Lead Developer (WordPress)

Julkaistu 14.10.2020

Slogan on vauhdikkaasti ja kannattavasti kasvava 15 hengen kehityshaluinen ja tulosorientoitunut digitoimisto. Sloganin tavoite on olla Suomen halutuin kumppani WordPress -toteutuksissa sekä digimarkkinoinnissa. Asiakkaita Slogan palvelee ympäri Suomen, ja työntekijöitä 4 paikkakunnalla – toimistot löytyvät Helsingistä sekä Jyväskylästä. Sloganin toimintaa ohjaa vahvat arvot, joita ovat simppeliys, suoruus ja kehittyminen. Voit tutustua tarkemmin Sloganin toimintaan täältä: https://www.slogan.fi/.

Etsimme kokenutta WordPress-kehittäjää toimimaan Lead Developerina verkkosivusto- ja verkkokauppaprojekteissamme. Lead Developerina olet mukana kehittämässä tiimisi kanssa tuotteitamme ja prosesseja, sekä suunnittelemassa ja toteuttamassa asiakasprojektien teknistä osuutta, painottuen erityisesti WordPress-toteutuksiin. Olemme tehneet projekteja esimerkiksi Redille, Caravanlandialle ja Saagataloille. Tämä työ on sinulle, joka haluat kehittyä ja kehittää muiden teknistä osaamista yhdessä devitiimin vetäjän kanssa. Sinulle, joka haluat johtaa etkä hiihtää perässä!

Toimit teknisenä johtajana noin 10-hengen devitiimissä ja varmistat, että tekniset ratkaisut asiakasprojekteissamme ovat timanttia ja tuet tiimiä parhaiden ratkaisujen löytämisessä. Huolehdit tiimisi kanssa sivustojen käytettävyydestä, toimintavarmuudesta, digimarkkinoitavuudesta ja nopeudesta. Työskentelet myös asiakasrajapinnassa ja fasilitoit viikoittain yhteisiä sprinttipalavereita asiakkaan ja tiimisi kanssa. Kehität tiimin osaamista, työtapoja ja kehitysprosesseja sekä tarvittaessa käärit myös itse hihasi ja autat teknisissä toteutuksissa. Voit työskennellä joko Helsingin tai Jyväskylän toimistollamme etätyömahdollisuuksia unohtamatta.

Olet etsimämme Lead Developer, mikäli sinulla on vahvaa ymmärrystä ja useampi vuosi työkokemusta nykyaikaisten verkkopalveluiden toteuttamisesta erityisesti WordPressillä sekä kykyä liiketoimintalähtöiseen ajatteluun. Sinulla on kykyä vetää projekteja ja kommunikoit sujuvasti niin asiakkaiden kuin eri sidosryhmien kanssa. Ennen kaikkea sinulta löytyy rohkeutta haastaa ja kehittää tapaamme toimia sekä kykyä viedä asioita eteenpäin.

Hakijalta odotamme:

 • Useampaa vuotta työkokemusta ja näyttöjä verkkopalveluiden toteuttamisesta WordPressillä ja/tai Woocommercella
 • Ymmärrystä moderneista web-teknologioista (esim. Vue, React, Angular)
 • Perusymmärrys backend-kehityksestä 
 • Perusymmärrys GDPR- ja saavutettavuusstandardeista (WCAG)
 • Vahvaa englannin ja hyvää suomen kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Relevantin teknisen opintotaustan

Tarjoamme sinulle: 

 • Vastuullisen työnkuvan, monipuolisia projekteja ja innostavan työympäristön vauhdikkaassa ja kasvavassa digitoimistossa
 • Itsenäisen roolin, jossa pääset kehittämään tiimin osaamista ja vaikuttamaan teknisiin valintoihin 
 • Vapautta tasapainottaa työ ja vapaa-aika haluamallasi tavalla
 • Mahdollisuuden kokeilla ja oppia – haluamme tukea urasi kehittymistä haluamaasi suuntaan
 • Mahdollisuuden päästä kehittämään omaa SaaS-tuotettamme 
 • Juuri sinulle räätälöidyn perehdytyksen tehtävään 
 • Palkkaa kokemuksen ja osaamisesi mukaan

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV:si pdf-muodossa viimeistään 28.10.2020 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://apply.atalent.fi/slogan-lead-developer-wordpress-10-2020. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi, mahdollisen aloituspäivän sekä mille paikkakunnalle haet. Mikäli sinulla on omia projekteja tai esimerkiksi GitHub-profiili, voit liittää nämä osaksi hakudokumenttejasi niin tutustumme niihin mielellämme. Saatamme edetä sopivien hakijoiden kanssa jo hakuajalla, joten haethan pian!

Hakuprosessia, tehtävää ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa aTalentin rekrytointikoordinaattori Santeri Saarinen (050 523 7037, santeri.saarinen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Sloganin palvelukseen.

Kiinnostuitko? Hae nyt.

Hae nyt

Etkö löytänyt sopivaa työpaikkaa? Rekisteröidy.

Saat räätälöidyt työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi:

Uutta blogissa

Suomen virkistävin graduate-ohjelma on täällä taas! Hartwall Career Brewery on vastavalmistuneille tai valmistumisen kyn...

Caruna on niittänyt menestystä työpaikkatutkimuksissa viime vuosina. Sen työkulttuuri ja kehittymismahdollisuudet tarjoa...

Aktia on suomalainen varainhoitaja, pankki ja henkivakuuttaja, joka on luonut vaurautta ja hyvinvointia sukupolvelta toi...

Tilaa uutiskirjeemme

Tuoreimmat uutiset nuorten ammattilaisten rekrytoinnista, employer brandingista ja rekrytoinnin kehityksestä.

Hyväksyn Tietosuojaselosteen