Kesätyöt 2021

Julkaistu 09.12.2020

Kesätyöt 2021

Kiinnostaako kesäduunit mielenkiintoisissa tiimeissä ja työtehtävissä? Aktia etsii useita kesätyöntekijöitä kesälle 2021! Tarjolla on rooleja mm. tietoturvallisuudesta ja business-analytiikasta kiinnostuneille. Työpaikat sijaitsevat sekä Helsingissä, että Vaasassa. Lue lisää ja hae sinua kiinnostavaan positioon – lähetä CV:si Aktian kesätyötapahtumaan jo tänään!

Miten rekrytointiprosessi etenee?

  1. Lähetä CV:si (kyllä, pelkästään CV) aTalentin hakujärjestelmän kautta viimeistään 6.1.2021.
  2. Ruotsin kielen taitoa vaativissa profiileissa pyydämme jatkoon edenneitä tekemään lyhyen videoesittelyn ruotsiksi. Kutsut tähän vaiheeseen lähetetään viikon 2 aikana Varauduthan siihen, että pystyt käyttämään kyseisen viikon lopussa lyhyen hetken sen parissa!
  3. Potentiaalisimmat hakijat kutsutaan 27.1. järjestettävään virtuaalitapahtumaan.
  4. Aktian kesätyötapahtuma virtuaalisena 27.1.2021! Tapaat Aktian yksiköiden palkkaavat esimiehet tapahtumassa ja se on ensimmäinen osa Aktian rekrytointiprosessia. Siksi tapahtumaan osallistuminen on jatkon kannalta myös välttämätöntä.
  5. Kesätyöhaun prosessi jatkuu Aktialla.

Kuulostaako jokin alla olevista rooleista seuraavalta kesätyöltäsi?

Lähetä meille CV:si viimeistään 6.1.2021 mennessä. Jos olet kiinnostunut useammasta tehtävästä, niin lähetä CV:si erikseen jokaisen positioon kunkin oman linkin kautta.

Mikäli sinulla on kysymyksiä rekrytointiprosessiin liittyen, voit olla yhteydessä aTalentin Recruitment Manager Jenni Tonttiin sähköpostitse jenni.tontti[at]atalent.fi ja puhelimitse maanantaisin 14.12. ja 21.12. klo 15-16 välillä +358407508821. Jos sinulla herää kysymyksiä 22.12. jälkeen niin laita viestiä sähköpostitse Iida Kalantille, iida.kalanti[at]atalent.fi.

*Hope you also noted that there are positions which do not require finnish skills and you can find those from https://atalent.fi/open-position/it-summer-jobs-2021

Kesätyöpaikat Helsingissä

Business Operations: Legal Trainee

Legal Traineen positio yhdistää perintöoikeuden, pankkitoimialan ja juridiikan. Kesän jälkeen sinulla on hallussasi kattavaa perintöoikeuden työkokemusta! Työtehtävät liittyvät kuolinpesien asiakirjojen käsittelyyn ja toimeksiantojen toteuttamiseen sekä asiakaspalveluun niin Aktialla sisäisesti kuin myös asiakkaiden suuntaan.

Odotamme sinun opiskelevan oikeustieteellisessä ja edellytämme, että olet jo suorittanut perhe- ja jäämistöoikeuden kurssin kun kesätyö alkaa. Emme odota sinulta vielä työkokemusta, mutta eduksi näemme aiemman työkokemuksen rahoitusalalta, perhe/perintö-työstä tai esimerkiksi edunvalvonnan parista.

  • Tehtävä vaatii ruotsin sekä suomen kielen osaamista

Hae täältä: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/69930/create/

Corporate Services: Yritysasiassuhdeneuvoja

Hyppää suoraan yritysasiakastyön keskiöön tiiviin työporukan mukana! Yritysasiakasneuvojan rooli pitää sisällään asiakaspalvelua Aktian digitaalisissa kanavissa, esimerkiksi verkkopankin tai verkkosivujen kautta. Toimeksiannot liittyvät pääasiassa yritysten maksuliikennesopimuksien neuvontaan ja selvityksiin. Otat toimeksiantoja vastaan ja selvität yritysasiakkaiden palvelupyyntöjä.

Tehtävään voit hakea monenlaisilla opintotaustoilla ja rooli sopii myös opintojen alkuvaiheessa oleville. Tärkeintä on, että sosiaalinen ja sanavalmis, sekä viihdyt myös oma-aloitteisessa ja itsenäisyyttä vaativassa roolissa

  • Tehtävä vaatii ruotsin sekä suomen kielen osaamista

Hae täältä: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/69932/create/

Development Portfolio: Business Analyst

Tässä roolissa pääset osaksi tiivistä tiimiä ja saat oman mentorin kesätyömatkallesi. Toimit IT:n ja liiketoiminnan rajapinnassa tukemassa prosessien ja järjestelmien kehitystä. Tehtävänäsi on kesän ajaksi nimetyssä projektissa erilaiset selvitys- ja määrittelytehtävät. Fasilitoit keskusteluja, keräät tietoa, tuotat kuvauksia ja dokumentoit sekä tiivistät löydöksiä IT-tiimille. Tehtäväsi on päästä sisälle prosesseihin, ymmärtää kokonaisuudet sekä luoda näistä konkreettisia kuvauksia.

Odotamme sinulta ja pidemmällä olevia korkeakouluopintoja niin, että pää- ja/ tai sivuaineestasi löytyy tietotekniikkaan liittyvää taustaa. Toivomme siis osaamista IT-maailmasta, esimerkiksi tietojärjestelmien parista. Eduksesi on osaaminen ketterästä kehityksestä tai työkaluista kuten Jirasta. Myös ruotsin kielen taidosta ja kaupallisesta osaamisesta on sinulle etua.

Hae täältä: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/69933/create/

Chief Information Security Office: Junior Information Security Awareness Specialist

Oletko kiinnostunut tietoturvallisuudesta? Tässä roolissa pääset osaksi Aktian tietoturvaosastoa kehittämään yrityksen tietoturvaa Roolissa pääfokus on Aktian sisäisen tietoturvallisuuden awareness-kampanjassa. Awareness-ohjelman toteuttaminen pitää sisällään mm. sisällöntuotantoa, ohjeistusten ja materiaalien koostamista sekä kääntämistä, viestintää ja julkaisua. Pääset työskentelemään monipuolisten sidosryhmien ja eri liiketoimintayksikköjen kanssa

Odotamme sinulta opintoja esimerkiksi viestinnän ja markkinoinnin tai tietoturvallisuuden parista ja vahvaa paloa liiketoimintalähtöiseen tietoturvatyöhön. Aikaisempi kokemus tietoturvasta tai riskienhallinnasta katsotaan eduksesi. Toivomme kiinnostusta työskennellä henkilöstön käyttäytymisen ja organisaatiokulttuurin teemojen parissa sekä omatoimista ja proaktiivista työskentelyotetta. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.

Hae täältä: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/69935/create/

Business Intelligence: Junior BI Analyst

Tässä roolissa pääset työskentelemään laajasti raportoinnin sekä sen kehittämisen parissa. Tuet analytiikan hyödyntämistä päätöksenteossa: raportointia, ennusteita, datahakuja sekä datan visualisointia eri liiketoimintayksiköille, kuten taloudelle, HR:lle, tuote- ja myyntiorganisaatiolle. Työskentelet ketterän kehitysmallin (SAFe) mukaisesti moderneilla työkaluilla (esimerkiksi Tableau, Snowflake ja DBeaver). Pääset myös mukaan raportointikokonaisuuksien kehittämiseen sekä datan luotettavuuden parantamiseen. Yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa määrittelet tarpeita ja jatkojalostat lopullisia BI-ratkaisuja.

Toivomme, että olet loppuvaiheen opiskelija (esim. kauppatieteet, Business Information Technology, IT) ja omaat perustason taitoja SQL:n parista sekä hyviä Excel-taitoja. Rooli vaatii itsenäistä työskentelyotetta ja rohkeutta omien ideoiden toteuttamiseen. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä tai BI-työkaluista on eduksi tässä haussa. Odotamme sujuvaa suomen ja kohtuullista englannin kielitaitoa.

Hae täältä: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/69936/create/

Products: Analyst

Analyytikkona pääset tuottamaan konkreettisia tuloksia ja parantamaan toimintaa niin, että se näkyy suoraan aktialaisten työssä! Roolissa pääset tarkastelemaan Aktian liiketoimintaa kehitysnäkökulmasta. Pääset mukaan erilaisiin projekteihin, jossa toimit liiketoiminnan ja devaajien välimaastossa. Etsimme rooliin tekijää, jolla on halua kyseenalaistaa, haastaa ja kehittää. Käsittelet tehtävässä paljon dataa ja tuotat analyysia päätösten tueksi. Tämän lisäksi käyt myös keskusteluita käyttäjien ja sisäisten sidosryhmien parissa, jotta saat kerättyä tarvittavan tiedon analyyseille.

Odotamme sinulta kaupallisia tai teknillisiä korkeakouluopintoja ja tämän lisäksi kokemusta esimerkiksi pankista, järjestelmistä, kehityshankkeista tai datan käsittelystä. Tehtävässä vaaditaan hyvää Excel-osaamista ja muut datan käsittely- ja visualisointitaidot (esim. PowerBI, SQL, R) ovat eduksesi. Odotamme sinulta suomen ja englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen osaaminen nähdään eduksi.

Hae täältä: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/69937/create/

Internal Audit: Assistentti

Tässä monipuolisessa roolissa pääset käyttämään luovuuttasi! Assistenttina liityt sisäisen tarkastuksen tiimiin ja kehität sitä, miten tiimi näkyy aktialaisille talon sisällä. Osana tehtäviä on myös tarkastuksen sisäisten prosessien ja materiaalien kehittäminen, ja mahdollisesti myös tarkastustyöhön osallistuminen. Lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua erilaisiin kehitysprojekteihin, kuten uuden intranetin sisällön tuottamiseen. Pääset mm. luomaan sisäiseen käyttöön videoita esimerkiksi tämän hetken kuumimmista aiheista kuten tietosuojasta ja kyberturvallisuudesta. Suunnittelet, käsikirjoitat ja fasilitoit videoita ja olet mukana rakentamassa näitä intrasivuille.

Odotamme sinulta jo pidemmällä olevia korkeakouluopintoja (amk/yo) ja kokemusta viestinnästä ja/tai markkinoinnista esimerkiksi töiden tai harrastuksen parista. Tehtävä vaatii kykyä johtaa omaa työtä ja ulospäinsuuntautuneisuutta. Eduksesi on kokemus sisällöntuotannosta ja verkostoitumisesta. Odotamme suomen ja englannin kielen osaamista, mutta myös ruotsin kielen osaaminen nähdään etuna.

Hae täältä: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/69939/create/

Kesätyöpaikat Vaasassa

Business Operations: Toimistotyöntekijä

Toimistotyöntekijän työtehtävät ovat monipuolisia ja kahta samanlaista työpäivää ei ole. Tehtäviisi kuuluu mm. valtakirjojen ja lainojen hoitamista, kuten esimerkiksi lainojen korjauksia ja erilaisia manuaalisia kirjauksia, papereiden arkistoimista holviin sekä lähtevän ja saapuvan postin käsittelyä.

Etsimme henkilöä, joka on tarkka ja oma-aloitteinen sekä joustava tekijä, joka viihtyy monipuolisten tehtävien parissa. Katsomme eduksi kaupallisen koulutuksen sekä kokemuksen toimisto- tai pankkityöstä. Myös ruotsin kielen osaaminen nähdään etuna.

Hae täältä: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/69942/create/

Business Operations: Business Operations Specialist

Etsinnässä on kaksi kesätyöntekijää, toinen kortti- ja käyttölainahakemusten pariin ja toinen kiinteistöpuolelle. Näissä tiimeissä vallitsee hyvä meininki ja huumorintaju. Rooleissa pääset myös kiinni pankki- ja/tai kiinteistöalaan ja saat hyvää starttia urallesi.

  • Kortti- ja käyttölainojen Kortti- ja käyttölainojen parissa olet käsittelemässä sekä korttien että käyttölainojen hakemuksia. Pääset arvioimaan, että tuleeko hakemukset myöntää vai hylätä.
  • Kiinteistöpuolella Kiinteistöpuolella autat asiakkaita asunto-osakkeisiin ja kiinteistöihin liittyen, niiden myyntiin ja ostamiseen. Teet ostamiseen ja myymiseen liittyvää paperityötä ja esimerkiksi myös DIAS-asuntokauppoja (digitaaliset asuntokaupat).

Tehtävässä menestyt, jos olet jo opinnoissasi pidemmällä ja toivomme myös, että olisit jo saanut työkokemusta sen verran, että ymmärrät vastuullisessa roolissa toimimisesta. Eduksesi on aikaisempi kokemus pankissa tai kiinteistöpuolella työskentelystä. Tehtävät vaativat ruotsin sekä suomen kielen osaamista

Hae täältä: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/69943/create/

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Vastaavia avoimia hakuja

Point Capital etsii nyt osa-aikaista analyytikkoa tiimiinsä Helsinkiin!

Innovestor Ventures is looking for an Analyst with a hands-on and can-do attitude, focusing on investment opportunities in the Nordic & Baltic region! Are you their newest asset?

Kesätyöt

PJ Maa Partners etsii nyt joukkoonsa asiakaslähtöistä (Junior) Analyytikkoa vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen