Teknoware

Komponentti-insinööri

Julkaistu 01.06.2021

Komponentti-insinööri

Teknoware Oy on globaali sähkö- ja elektroniikkateollisuuden toimija, suurin turvavalaisimien valmistaja Pohjoismaissa ja markkinajohtaja Euroopassa junien sisävalaistuksien toimittajana. Turvavalaistuspuolella suunnittelemme ja valmistamme turvavalaistusjärjestelmiä ja etähallintalaitteita kiinteistöihin sekä risteilyaluksiin. Ajoneuvopuolella luomme valaistus- ja sisustusratkaisuja julkisen liikenteen kulkuneuvoihin.

Juuremme ovat Lahdessa, jossa sijaitsee pääkonttorimme sekä pitkälle automatisoitu päätuotantoyksikkömme. Meillä on tuotantoyksiköt myös Englannissa, Malesiassa, Puolassa sekä Yhdysvalloissa, ja työllistämme noin 600 ammattilaista kahdeksassa eri maassa. Globaali myyntiverkostomme palvelee asiakkaitamme yli 30 maassa.

 

 

Sytytkö monipuolisesta ja älykkäästä elektroniikasta? Haluatko olla vaikuttamassa siihen, millaisia elektroniikkakomponentteja julkisessa liikenteessä ja kiinteistöjen turvavalaistusjärjestelmissä käytetään? Globaali sähkö- ja elektroniikkateollisuuden toimija Teknoware etsii osto -tiimiinsä oma-aloitteista ja aktiivista komponentti-insinööriä vastaamaan siitä, että Teknowarella on käytössään kestävät ja toimivat komponenttiratkaisut. Pääset hyppäämään Teknowaren edustajan saappaisiin ja näyttämään kyntesi kansainvälisillä komponenttimarkkinoilla, toimien kriittisenä linkkinä Teknowaren ja komponenttitoimittajien välillä.

Tehtävässä otat aktiivisesti vastuuta sekä vaikutat Teknowaren tuotannon toimintaedellytyksiin sekä tuotteiden tekniseen laatuun. Monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu mm. ostonimikkeistön hallintaa, toimittajamarkkinoiden seurantaa sekä tuotteiden muutoshallintaa. Tämän lisäksi pääset osallistumaan sourcing -prosessin kehittämiseen sekä tekemään toimittajien suorituskyvyn arviointia sekä auditionteja. Saat tukea päivittäiseen tekemiseen Teknowaren kahdeksan hengen osaavalta tiimiltä.

Komponentti-insinöörin tehtävät pähkinänkuoressa:

Ostonimikkeistön hallinta – Päätehtäviisi kuuluvat sähköisten komponenttien ostonimikkeistön monipuoliset ylläpito- ja kehitystehtävät. Osallistut kouluttamiseen ja opastamiseen sekä sisäisten sidosryhmien avustamiseen komponentti- ja alihankkijavalinnoissa. Teet tarvittaessa yhteistyötä tuotekehityksen kanssa, mutta toisaalta saat myös paljon itsenäistä päätäntävaltaa oman vastuualueesi työtehtävissä.
Toimittajamarkkinoiden seuranta – Seuraat aktiivisesti sähköisten komponenttien teknistä kehitystä ja esität perusteltuja ehdotuksia uusien komponenttivaihtoehtojen käyttöönotosta ja vanhentuneiden teknologioiden luopumisesta. Työhösi liittyy siis vahvasti komponenttien saatavuuden varmistamista sekä kustannussäästöjen aikaansaamista.
Muutoshallinta – Ylläpidät vastuualueesi nimikkeiden dokumentaatiota sekä valvot tuotemuutoksia ostonimikkeiden osalta.
Sourcing prosessin kehittäminen – Kehität sourcing-prosessia yhdessä hankintainsinöörien kanssa.
Toimittajien suorituskyvyn seuranta – Annat teknistä tukeasi reklamaatioissa sekä teet toimittajien suorituskyvyn arviointeja ja -auditointeja.

Toivomme sinulta:

 • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa elektroniikka-alalta (DI/AMK).
 • Kokemusta toimittajista, hankintakanavista sekä materiaalihallinnosta.
 • Ymmärrystä elektroniikan komponenteista (esim. ledit, teholähteet, sulautetut järjestelmät)
 • Englannin ja suomen kielen sujuvaa kielitaitoa
 • Omatoimista, joustavaa sekä järjestelmällistä työskentelyotetta.
 • Valmiutta matkustaa noin 20-30 päivää vuodessa Euroopassa ja Aasiassa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä, joka panostaa työntekijöidensä työhyvinvointiin ja kehitykseen. Teknowaren kansainvälinen työympäristö on eloisa ja yksilöiden tarpeet huomioiva. Nykyisille työntekijöille on pystytty tarjoamaan mielekkäitä urapolkuja kesätyöntekijästä tiimiesimieheksi tai erityisasiantuntijaksi. Saat tarvittavan tuen työhösi asiantuntevalta tiimiltä, johon kuuluu niin uran alkuvaiheessa olevia tekijöitä kuin kokeneita konkareitakin. Teknowarella saat olla oma itsesi ja tiimiin mahtuukin erilaisille persoonilla varustettuja tekijöitä. Matalassa organisaatiossa mielikuvitukselle ja hyville ehdotuksille on aina tilaa.

Tarjoamme sinulle:

 • Haastavan ja aidosti monipuolisen työn sekä innostavan työympäristön matalahierarkisessa organisaatiossa
 • Mielenkiintoisia kouluttautumismahdollisuuksia mm. kielitaito, projektijohtaminen, tietotekniikka
 • Monipuoliset työsuhde-edut mm. liikunta-, kulttuuri-, pyörä- ja hierontaetu
 • Yhdessäoloa erilaisten tapahtumien merkeissä
 • Mehiläisen kattava työterveyshuolto
 • Joustavat työajat sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 16.6. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Teknowaresta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.teknoware.com/fi. Kannattaa myös käydä lukemassa Duunitorin artikkeli Teknowaresta työnantajana. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Milla Saari (+358 50 524 1998, milla.saari(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten tiistaina 8.6. klo 16-17.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Teknoware Oy:n palvelukseen.

Millaista on työskennellä Teknowarella?

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Miltä kuulostaisi kesä osana Carunan HSEQ -tiimiä, jossa pääset haastamaan itseäsi Carunan työterveyden, turvallisuuden, ympäristön sekä laatuasioiden parissa? Carunalla hyvä turvallisuuskulttuuri on osa yrityskulttuuria ja yrityksen oma HSEQ-tiimi (health, safety, environment, quality) pitääkin huolta turvallisuuskulttuurin kehittämisestä carunalaisten ja sidosryhmien arjessa. Tiimin tärkeimpänä tavoitteena on estää tapaturmat ennalta, sillä yksikin tapaturma on liikaa.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuuloistaisi kesä osana osana yhdeksänhenkistä, maankäyttö- ja projektiasiantuntijoista koostuvaa tiimiä, vaihtelevien tehtävien parissa? Carunalla pääset kesän aikana seuraamaan laaja-alaisesti koko tiimin toimintaa ja saat samalla läpileikkaavan kuvan koko Suomen energiamarkkinasta ja sähköverkon elinkaaren hallinnasta.

Carunan kesäharjoittelijana pääset mukaan tekemään satojen suomalaisten arjesta parempaa. Miltä kuulostaisi kesä monipuolisten, sähköteknistä osaamista vaativien tehtävien parissa? Carunan kesäharjoittelijana liityt osaksi sähköverkon hallintaan ja operointiin keskittyvän yksikön kuusihenkistä teknologiatiimiä, jonka vastuulla on muun muassa verkkomateriaalien tekninen määrittely ja ylläpito, suunnittelun ja rakentamisen ohjeet sekä verkostosuojauksen periaatteet.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Korvia huumaava hiljaisuus – eikö sinunkaan työpaikallasi puhuta palkoista?
Tiedätkö kollegojesi palkat? Jotkut tiedust...

Energiayhtiö Carunalla yhdessä tekemistä pidetään todella tärkeänä – niin töissä kuin töiden ulkopuolella. Yhtenä päivän...

Aktiassa pankki- ja finanssialan digitaaliset innovaatiot ovat liiketoiminnan ytimessä. Vaikka työt ovat vastuullisia ja...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen