Kehityspäällikkö

Julkaistu 01.10.2019

MORS Software on suomalainen, yksityisomisteinen pankkisektoria palveleva ohjelmistoyritys. Yrityksen kehittämä, kansainvälisesti useana vuonna palkittu ohjelmisto MORS auttaa pankkeja niiden treasury-toiminnoissa ja taseen hallinnassa. MORS Software palvelee pankkitoimialan asiakkaita sekä Pohjoismaissa että kansainvälisesti. Ohjelmistoa on kehitetty vuodesta 1996 ja yrityksen toimintaideologia perustuu pitkäjänteiseen tuotekehitykseen. MORS Softwaresta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.morssoftware.com/.

MORS Software etsii nyt tasehallinnan ja treasuryn asiantuntijaa liittymään joukkoonsa Kehityspäälliköksi! Tällä hetkellä noin 20 henkinen tiimi työskentelee oman ohjelmiston tuotekehityksen ja asiakasprojektien parissa tehden keskenään tiivistä yhteistyötä. Kehityspäällikkönä vastaat sisäisistä MORS-tietojärjestelmän kehityshankkeista sekä toimit yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Asiantuntemuksellasi vastaat, että asiakkaat saavat ensiluokkaista palvelua ja hyviä ratkaisuja haastaviin kysymyksiin sekä huolehdit, että tuotekehityshankkeemme vastaavat asiakkaiden ja viranomaisten vaatimuksia. MORS Software toivoo nyt löytävänsä ennen kaikkea kehittymishaluisen ja työyhteisöön mukaan haluavan tiimipelaajan.

Aloittaessasi MORSilla tulet työskentelemään seuraavan tyyppisten tehtävien parissa:

 • tuotekehityksen suunnittelun tehtävät, joka tarkoittaa pankkien treasuryn ja tasehallinnan liiketoiminnallisten vaatimusten määrittelyä, järjestelmän uusien tarvittavien toiminnallisuuksien kartoittamista ja kehitysprojektien liikkeelle laittamista tuotekehityksen kanssa
 • asiakasprojekteja ja myyntiä tukevat tehtävät, esimerkiksi treasury- ja tasehallinnan projektien määrittelyä ja ratkaisemista MORS-järjestelmällä

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta pankkien tasehallinta-, treasury- ja/tai riskienhallintatehtävistä joko pankista tai tietojärjestelmätoimittajan puolelta. Toimialan termit, kuten korkotuloennuste, korkoriski ja likviditeettiriski ja näihin liittyvät viranomaisvaatimukset, ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja omaat ainakin joistakin näistä mainituista aikaisempaa käytännön kokemusta. Koska työskentelet järjestelmän parissa, niin sinun tulisi ymmärtää ohjelmistokehityksen periaatteita esimerkiksi opintojen tai työelämässä käyttämien järjestelmien kautta. Henkilönä olet aktiivinen ja haluat saada näkyviä tuloksia aikaiseksi. Tämän eteen työskentelet oma-aloitteisesti ja haluat itsekin kehittyä mukana. Ensisijaisesti hyödynnämme etäneuvottelun mahdollisuuksia, mutta sinulla tulee olla valmius matkustaa työn puolesta muutamia kertoja vuodessa. 

Hakijalta odotetaan:

 • Muutaman vuoden kokemusta finanssialalta (tasehallinnan ja/tai/treasuryn parista).
 • Hyvät tietotekniset taidot – vahvaa Excel-osaamista ja relaatiotietokantojen tuntemusta
 • Aitoa kiinnostusta toiminnan kehittämiseen, sekä ratkaisukeskeistä ajattelutapaa ja luontaista intoa ongelmanratkaisuun.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Pankkien viranomaisvaatimusten tuntemus.
 • Ohjelmointiosaaminen ja/tai BI-työkalujen tuntemus.

  MORS Software tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden päästä eturintamaan kehittämään useana vuonna palkitusta MORS-järjestelmästä entistä parempaa.
 • Monipuolisen roolin, jossa pääset työskentelemään yrityksen liiketoiminnan ytimessä ja samalla perehtymään laajasti koko yrityksen toimintaan – pääset vaikuttamaan ja toteuttamaan omaa osaamistasi sekä tässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaasi.
 • Tiiviin työporukan, jossa työskennellään mutkattomasti yhdessä ja autetaan kollegaa – tärkeää on avoin sparrailukulttuuri!
 • Modernit toimistotilat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin ydinkeskustassa Aleksanterinkadulla.
 • Osaamisesi mukaan määräytyvän ja tavoitteellisuutesi huomioivan palkkakehityksen sekä pitkäaikaiseen sitoutumiseen kannustavat, loistavat edut. 

Voisiko tämä olla seuraava askel urallasi? Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 15.10.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/mors-software-kehityspaallikko-10-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Puhelimitse voi olla yhteydessä 2.10. ja 9.-11.10. päivinä klo 10-17 välillä. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme MORS Softwaren palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Oletko koskaan pohtinut, miten Netflixin ja Viaplayn kaltaiset sovellukset on saatu sovitettua televisioosi? Mikäli uusi...

Neljä syytä panostaa työnantajakuvan kehittämiseen.

Hyvin rakennettu ja houkutteleva työnantajamielikuva on investointi. Lue 4 syytä panostaa työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen