Kokenut projektipäällikkö (Oulu)

Julkaistu 24.09.2020

Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon!

Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan.

A-Insinöörit etsii suunnitteluyksikön kasvun tueksi kokenutta projektipäällikköä Ouluun – kenties juuri sinua?

A-Insinöörit tarjoavat asiakkailleen niin korjaus- kuin myös uudisrakentamisen projekteihin monipuolisia suunnitteluun liittyviä asiantuntijapalveluita projektista riippuen aina esisuunnittelusta käytännön toteutukseen. A-Insinööreille on tärkeää menestyä yhdessä asiakkaiden kanssa, mutta lopputuloksen lisäksi on myös tärkeää tapa, jolla siihen päästään. Onnistuneen projektin kannalta yksi keskeisimpiä tekijöitä onkin vankka projektinjohto. 

Projektipäällikkönä vastaat eri korjaus- ja uudisrakentamisen projektien taloudellisesta sekä teknisestä johtamisesta niin kotimaassa kuin myös ulkomailla. Projektista ja sen eri vaiheesta riippuen tehtäviisi voivat kuulua asiakastyön sekä aikataulutuksen, taloudenseurannan ja muun resursoinnin lisäksi myös suunnittelun ohjausta sekä itse rakennesuunnittelua, kuten mallinnusta sekä lujuuslaskentaa. Projektikokonaisuudet ovat varsin mielenkiintoisia ja vaihtelevia – aina teollisuus- ja toimitilarakentamisesta asuinrakentamiseen – mutta projektista tai sen luonteesta riippumatta sinulla, kokeneena projektipäällikkönä, säilyy projektin vetovastuu. Keskeisin tavoitteesi onkin varmistaa, että projektien aikataulu-, kustannus-, laatu- ja toiminnalliset tavoitteet toteutuvat ja projektit onnistuvat!

Projektipäällikkönä teet tiivistä yhteistyötä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa, joten työotteeltasi olet vuorovaikutustaitoinen, sitoutunut ja vastuullinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestymistä tukevat ennen kaikkea oma-aloitteinen, järjestelmällinen sekä ratkaisukeskeinen lähestymistapa: olet joustava ja sinulla on valmius pitää kaikki langat käsissäsi hektisissäkin tilanteissa. A-Insinööreillä on paitsi uusin tietotaito kaikkien rakennemateriaalien suunnitteluun, myös alan uusin teknologia, joten olethan lisäksi tarkka sekä teknisesti näppärä halliten alalla käytettävää ohjelmistoa. A-Insinöörien toiminta perustuu jatkuvaan parantamiseen sekä kehittämiseen, joten kokemusvuosista riippumatta sinun tulisi olla innokas oppimaan uutta ja kehittymään alan asiantuntijana. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus onnistua innostavimmissa hankkeissa!

Sinulta odotamme:

 • Tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopistotason tutkintoa, esim. rakennesuunnittelusta
 • Aiempaa relevanttia työkokemusta projektijohdosta ja/tai esimiestyöstä muutaman vuoden ajalta
 • Suunnittelu-, mallinnus- ja laskentaohjelmistojen hallinta (esim. Tekla, RFEM) 
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksesi katsomme:

 • Hyvän koulumenestyksen

Miksi A-Insinööriksi?

 • Olemme modernein työtiloin ja -välinein varustettu suunnittelu- ja konsulttitalo
 • Mahdollistamme reilusti tilaa vaikuttaa tekemisen tapoihin: meillä ideasi saa toteutua!
 • Satsaamme siihen, että työyhteisömme on innostava kaikille, ihmiset kehittyvät osaajina ja jokainen työpäivä alkaa täyttävällä aamupalalla.
 • Me teemme asiat yhdessä ja paremmin – ja haastamme samalla koko toimialaa uudistumaan.
 • Pidämme tärkeänä työn- ja vapaa-ajan joustavaa yhteensovittamista: hauskat tiimi- ja henkilöstöjuhlat sekä työntekijöiden käyttöön tarkoitetut mökit ovat myös osa työntekijän hyvinvointia tukevista eduistamme.
 • Pisteenä i:n päälle tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja joustavat työajat.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan A-Insinöörien palvelukseen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat – tai oikeastaan turvakengät – lähetä motivaatiokirjeesi, ansioluettelosi sekä myös viimeisin opintosuoritusotteesi PDF-muodossa viimeistään 18.10.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/a-insinoorit-kokenut-projektipaallikko-oulu-9-2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti oikean tekijän löydyttyä. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän!

A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Lisätietoja meistä ja rakennesuunnittelun, rakennuttamisen ja ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen toimialoistamme: ains.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin operatiivinen päällikkö Mikaela Johansson (puh. +358 50 351 2400, mikaela.johansson[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Oletko koskaan pohtinut, miten Netflixin ja Viaplayn kaltaiset sovellukset on saatu sovitettua televisioosi? Mikäli uusi...

Neljä syytä panostaa työnantajakuvan kehittämiseen.

Hyvin rakennettu ja houkutteleva työnantajamielikuva on investointi. Lue 4 syytä panostaa työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Kulunut vuosi on myllännyt uusien työntekijöiden perehdytyskäytänteet monessa työyhteisössä uuteen uskoon. Kuinka saada ...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen