Helsingin Revisor

Kirjanpitäjä

Julkaistu 29.10.2021

Kirjanpitäjä

Helsingin Revisor on taloushallinnon palveluja tarjoava asiantuntijayritys, joka on toiminut alalla jo reilusti yli 30 vuotta. Kirjanpitotyön ohella Helsingin Revisorin asiantuntijat toimivat neuvonantajina asiakkaita liiketoiminnan kehittämisessä ja verosuunnittelussa. Helsingin Revisor Oy:n tavoitteena on olla asiakkaittensa tärkein kumppani, joka auttaa ja neuvoo tilanteessa kuin tilanteessa.

Helsingin Revisor etsii nyt kasvavaan joukkoonsa Kirjanpitäjää. Voit olla jo alalla pidempään toiminut asiantuntija tai vasta uran alkutaipaleella, kuitenkin tilinpäätöstaitoinen. Tärkeintä on mielenkiintosi tehtäväkenttää kohtaan sekä pitkäjänteinen halusi kehittää omaa osaamistasi taloushallinnon asiantuntijana.

Helsingin Revisorin asiakaskunta koostuu kaikenkokoisista yrityksistä erilaisilla toimialoilla ja yrityksen palvelutarjonta räätälöidään kuhunkin tilanteeseen sopivaksi. Roolissasi kirjanpitäjänä saat vastuullesi omat asiakkuudet, joita tuet päivittäisessä arjessa taloushallinnon kumppanina. Tehtäviisi kuuluu mm. asiakasyritysten kirjanpito, palkanlaskenta ja tilinpäätökset. Asiakkaiden erilaisten tarpeiden kautta voit myös päästä tarjoamaan asiantuntijuuttasi mm. verosuunnittelussa ja yrityskauppoihin liittyvissä tilanteissa.

Kirjanpitäjän roolissa menestyt, mikäli nautit monipuolisen asiakastyön tarjoamasta vaihtelusta ja haluat oppia uutta ja kehittää työtaitojasi. Lisäksi viihdyt asiakastyössä ja ratkaiset mielelläsi ongelmatilanteita yhdessä muun tiimin kanssa. Taloushallinnon osaamisen lisäksi arvostamme erityisesti oma-aloitteisuutta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, laaja-alaisia IT-taitoja sekä paineensietokykyä.

Helsingin Revisor tarjoaa sinulle:

 • Laaja-alaisen, vaihtelevan ja kehittävän roolin erilaisten asiakkuuksien ja työtehtävien parissa
 • Tilaisuuden päästä kehittymään monipuolisena taloushallintoalan ammattilaisena
 • Pitkäikäisen, arvostetun ja kasvavan organisaation tuen, jossa saat myös kertyneen työkokemuksen kautta mahdollisuuden kasvattaa omaa roolia ja vastuuta
 • Kokeneen ja ammattitaitoisen yhteisön, joka tukee sinua onnistumaan ja kehittymään
 • Modernit työskentelytilat ja oman työhuoneen Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella, kuntosali ja lounasravintola samassa rakennuksessa.

Sinulta odotamme:

 • Korkeakoulututkintoa, esimerkiksi laskentatoimen tai taloushallinnon opinnoista
 • Aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä
 • Laaja-alaista laskentatoimen ymmärrystä ja itsenäistä ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä laatia tilinpäätöksiä itsenäisesti
 • Asiakaspalveluhenkistä asennetta ja vuorovaikutustaitoja
 • Hyvää osaamista taulukkolaskenta- ja tekstinkäsittelyohjelmien käytössä
 • Halua kehittää omaa osaamista työssä käytettävien ohjelmistojen parissa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi arvostamme:

 • Aikaisempaa kokemusta pilvipohjaisen taloushallintojärjestelmän käytöstä ja IT-näppäryyttä

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 10.11.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan että käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten toimithan nopeasti!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Helsingin Revisorin palvelukseen. Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://helsinginrevisor.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten maanantaina 1.11. klo 12-13 ja torstaina 4.11. klo 9-10.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen