Kirjanpitäjä

Julkaistu 10.02.2020

SFG Finance Oy on vuonna 2007 perustettu taloushallinnon palveluita tuottava suomalainen osakeyhtiö. SFG Finance tarjoaa ja toteuttaa laadukkaita ja nykyaikaisia kirjanpidon ja taloushallinnon palveluita kaikenlaisille yrityksille. Yrityksen palveluna on pitkälle kehitetty sähköinen taloushallinto, joka mahdollistaa nykyaikaisen tekemisen ja tarjoaa reaaliaikaista näkymää asiakkaille. Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.sfgfinance.fi/. SFG Finance kuuluu SFG Yhtiöiden konserniin, joka viimeisimpänä vahvisti asemaansa teleoperaattorimarkkinassa hankkimalla Fujitsu Finlandilta teleliiketoiminnat. 

Etsimme SFG Financelle uutta Kirjanpitäjää! SFG Financella on tehty lähiaikoina isoa muutosta liittyen sähköiseen kirjanpitoon. Etsimmekin nyt itsenäistä ja muutoskykyistä Kirjanpitäjää, joka haluaa olla taloushallinnon tulevaisuuden muutoksissa mukana. Tässä tehtävässä vastaat asiakkaille toteutettavasta palvelusta eli toimit asiantuntijana heidän suuntaansa. Toteutat kirjanpitoa sähköisesti eli kaikkia kirjanpidon vaiheita tositteista täsmäyksiin, tilinpäätöksiä ja veroilmoituksia. 

Tehtävässä olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin, joten odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä tulkita lukuja asiakaslähtöisesti. Tehtävässä menestyt yrittäjämäisellä asenteella sekä itsenäisellä työskentelyotteella. Tärkeää on, että sinulla on jo työkokemusta kirjanpidosta ja ymmärrät pk-sektorin verotusta, jotta pääset tehtävään nopeasti kiinni.

Hakijalta odotetaan:

  • Relevanttia opintotaustaa kirjanpidosta tai taloushallinnosta (merkonomi/amk/yliopisto)
  • Jo kertynyttä kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöstaitoa
  • Netvisor-ohjelmiston käyttökokemusta 
  • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista hallintaa

Lisäksi eduksesi on:

  • Englannin kielen taito 
  • Palkanlaskennan perusteet (joillekin asiakkaille toteutetaan myös palkanlaskennan palveluita)

SFG Financella panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin esimerkiksi liikunta- ja kulttuurisetelien tarjoamisella sekä lounasedulla. Toimitilat ovat viihtyisät ja modernit Espoon Keilaniemessä ja rakennuksesta löytyy myös kuntosali työntekijöiden vapaaseen käyttöön. Koska yritys kuuluu osaksi konsernia, se mahdollistaa etuja ja myös mahdollisuuksia tulevaisuuden kehittymiseen.
Kirjanpitäjänä on mahdollista toimia myös SFG:n toimipisteissä Turussa, Oulussa tai Tampereella, joissa työskentely on hyvin itsenäistä taloushallintotoimintojen ollessa pääosin Espoossa. Ensisijaisesti etsimme siis henkilöä Espoon toimistolle.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi, sekä CV:si viimeistään 23.2.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/sfg-finance-kirjanpitaja-2-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Haethan tehtävään heti, koska täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä! 

Tehtävää, hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (0407508821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme SFG Finance Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Leo Joenperä valmistui alun perin valtiotieteiden maisteriksi, mutta intohimo työuralle löytyi politiikan sijaan myyntit...

Poikkeustilan aiheuttama epävarmuus markkinoilla ja yritysten arjessa on heijastunut luonnollisesti myös rekrytointialaa...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen