Katusuunnittelija

Julkaistu 07.10.2020

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys. Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. Yli 650 asiantuntijaamme eri puolilla Suomea johtaa ja konsultoi projekteja sekä suunnittelee ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 50 000 asiantuntijaa ympäri maailmaa.

WSP etsii nyt motivoitunutta Katusuunnittelijaa ammattitaitoiseen tiimiinsä Helsingin Pasilaan! Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan erilaisia ja monipuolisia katuhankkeita. Työstämme aivan uusien ja kehittyvien asuinalueiden katu- ja rakennussuunnittelua pääkaupunkiseudulla, joten pääset myös konkreettisesti näkemään työsi jäljet. Tällä hetkellä meitä työllistää etenkin Kalasataman raitiotieallianssi ja parhaillaan käynnistyvä Vantaan raitiotien itäosan suunnittelu. Toivomme, että olet aikaisemmin tehnyt katusuunnittelua ja omaat hyvät Autocad-taidot. Ennen kaikkea arvostamme, että olet tiimipelaaja, joka kantaa vastuuta omasta työstään ja haluaa kehittyä.

Meille on tärkeää saada työntekijät viihtymään ja saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja koulutusmahdollisuudet avoimessa, rennossa ja vastaanottavaisessa työyhteisössä sekä erittäin kannustavan tiimin tuen. WSP tarjoaa sinulle erinomaisen tilaisuuden päästä tutustumaan todella monipuolisiin ja mielenkiintoisiin projekteihin – myös kansainvälisesti.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa (insinööri tai diplomi-insinööri)
  • Aikaisempaa työkokemusta ja osaamista alan vastaavanlaisista suunnittelutöistä
  • Suunnittelualan ohjelmisto-osaamista (Autocad ja Novapoint)
  • Kiitettävää suomen- ja englannin kielen taitoa
  • Hyvää asennetta ja tiimityötaitoja

Tarjoamme sinulle:

  • Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittyä asiantuntijana innostavassa ja osaavassa työyhteisössä monialaisten hankkeiden parissa.
  • Aitiopaikan, missä pääset tekemään monipuolisia ja haastavia suunnitteluprojekteja pääkaupunkiseudulle muiden huipputyyppien kanssa.
  • Puitteet jatkuvaan osaamisen kehittämiseen sekä monipuoliset urakehitysmahdollisuudet.
  • Saat vapautta ja vastuuta työpaikassa, jossa kaveria autetaan aina. Meillä töihin on mukava tulla!
  • Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilöstöedut, sekä aivan uudet joustavat toimitilat Pasilan Triplassa.

Olemme asiantuntijatiimi, jonka inspiraatiolähteenä ovat haasteet ja luova, rajoja rikkova ajattelu. Luomme ratkaisuja monimutkaisiin kysymyksiin. Tule mukaan tekemään merkityksellistä ja kestävää työtä, joka auttaa muokkaamaan yhteisöjämme ja tulevaisuutta.Oletko etsimämme katusuunnittelija? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveen kera viimeistään 21.10.2020 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wsp-finland-oy-katusuunnittelija-10-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi myös mahdollisen aloituspäiväsi. Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. WSP:stä voit lukea lisää osoitteessa www.wsp.com/fi-FI. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saa aTalent Recruitingin Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari[ät]atalent.fi). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen