Kirjanpitäjä

Julkaistu 11.11.2019

TaxiFacta on Jyväskylässä ja Helsingissä toimiva, taksiyrittäjien palvelemiseen erikoistunut tilitoimisto. Tarjoamme monipuolisesti taloushallinnon palveluita ja konsultointia taksiautoilijoiden tarpeisiin. Taksiyrittäjyyteen kuuluvat omat alalle tyypilliset piirteensä ja erityistuntemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan taksiyrittäjille juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityä palvelua asiantuntevasti. Olemme olleet aktiivisena kehittäjänä taksiautoilijan arjen helpottamisessa jo 20 vuotta. Tästä osoituksena on mm. TaxiLink-ohjelmisto, jonka kehitystyössä TaxiFacta on ollut vahvasti mukana. TaxiFactasta voit lukea lisää osoitteessa:http://www.taxifacta.fi/.

TaxiFacta etsii nyt Kirjanpitäjää liittymään osaksi 4 hengen tiimiään Helsinkiin! Tässä roolissa pääset monipuolisesti hyödyntämään ja kehittämään taloushallinnon osaamistasi. Saat vastuuta huolehtia kokonaisvaltaisesti omien asiakkuuksien kirjanpidosta, joten työtehtävät sisältävät laajasti kirjanpitoprosessin eri vaiheita. 

Roolissa menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta sekä tarkkaa ja vastuullista työskentelytyyliä. Aikaisempi työkokemus tai opintotausta kirjanpidosta tai taloushallinnosta antavat sinulle vahvat edellytykset menestyä tässä tehtävässä. Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi kirjanpitoprosessin kaikissa eri vaiheissa. Meidän asiakkaamme ovat aktiivisia yrittäjiä, jotka pistäytyvät myös paikan päälle, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme myös, että haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi ja olet halukas sitoutumaan porukkaamme myös pidemmällä tähtäimellä. 

Työnkuvasi on itsenäinen ja saat vastuun lisäksi vapauksia esimerkiksi joustavien työaikojen muodossa. Pienessä tiimissä työkavereita ei jätetä pulaan, vaan kokeneemmat kollegat auttavat sinua tarvittaessa. Vaikka työ vaatii tarkkuutta sekä huolellisuutta, olemme työyhteisönä rento ja sosiaalinen. Työ on kokoaikainen ja sopii sekä valmistuneelle, että valmistumassa olevalle kirjanpidon asiantuntijalle – tarvittaessa voit aloittaa osa-aikaisena, jos se sopii tilanteeseen paremmin! 

Hakijalta odotetaan:

  • Relevanttia opintotaustaa kirjanpidosta tai taloushallinnosta (merkonomi/amk/yliopisto)
  • Oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta, unohtamatta numerotarkkuutta!
  • Intoa työskennellä asiakkaiden parissa ja ratkaisukeskeistä asennetta
  • Näppärää Excel-osaamista
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi jo kertyneen kokemuksen kirjanpidon tai taloushallinnon tehtävistä. 

Tarjoamme sinulle: 

  • Mahdollisuuden työskennellä vastuullisesti omien asiakkuuksien parissa 
  • Tiiviin ja rennon työyhteisön, jossa työkaveria ei jätetä yksin
  • Vapautta ja vastuuta. Tarjoamme sinulle joustavuutta ja itsenäistä vastuuta!
  • Työn vastapainoksi järjestämme yhdessä Jyväskylän toimiston kanssa erilaisia tapahtumia, kuten mökkireissuja ja yhteisiä aktiviteetteja

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään sunnuntaihin 24.11.2019 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/taxifacta-kirjanpitaja-11-2019. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme TaxiFactan palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme SFG Financelle uutta Kirjanpitäjää!

wihuri-atalent

Wihurin Tekninen Kauppa ja Aarnio yhteistyössä hakevat taloustiiminsä vahvistukseksi Luotonvalvojaa!

We are looking for an Analyst to join Translink Corporate Finance’s team located in Helsinki!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

aTalentin uudet työntekijät 2020.

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet? 

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen