Katu- ja kunnallistekniikan nuorempi suunnittelija

Julkaistu 14.02.2020

FCG Finnish Consulting Group on Suomen suurimpia monialaisia konsulttiyrityksiä ja markkinajohtaja monella toimialallaan. Palveluissamme yhdistyy ainutlaatuisen monipuolinen osaaminen infra-, ympäristö- ja yhdyskuntasuunnittelusta, monialaisesta koulutuksesta, julkisten palvelujen kehittämisestä sekä johdon konsultoinnista.

FCG etsii nuorempaa katu- ja kunnallistekniikan suunnittelijaa kasvattamaan tiimiään. Ensisijaisesti työpaikan sijainti on Helsingin Käpylässä juna-aseman kupeessa, mutta FCG:llä on toimintaa useissa kaupungeissa (Tampere, Oulu, Vaasa, Kuopio, Turku ja Jyväskylä), joten myös muut sijainnit ovat mahdollisia. Tehtävän suunnittelukohteet ovat pääosin katuja ja asiakkaina toimivat niin kunnat kuin yrityksetkin. Katusuunnittelun lisäksi pääset tässä roolissa tekemään esimerkiksi vesihuollon suunnittelua ja erilaisia muita hankkeita, kuten liikenne- ja verkostosuunnittelua. Hankkeet ovat moninaisia ja tehtävänkuva osittain muokattavissa henkilön osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Töitä tehdään projektin laajuudesta ja haastavuudesta riippuen erilaisilla kokoonpanoilla. Projektia hallinnoi projektipäällikkö ja suuremmissa projekteissa pääset toimimaan kokeneiden suunnittelijoiden kanssa avustavassa roolissa. Pienemmissä projekteissa sinun on mahdollista puolestaan itse ottaa pääsuunnittelijan rooli. Pääset toimimaan projekteissa myös asiakasrajapinnassa kokemustasosi mukaan. 

Etsimämme henkilö omaa relevantin koulutustaustan alalle sekä on kerryttänyt jo kokemusta suunnittelun parista siinä määrin, että kykenee työskentelemään itsenäisesti yksinkertaisempien suunnittelun tehtävien parissa. Suunnittelun työkaluina osaat käyttää AutoCAD:ia ja Novapointia ja suomi on sinulle sujuva työkieli. Tärkeänä näemme halun oppia ja työskennellä myös tiimissä. Ura FCG:llä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten projektien ja osaavien kollegoiden parissa. Henkilöstön kehittymiseen kiinnitetään huomiota ja uraansa on mahdollista edistää erilaisten polkujen kautta. 

Hakijalta odotetaan: 

 • Soveltuvaa AMK- tai DI-tutkintoa  
 • Vähintään noin kaksi vuotta alan suunnittelukokemusta  
 • AutoCAD- sekä Novapoint-osaamista  

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Tietomallinnusosaaminen 
 • Päästölaskennan osaaminen
 • Ratasuunnittelun osaaminen
 • Muu ohjelmisto-osaaminen tai alan erityisosaaminen   

Tarjoamme sinulle: 

 • Monipuolisen tehtäväkentän suuren kotimaisen toimijan palveluksessa  
 • Hyvät mahdollisuudet kasvaa roolissa vaativampiin tehtäviin osaamisesi vahvistuessa
 • Sisäiset koulutuspolut, joiden kautta voit suuntautua esimerkiksi projektipäällikön uralle 
 • Kilpailukykyisen palkkauksen  

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 1.3. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/fcg-katu-ja-kunnallistekniikan-nuorempi-suunnittelija-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän tehtävässä. 

FCG:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.fcg.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Lisa Jokinen (0505991835, lisa.jokinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme FCG:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Aarno etsii nyt dynaamiseen joukkoonsa projektipäällikköä vastaamaan eri peruskorjaushankkeiden projektitehtävistä sekä niiden koordinoinnista!

DAIN Studios is now looking for a Data Engineer! As a Data Engineer you will be responsible for developing and providing technical solutions to solve business issues through the use and support of (big) data.

Hae mukaan puunjalostusteknologiaan erikoistuneen Jartekin Trainee -ohjelmaan, jonka tavoitteena on tutustuttaa ja kasvattaa sinut Projektipäällikön rooliin!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

"Hei, nyt on sellainen tilanne, että olen löytänyt mun unelmien duunipaikan ja se ei ole enää täällä."
Tässä #rekrycast...

IT-alan osaajamarkkinoita voi kuvailla villiksi länneksi, jossa parhaat talentit revitään käsistä keinoja kaihtamatta. T...

Internet on täynnä vinkkejä siihen, miten valmistaudut hakijana työhaastattelutilanteeseen, mutta entäpä viime hetken vi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen