuotteita ja verkkopalvelukokonaisuuksia. Voit olla mukana asiakasprojekteissa, joihin kuuluu erityisesti verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehitys sekä muut asiakkaille räätälöidyt verkkopalvelut. Lisäksi pääset osallistumaan myös tuotekehitysprojekteihin, kehittäen esimerkiksi brändiportaalia sekä huolto- ja tuotannonohjausjärjestelmiä.

Päivittäiset työtehtäväsi vaihtelevat palveluiden ylläpidosta, kehittämisestä ja pystyttämisestä järjestelmäintegraatioihin, oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Projektit ja päivät eivät meillä ole toistensa kopioita, joten joustavuus ja kyky vaihtaa projektia lennosta ovat vähintäänkin toivottavia ominaisuuksia. Tavoitteenamme on, että jokainen tiimin jäsen pääsee toteuttamaan itseään mielekkäissä ja inspiroivissa tehtävissä, omaa osaamistaan jatkuvasti kehittäen. Töitä tehdään rennossa työyhteisössä, pääosin yhdessä toimistolla Tampereen ydinkeskustassa.

Tarjoamme sinulle:

 • Kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimintatapoihimme sekä ammattitaitoisen tiimin jatkuvan tuen.
 • Kiinnostavia ja vaihtelevia asiakasprojekteja mm. suurille suomalaisille pörssiyrityksille. Erilaisten projektien myötä saat näkemystä monipuolisten ratkaisujen rakentamisesta ja pääset kasvattamaan omaa osaamistasi uusimpia teknologioita hyödyntäen.
 • Työympäristön, jossa panostetaan työskentelytapojen kehittämiseen ja halutaan tuottaa laadukasta jälkeä.
 • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä roolissasi sekä edetä vastuullisempiin tehtäviin

 Toivomme sinulta:

 • Halua oppia ja innostusta uusista web-kehitystekniikoista
 • Relevantteja IT-alan opintoja
 • Osaamista joistakin seuraavista: React, Node.js, TypeScript 
 • HTML, CSS ja JavaScript -osaamista
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Eduksi katsotaan:

 • Aikaisempi työkokemus ja/tai harrastuneisuus ohjelmoinnin parissa
 • PHP-osaaminen
 • Linux-tuntemus

Käyttämämme teknologiat vaihtelevat projektien mukaan. Tärkeämpää kuin täydellinen ohjelmisto-osaaminen on oikea asenne ja halu oppia ja työskennellä edellä mainituilla teknologioilla. Sovit hyvin tiimiimme, jos olet innostunut kehittäjä, haluat tehdä laadukasta ja toimivaa koodia sekä kasvaa ja kehittyä roolissasi kohti vastuullisempia työtehtäviä.

Kiinnostuitko?

Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi, jätä CV ja hakemus viimeistään 26.3.2020 tänne: https://apply.atalent.fi/punamusta-junior-web-developer-3-2020. Pyrimme täyttämään tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian! Mikäli sinulla on omia projekteja tai esimerkiksi GitHub-profiili, voit liittää nämä osaksi hakudokumenttejasi. Laitathan dokumentit pdf-muodossa. 

Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointipäällikkö Anna Kerava (puh. 044 204 9486, anna.kerava[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan PunaMustalle. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen