Koulutuskoordinaattori

Julkaistu 25.10.2021

Koulutuskoordinaattori

Suomen Taloushallintoliitto ry on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen yritysten ja yhteisöjen valtakunnallinen toimialaliitto. Taloushallintoliiton yhteydessä toimii Tili-instituuttisäätiö, joka ylläpitää taloushallintoalan KLT ja PHT -asiantuntijapätevyyksiä. Taloushallintoliitto valvoo myös alan etuja sekä tarjoaa alan yrityksille räätälöityjä palveluja kuten koulutusta, toimialauutisia ja tutkimuksia. Olemme alan suurin koulutusorganisaatio ja lisäksi julkaisemme alan johtavaa ammattilehteä Tilisanomia. Taloushallintoliiton jäsenyritykset hoitavat 160 000 suomalaisen yrityksen ja yhteisön talous- ja palkkahallintoa. Toimistollamme työskentelee 18 henkilöä.

Suomen Taloushallintoliitto etsii nyt oma-aloitteista ja toimeen tarttuvaa koulutuskoordinaattoria 12 kk määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteelle. Koulutuskordinaattorina vastaat KLT- ja PHT -pätevyyksiin liittyvän tenttiprosessin hallinnoinnista. Tämän lisäksi vastuullasi on koordinoida tutkintouudistusta, jossa aiemmin paperinen tentti toteutetaan ensi kertaa täysin sähköisesti yhdessä Taloushallintoliiton ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Tehtävänäsi on esimerkiksi huolehtia tenttien tehtävänantojen selkeydestä, ymmärrettävyydestä ja kokonaisuudesta, sekä vastata digitaalisen tenttialustan käyttöönotosta. Työsi pitää sisällään myös teknistä haltuunottoa uuden tentti- ja toiminnanohjausjärjestelmän myötä, sekä erilaisia viestinnällisiä tehtäviä, kuten raportointia, sisällöntuotantoa ja yhteydenpitoa eri sidosryhmien, kuten tutkintovaliokunnan, työryhmien, asiantuntijoiden sekä asiakkaiden kanssa. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus osallistua erilaisiin viestinnän ja koulutuksen työtehtäviin.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli projektinhallinta, kuten aikataulutus ja priorisointi sujuvat sinulta vaivatta ja suhtaudut ongelmiin ratkaisukeskeisesti. Sinulle on kertynyt jo hieman työkokemusta vastaavista työtehtävistä, ja olet kenties kiinnostunut viestinnästä, palvelumuotoilusta sekä uuden oppimisesta koulutusalalla. Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen, järjestelmällinen ja joustava, etkä sula pienen paineen alla. Sinulla ei ole teknistä kammoa, vaan tartut rohkeasti haasteisiin ja kykenet omaksumaan uusia järjestelmiä vaivatta. Olet omillasi erilaisissa vuorovaikutustilanteissa ja tiedät mistä hyvä asiakaspalvelukokemus sekä onnistunut viestintä rakentuu. Työsuhde on aluksi määräaikainen, ja sen toivotaan alkavan mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollista, että työsuhde vakinaistetaan.

Mitä tarjoamme:

 • Monipuolisen, vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan, jossa pääset kehittämään osaamistasi vaihtuvien työtehtävien parissa
 • Hauskan ja tiiviin työyhteisön, jossa työntekijöistä pidetään aidosti huolta
 • Siistit toimitilat Helsingin kattojen yllä sekä nykyaikaiset työvälineet
 • Mahdollisuuden etätöihin sekä liukuvat työajat
 • Hyvät henkilökuntaedut
 • Mahdollisuuden työsuhteen vakinaistamiseen määräaikaisuuden jälkeen

Mitä odotamme:

 • Relevanttia korkeakoulututkintoa
 • 1–3 vuotta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä (esim. projektityöskentelystä, viestinnästä, koulutusalalta)
 • Erinomaisia projektinhallintataitoja sekä itsenäistä työskentelyotetta
 • Perustoimistotyökalujen (esim. Office365) erinomaista hallintaa
 • Kiinnostusta digipedagogiikkaa ja viestintää kohtaan
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi, mutta emme edellytä:

 • Aiempi kokemus tentti- ja toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä
 • Substanssin ymmärtäminen (esim. taloushallinto)

Kiinnostuitko?

Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 7.11. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Suosittelemme hakemaan mahdollisimman ripeästi, sillä etenemme hakuprosessissa tehtävään soveltuvien hakijoiden kanssa mahdollisesti jo hakuajalla. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan myös että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Suomen Taloushallintoliiton palvelukseen.

Tutustu tarkemmin Suomen Taloushallintoliittoon osoitteessa: https://taloushallintoliitto.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (puh. +358 50 539 5987, jessica.vilppula@atalent.fi).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Supercell is now offering a perfect chance for a communications enthusiast to get more experience in the world of communications and to take the first steps towards becoming a future specialist as a PR & Communication Trainee! Supercell’s goal is to expose you to a wide variety of communications-related work tasks so that you can get a comprehensive picture of working in a Communications Team with a company like Supercell.

aTalent Recruiting logo

Etsimme näkemyksellistä Strategic Partnerships Manageria vaihteleviin hakijamarkkinoinnin sekä yhteisönhallinnan tehtäviin - kenties juuri sinua? Rekrytointiyrityksenä aTalentin vaikutuspiirin ytimessä ovat aktiiviset ja passiiviset työnhakijat sekä työnantajat, unohtamatta muita tärkeitä sidosryhmiä kuten opiskelija- ja alumnijärjestöjä ja ammatillisia ryhmiä - myös somesta tuttuja! Strategic Partnerships Managerina astut työelämän verkostoja navigoivan agentin kenkiin tavoitteenasi rakentaa strategisesti merkittäviä kumppanuuksia ja niiden myötä tehdä aTalent näkyväksi ja tunnetuksi suomalaisessa työelämässä.

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Tilaamalla työpaikkavahdin saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

aTalentin vuosi 2021 on ollut voimakasta kasvun aikaa ja palautumista pandemiavuoden 2020 aiheuttamasta, onneksi vain he...

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Henkilöstövuokrauksessa mukana on kolme osapuolta: työntekijä, rekrytointiyritys ja käyttäjäyritys. Rekrytointiyritys to...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset asiantuntijoiden rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen