Kartanpiirtäjä

Julkaistu 06.10.2021

Kartanpiirtäjä

Geometrix Oy on vakaa ja kasvava helsinkiläinen paikkatietojärjestelmiä tekevä ohjelmistoyritys. Teemme karttapohjaisia tiedonhallintaratkaisuja kenttäkäyttöön. Asiakkaitamme ovat liikkuvaa työtä tekevät toimijat, jotka haluavat tehostaa toiminnanohjaustaan kartan ja paikkatiedon avulla. Tuotamme asiakkaillemme huippuluokan mobiili- ja web-sovelluksia monimutkaisen tiedon käsittelyyn yksinkertaisella tavalla. Geometrixin karttapohjaista toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmää hyödynnetään useilla eri toimialoilla esimerkiksi kaupunki-infran, rataverkoston, sähköverkoston ja tieliikenneinfran kunnossapidossa ja seurannassa. Tutustu Geometrixiin ja heidän tuotteeseensa ilmoituksen lopussa olevasta videosta.

Geometrix etsii nyt kahden kuukauden määräaikaiseen projektityöhön kartanpiirtäjää. Tässä projektityössä vastaat digitaalisten karttojen puhtaaksi piirtämisestä. Teet yhteistyötä useiden eri toimijoiden kanssa ja saat tiimiltäsi tarvittavan tuen tehtävän suorittamiseen. Geometrixin asiantuntijat perehdyttävät sinut tehtävään ja käytössä oleviin työkaluihin.

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi maanmittausalan opiskelijoille, joille CAD-ohjelmat ovat tuttuja. Toivomme hakijalta aiempaa työkokemusta tai harjoitustöiden kautta kerrytettyä käytännön kokemusta kartanpiirtämisestä sekä halua oppia lisää paikkatietojärjestelmistä ja karttapohjaisista tiedonhallintaratkaisuista. Olet etsimämme henkilö, mikäli nautit tarkkuutta vaativista työtehtävistä ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

Kartanpiirtäjä työskentelee Pitäjänmäen toimistolla osa-aikaisesti 5-20 tuntia viikossa. Työ alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin aikaisintaan 20.10. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollista keskustella muista jatkoprojekteista.

Hakijalta odotetaan:

 • Tehtävään soveltuvia yo- tai AMK-opintoja (mm. maanmittausalan opinnot)
 • Aiempaa kokemusta kartanpiirtämisestä esimerkiksi opintojen harjoitustöiden kautta
 • Tarkkaa, keskittymiskykyistä ja itsenäistä työskentelyotetta
 • CAD-ohjelman tuntemusta
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Ohjelmointiosaaminen
 • Kokemus maastokartoituksesta

Tarjoamme sinulle:

 • Oivallisen tilaisuuden kerryttää työelämän kokemusta paikkatietoalan yrityksestä
 • Helppokäyttöiset ja laadukkaat työkalut karttojen piirtämiseen
 • Kattavan perehdytyksen sekä kokeneen ja rennon tiimin tuen matalassa organisaatiossa
 • Mukavat toimitilat hyvien kulkuyhteyksien päässä
 • Joustavat työajat
 • Lounasedun

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 13.10.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Lisää Geometrixistä voit lukea osoitteessa: https://www.geometrix.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Rekrytointikoordinaattori Riikka Hormu (+358 50 365 4092 riikka.hormu(at)atalent.fi). Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse.

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Geometrix yritykseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Kartanpiirtäjä

Euroopan johtava varastonhallintaratkaisujen tarjoaja Consafe Logistics etsii nyt järjestelmällistä ja aktiivista projektipäällikköä tukemaan Suomen tytäryhtiön kasvua! Projektipäällikkönä pidät Consafen projektien lankoja käsissäsi koko projektin elinkaaran ajan, aina alun tarpeen määrittelystä lopputuloksen arviointiin saakka. Tehtävässä aiempi kokemus IT- ja logistiikka-alalta nähdään eduksi.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Mitä suorarekrytointi tarkoittaa?
Suorarekrytointi on palvelu, jossa henkilö rekrytoidaan suoraan asiakkaan palkkalisto...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen