Katu- ja kunnallistekniikan projektipäällikkö

Julkaistu 23.11.2020

Ramboll on johtava suunnittelu- ja konsultointiyritys, joka perustettiin Tanskassa vuonna 1945. Rambollilaisia työskentelee Suomessa 2 500 ja eri puolilla maailmaa yhteensä 16 500. Kansainvälisenä yhtiönä Rambollilla on vahva asema paitsi Pohjoismaissa, myös Isossa-Britanniassa, Pohjois-Amerikassa, Lähi-idässä sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella. Yli 300 toimistoamme 35 maassa mahdollistavatkin vankan paikallistuntemuksen yhdistämisen laajaan kansainväliseen osaamiseen. 

Tavoitteenamme on luoda innostavia ja vaativia ratkaisuja, jotka tukevat aidosti asiakkaidemme, loppukäyttäjien ja koko yhteiskunnan toimintaa. Rambollin toimialoja ovat mm. infra ja liikenne sekä kaupunkisuunnittelu. Perusarvomme – näkemyksellisyys ja laadukkuus, rehellisyys ja välittäminen, valtuuttaminen ja yhteistyö, sekä työn ilo ja innostus – heijastavat voimakasta sitoutumista kestävän kehityksen periaatteisiin sekä jatkuvaan ihmisten sekä yhteiskunnan työ- ja elinolosuhteiden edistämiseen ratkaisujemme avulla.

Kun työskentelet Rambollissa, työskentelet vakaassa ja hyvin johdetussa yhtiössä. Vuonna 2019 säätiöomisteisen Rambollin liikevaihto Suomessa on 240 miljoonaa euroa ja konsernitasolla jopa 1,89 miljardia euroa. Säätiöomisteinen yhtiömalli varmistaakin Rambollin pitkän aikavälin kehityksen, sillä investoimme tuotot työntekijöidemme kehittämiseen. 

Ramboll etsii katu- ja kunnallistekniikan suunnitteluliiketoiminnan kasvun tueksi projektipäällikköä Espooseen!

Nykyajan suurimmat maailmanlaajuiset haasteet – kaupungistuminen, globalisaatio ja ilmastonmuutos – vaikuttavat voimakkaasti erityisesti infran ja liikenteen alalla. Entistä tiheämmin rakennettujen ja toimivien asuinympäristöjen rakentaminen kaupunkialueille vaatii kestäviä, innovatiivisia ja kustannustehokkaita teknisiä ratkaisuja niin asiakkaiden kuin myös yhteiskunnan tarpeet huomioon ottaen. Ramboll on alan johtava toimija infran ja liikenteen alalla Suomessa, eritoten pääkaupunkiseudulla, ja infrastruktuurin monialainen suunnittelu onkin yrityksen perinteisintä ja vahvinta osaamisaluetta. Suurimpiin asiakkaisiin kuuluvat paitsi kaupungit ja kunnat, myös elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset sekä yksityiset urakoitsijat. Merkityksellisyys asuu jokaisessa Rambollin projektissa ja merkittäviä katu- ja kunnallistekniikan esimerkkihankkeita ovat mm. Viikin, Jätkäsaaren sekä Kampin keskuksen alueet sekä Vuosaaren satama Helsingissä. 

Projektipäällikkönä vastaat eri katu- ja kunnallistekniikan projekten taloudellisesta sekä teknisestä johtamisesta pääkaupunkiseudulla. Ramboll tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut niin projektin valmisteluun, suunnitteluun, toteutukseen kuin ylläpitoonkin. Omalla tekemiselläsi voit vaikuttaa siihen, miten projektia johdetaan: projektista ja sen eri vaiheesta riippuen tehtäviisi kuuluvat mm. tarjousten laadinta, resursointi, projektin talouden seuranta sekä suunnittelun ohjaus, vaan ei niinkään käytännön katu- ja kunnallistekniikan käytännön suunnittelu. Projektit vaihtelevat yksittäisistä kaduista laajoihin, miljoonaluokan asunto-, kauppakeskus-, teollisuus-, satama-alueiden suunnitteluun teknisine verkostoineen ja projektin koosta riippuen vastuullasi on yhtäaikaisesti aina 2-3 projektia. Monialaisiin tehtäviisi kuuluu olennaisesti myös useiden toimialojen, kuten geo-, maisema-, rakenne- ja liikennesuunnittelun, keskinäinen koordinointi ja yhteensovitus. Projektipäällikkönä keskeisin tavoitteesi onkin varmistaa, että katu- ja kunnallistekniikan projektien aikataulu-, kustannus-, laatu- ja toiminnalliset tavoitteet toteutuvat ja projektit onnistuvat!

Teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten olet vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoinen joukkuepelaaja. Työssäsi tuet niin teknisiä piirtäjiä ja suunnittelijoita kuin myös nuorempia projektipäälliköitä, joten sinulla on myös valmentava ote sekä projektin että projektitiimin johtamiseen. Menestymistä tukevat ennen kaikkea kuitenkin aktiivinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen lähestymistapa: sinulla on valmius pitää kaikki langat käsissäsi niin hektisissä tilanteissa kuin myös tiukoissa paikoissa.

Sinulta odotamme:

  • Relevanttia teknistä opintotaustaa (esim. rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, energia- ja ympäristötekniikka tai muu vastaava)
  • Aikaisempaa kokemusta projektijohtamisesta
  • Aikaisempaa kokemusta katu- ja kunnallistekniikan suunnittelusta
  • Näppituntumaa johonkin alalla käytettävään suunnitteluohjelmistoon (esim. AutoCAD, Novapoint, Microstation)
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksesi katsomme:

  • Muiden suunnittelualojen osaamisen
  • Näppituntuman tietomallinnukseen

Miksi Ramboll?

Rambollilla pääset osaksi yritystä, joka pyrkii vaikuttamaan ja olemaan merkityksellinen – niin työntekijöillemme, asiakkaillemme kuin yhteiskunnallekin. Rambollilla tunnet olosi tervetulleeksi, ja kattavan perehdytyksen johdolla pääset valjastamaan kekseliäisyytesi sekä kehittämään huippuosaamistasi varmistaen asiantuntijuutesi jatkuvan kasvun. Sinulla on mahdollisuus olla mukana luomassa kestävää tulevaisuutta avoimessa, yhteistyöhön perustuvassa ja innostavassa kulttuurissa, jossa toteutamme merkityksellistä rakentamista, suunnittelua ja konsultointia. Yhdessä kestävyyden asiantuntijoina voimme näyttää mallia ja vaikuttaa. Haluatko lisää innostavia syitä tulla Rambollille? Lue lisää täältä!

Tunnistatko itsessäsi ratkaisijan asenteen ja uutta kohti kulkevan ajattelun? Lähetä motivaatiokirjeesi ja ansioluettelosi PDF-muodossa aTalentin hakujärjestelmän kautta viimeistään 7.12.2020 täällä: https://apply.atalent.fi/ramboll-katu-ja-kunnallistekniikan-projektipaallikko-11-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Rambolliin voit tutustua tarkemmin osoitteessa: https://ramboll.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (+358 50 351 2400, mikaela.johansson[at]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Rambollin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen