Koulutus- ja viestintäkoordinaattori

Julkaistu 25.09.2018

Taloushallintoliitto on talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita tarjoavien yritysten sekä alalla toimivien asiantuntijoiden yhteisö. Sen liiketoiminnan ydin on edistää taloushallintoalan kehitystä, kouluttaa asiantuntijoita, sekä järjestää talous- ja palkkahallinnon koulutuksia. Lisäksi Taloushallintoliitto julkaisee Tilisanomia ja Tilitoimistossa-lehteä. Yrityksen asiakkaita ovat taloushallinnon, palkkahallinnon tai esimerkiksi verotuksen asiantuntijapalveluita tarjoavat yritykset. Kasvunsa myötä Taloushallintoliitto on yksi kehittyvän ja digitalisoituvan toimialansa suunnannäyttäjiä.  

 

Taloushallintoalan muuttuessa ja kehittyessä Taloushallintoliitto hakee nyt joukkoonsa koulutus- ja viestintäosaajaa vauhdittamaan alan kehitystä entisestään yrityksen koulutus- ja julkaisuliiketoiminnan kautta. Päätehtäväsi liittyvät koulutusliiketoimintaan: olet mukana suunnittelemassa, valmistelemassa sekä toteuttamassa koulutustapahtumia osana ammattimaista tiimiä, asiakasrekisteri tärkeänä työkalunasi. Halutessasi pääset myös osallistumaan suunnittelemiisi tapahtumiin. Tapahtumapuolen ohella pääset mukaan sisällöntuotantoon: muokkaat ja viimeistelet koulutus-, viestintä- ja markkinointimateriaaleja, sekä osallistut viestintä- ja markkinointitiimin projekteihin. Kirjoitat ja editoit tiedotteita, uutiskirjeitä ja muita jäsenille tarkoitettuja materiaaleja, mutta tehtävänkuva mahdollistaa myös puhtaasti oman sisällön tuottamisen, jos niin toivot. Toimenkuvaasi kuuluvat lisäksi Taloushallintoliiton verkkosivustojen ylläpito ja sisältöjen kehittäminen.

Etsitty henkilö voi olla uransa alkuvaiheessa tai jo hieman enemmän kokemusta kerännyt tekijä. Yhtä kaikki, kiinnostus sekä koulutus- että viestintäpuolta ja toimialaa kohtaan on tärkeä edellytys tehtävässä menestymiseen. Työskentelytyyliltäsi olet oma-aloitteinen, ja nautit vaihtelevista projekteista kyeten kuitenkin tekemään myös rutiininomaisia tehtäviä. Sujuvana viestijänä tuotat laadukasta tekstiä ja tulet vaivattomasti toimeen niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa.  Mikäli sinulla on halua kasvaa ammattilaiseksi tapahtumien ja koulutusten tuottamisessa, mutta samalla kehittyä viestinnän ja markkinoinnin osa-alueilla, olet oikea henkilö tehtävään!

Taloushallintoliitto tarjoaa sinulle:

 • Mahdollisuuden päästä mukaan vaihteleviin projekteihin alan johtavan toimijan palveluksessa
 • Tilaisuuden päästä näkemään digitalisoituvan toimialan kehitystä
 • Kasvualustan sekä koulutus- että viestintäpuolen ammattilaisuuteen
 • Osaamisesi mukaan muokattavan ja tarkennettavan työnkuvan
 • Oivan verkostoitumismahdollisuuden taloushallintoalan ammattilaisten kanssa
 • Hyvät henkilöstöedut, kuten laajan terveyspalvelupaketin
 • Hienot työtilat maisemineen Helsingin keskustassa
 • Etätyömahdollisuuden

Edellytämme:

 • AMK- tai yliopistotasoista koulutustaustaa
 • Kirjallisesti vahvaa suomen kielen taitoa
 • Aiempaa kosketusta työelämään
 • Visuaalista silmää ja kykyä käyttää videoeditointi-, kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmia TAI nopeaa oppimiskykyä uusista ohjelmista
 • Eri viestintäkanavien hallintaa, erityisesti digipuolella ja somessa

Erottaudut eduksesi, jos sinulla on:

 • Ruotsin kielen taitoa
 • Asiakaspalvelukokemusta, tai palvelualtista asennetta
 • Kokemusta tapahtumajärjestämisestä joko työelämästä tai opiskeluajoilta

Oletko etsimämme koulutus- ja viestintäkoordinaattori? Mikäli vastasit kyllä, haethan pian!  Lähetä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.10.2018 täältä: https://apply.atalent.fi/suomen-taloushallintoliitto-koulutus-ja-viestintakoordinaattori-9-2018. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi, sekä milloin pystyisit aloittamaan tehtävässä. Taloushallintoliittoon voit tutustua osoitteessa: https://taloushallintoliitto.fi/. Tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä lisää aTalentin Recruitment Consultant Otto Seppälältä (044 0550 317, otto.seppala[ät]atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Etsimme full stack -kehittäjää rakentamaan potilas- ja asiakaslähtöisempää terveydenhuoltoa osana Medixinen tuotekehitystiimiä!

Hae viimeistään: 07.10.2018

Due to our growth, we are looking for new expert(s) to join our crew!

Hae viimeistään: 07.10.2018

Scansatec hakee uransa alkupuolella olevaa, motivoitunutta Solution Consultantia kasvattamaan tiimiään Turkuun!

Hae viimeistään: 07.10.2018

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Seaking on kansainvälinen markkinajohtaja loistoristeilijöiden catering-ratkaisujen suunnittelussa. Mutta mitä näiden järjestelmien suunnittelu oikeasti tarkoittaa? Lue lisää tästä blogista.

Olympiastadion, tuo yksi Suomen ja Helsingin merkittävimmistä maamerkeistä on nyt muutaman vuoden ajan ollut peruskorjau...

Olitpa sitten ensimmäistä kertaa astumassa korkeakoulun ovista sisään, palaamassa lomalta tai kesätöistä opiskelun parii...