Laskutusassistentti

Julkaistu 29.01.2020

Wihuri Oy Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan toimitusmyynnin, Metro-pikatukkuverkoston ja emetro.fi:n kautta. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Vantaan Viinikkalassa. Meillä on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. Wihurin Metro-tukusta voit lukea lisää osoitteissa: https://www.wihuri.fi/aarnio ja https://www.emetro.fi

Wihuri Oy Aarnion Metro-tukku etsii Talouden tiimiinsä uutta Laskutusassistenttia! Laskutusassistenttina tehtäviisi kuuluu Aarnion ostolaskujen ja toimittajahyvitteiden käsittelyä. Tällä hetkellä Aarniolla on menossa kehitysprojekti, joka digitalisoi ja uudistaa laskujen käsittelyä. Ostolaskuihin liittyen tarkastat laskuja, jotka jäävät automaattisen kirjausvaiheen ulkopuolelle virheellisinä. Selvitystyöhön liittyy yhteistyötä muun muassa toimittajien ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Toimittajahyvitteiden käsittely sisältää sopimusten mukaista laskutusta ja toimittajaraportointia. Työ sisältää yhteydenpitoa niin kotimaisten kuin ulkomaisten toimittajien kanssa. Myös tämä osuus on kehittämisen alla ja työvaiheita sähköistetään. Pääset mukaan näkemään tätä projektia ja oman osaamisen mukaan myös osallistumaan sen kehittämiseen. 

Tehtävässä tarvitset tarkkaa hahmotuskykyä sekä aktiivista otetta eri työtehtävien parissa. Välillä työ vaatii myös sidosryhmien muistuttelua ja pientä hoputtelua, joten toivomme sinulta ongelmanratkaisukykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä on tärkeää viihtyä rutiinien parissa. Laskut ja hyvitteet liikkuvat sykleittäin, joten rooli vaatii myös paineensietokykyä ja joustavuutta työn hallittavuuteen liittyen. Vaikka työ on itsenäistä, niin et jää työssäsi yksin, vaan tiimiltä saat aina tukea! 

Hakijalta odotetaan:

  • Taloushallinnon prosessien tuntemusta – työkokemusta esimerkiksi ostoreskontran parista
  • Sujuvaa Excelin käyttöä, SAP-osaaminen nähdään tehtävässä etuna
  • Oma-aloitteisuutta ja oppimishaluista asennetta tekemiseen
  • Positiivista ja ennakkoluulotonta halua kehittyä ja kehittää, sekä itseään että asioita
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Wihuri Metro-tukku tarjoaa sinulle:

  • Talouden roolin, jossa pääset näkemään alan murroksen ja tekemisen tapojen muutokset sekä myös itse osallistumaan kehittämiseen samalla kun kehityt itse
  • Monialakonsernin tarjoamat mahdollisuudet myös tulevaisuudessa – pääset osaksi suomalaista kansainvälisesti toimivaa yritystä, joka kehittyy jatkuvasti ja jolla on vahva historia
  • Viihtyisän työympäristön uudessa logistiikkakeskuksessamme Viinikkalassa sekä hyvät työsuhde-edut, kuten laadukkaan työterveyshuollon, työkyvyn ja -hyvinvoinnin tuen.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi, sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 11.2.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihuri-oy-aarnio-metro-tukku-laskutusassistentti-1-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jenni Tontti (+358 40 750 8821, jenni.tontti[ät]atalent.fi). Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Wihuri Oy Aarnion palvelukseen. 

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Vastaavia avoimia hakuja

Hoodies and other swag, organizing around the office environment, searching for venues, greeting fans, and things you can’t even imagine - no day is the same for an Admin Intern at Supercell! If you love to think, talk and play games, this might be the place for you.

Rudus etsii kesäksi 2020 taloushallinnosta innostunutta laskuttajaa Helsinkiin - kenties juuri sinua?

Rudus etsii kesäksi 2020 taloushallinnosta innostunutta ostoreskontranhoitajaa Helsinkiin - kenties juuri sinua?

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast -podcastin jaksossa Jesse Kinnunen ja Mia Paatsalo käyvät läpi 5 sääntöä, joita noudattamalla onnistut trainee- tai graduate-ohjelman rakentamisessa.

Jani Raitanen päätyi Insinööritoimisto SRT:lle alunperin kesätyöharjoitteluun rakennesuunnittelun avustajaksi. Neljä vuo...

aTalentin uudet työntekijät 2020.

Vuoden vaihteessa 2020 myyntitiimimme vahvistui neljällä uudella henkilöllä, kun Besjan, Jesse, Pauliina ja Olli aloittivat tiimissämme. Lisäksi aTalentilla aloitti uusi rekrytointiharjoittelija Iida. Keitä nämä uudet huipputyypit ovat ja miltä heidän ensimmäiset päivät aTalentilla ovat tuntuneet? 

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen