Lead Developer

Julkaistu 21.08.2018

Axiell kehittää teknisesti edistyksellisiä ja innovatiivisia ratkaisuja kirjastoille, kouluille, arkistoille, museoille ja viranomaisille läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa yli 55:ssä maassa. Yli 1000 kirjasto-organisaatiota tuhansine toimipisteineen käyttää Axiellin kirjastojärjestelmiä ja Axiell Arena-verkkokirjastoa. Axiellin arkisto- ja museojärjestelmät ovat maailmanlaajuisesti käytössä yli 3400 arkistossa ja museossa. Yli 3000 koulua käyttää Axiellin järjestelmää. Axiell konsernin pääkonttori on Ruotsin Lundissa, ja konserni työllistää yli 300 työntekijää 24:ssä toimistossa. Axiellilla on Suomen lisäksi toimistot Abu Dhabissa, Alankomaissa, Australiassa, Iso-Britanniassa, Kanadassa, Ruotsissa, Saksassa, Tanskassa, Uudessa-Seelannissa ja Yhdysvalloissa. Yhdessä muodostamme yhden alan suurimmista yrityksistä maailmassa. Axiell Finland Oy:n toimipiste on Vantalla. Henkilöstä on noin 20. Tuotteitamme käyttää yli 200 kuntaa eripuolilla Suomea.

Axiellin liiketoiminta kasvaa ja etsimme nyt Lead Developeria Vantaalle. Rakennamme parhaillaan uutta tiimiä pääkaupunkiseudulle, joten pääset liittymään joukkoomme mielenkiintoisessa vaiheessa! Lead Developerina päävastuualueesi on oman tuotteemme edelleen kehittäminen. Core-sovelluksemme kehittämisen ohella pääset työskentelemään myös rajapintojen sekä kolmansien osapuolten sovellusten integroinnin parissa sekä kansallisten ratkaisujen ja palveluiden kehittämisessä. Halutessasi sinulla on lisäksi mahdollisuus ottaa vastuuta teknisestä ja toiminnallisesta suunnittelusta sekä projektinhallinnasta. Tehtävänkuva on monilta osin muokattavissa omien toiveidesi ja kokemuksesi mukaan. Sisäinen stackimme muodostuu mm. seuraavista: C#, .NET, JavaScript, React, Angular, Java ja Scala.

Hyvän koodin lisäksi arvostamme erityisesti oma-aloitteista työskentelyotetta sekä tiimityöskentely- ja kommunikaatiotaitoja. Tehtävä sopii erinomaisesti esim. sinulle, jolla on muutaman vuoden ajalta kokemusta toimimisesta osana kehitystiimiä ja haluaisit nyt siirtyä kokonaisvaltaisempaan ja vastuullisempaan rooliin. Koska olemme perustamassa uutta kehitystiimiä, tiimin toimintaa tukee aluksi myös ulkopuolinen konsultti.

Sinulta odotamme:

  • hyviä taitoja seuraavissa: C#, .NET ja JavaScript
  • analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi:

  • osaamisen seuraavista: React, Angular, Java tai Scala

Axiell tarjoaa sinulle oivan tilaisuuden hyödyntää kokemustasi monipuolisesti ympäristössä, jossa sinulla on niin halutessasi mahdollisuus ottaa myös projektinjohtovastuuta. Axiellilla työlläsi on myös yleishyödyllinen merkitys; työskentelemme tiiviisti kirjastoalan kehittämisen parissa. Tiimiämme yhdistääkin toimialan tulevaisuusorientoitunut ajattelutapa. Axiellilla työskentelet sosiaalisesti ja kulttuurillisesti tärkeän ja mielekkään aiheen parissa.

Kuulostaako sinulle sopivalta mahdollisuudelta? Lähetä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 4.9.2018 tänne: https://apply.atalent.fi/axiell-lead-developer-8-2018. Toimitathan hakudokumenttisi PDF-muodossa. Mikäli sinulta löytyy GitHub-profiili, tutustumme mielellämme myös siihen.

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen käsiteltyämme hakemuksesi.

Pääset tutustumaan Axielliin paremmin täällä: https://www.axiell.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin Recruitment Manager Erkko Vanhakartano (erkko.vanhakartano[at]atalent.fi, +358504019387).

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae tästä

Vastaavia avoimia hakuja

We are currently looking for a passionate Game Developer to join the ever growing ranks of Small Giant Games!

SoftCo is looking for a driven Junior Integration Specialist to join their R&D team in Helsinki or Hyvinkää!

Futures Platform is looking for a Frontend Developer to develop, code and maintain several user interfaces of the SaaS product and the website!

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Tässä #rekrycast podcastin jaksossa Outi Mäkinen ja Tommi Talja keskustelevat rekrytointikriteereistä ja siitä mikä tekee hyvän työpaikkailmoituksen.

Millainen on hyvä työhakemus? Miten työhakemus tulee aloittaa? Tässä blogissa jaamme 7 vinkkiä hyvään työhakemukseen.

Tässä blogissa vastaamme kysymykseen miten valmistautua työhaastatteluun ja annamme 7 vinkkiä, joilla helpotat haastatteluun valmistautumista.

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen